Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Ankara'da oturuyorum.Dün saat 13:38 den beri Istanbul'daki FedEx tesisinde kargom.Teslimat günü bugün gözüküyor acaba gelir mi bugün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 mesajda bir gumruge takilir mi sorusu sorulmak zorunda mi? adam 3 oyun aldim geldi , 2 oyun + 1 ds4 aldim geldi demis konuya foto koymus hala gumruge takilir mi diye soru geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drughi

10 mesajda bir gumruge takilir mi sorusu sorulmak zorunda mi? adam 3 oyun aldim geldi , 2 oyun + 1 ds4 aldim geldi demis konuya foto koymus hala gumruge takilir mi diye soru geliyor...

Arkadaşım ilk sayfadan sonra mesaj atmak icin son sayfaya atladım. Aradaki mesajlari nasil göreyim? Takilmiyor desen ölür müsün?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hello,

Please ignore previous message - that was meant for another customer.
    Your order will be shipping today.

We apologize for the message error.

Thank you again

Şimdi bir mesaj daha geldi. Önce ki mesajı yanlışlıkla atmışlar özür diliyorlar,bu gün nakliye edilecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Hello,

Please ignore previous message - that was meant for another customer.
    Your order will be shipping today.

We apologize for the message error.

Thank you again

Şimdi bir mesaj daha geldi. Önce ki mesajı yanlışlıkla atmışlar özür diliyorlar,bu gün nakliye edilecekmiş.

İyi bari ben de şimdi yazıyordum sana.

• 21 kasımda sipariş vermiştim bugün (26 kasımda) elime ulaştı baya hızlılar harbiden
    Call of dutyde all yazmıyor 1 yazıyor (inş sorun olmaz)
    Camerada kutusu sağlam geldi
    Faturaya'da camera için 29 dolar oyun için 20 dolat yazmışlar.

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukupcu -- 26 Kasım 2013; 10:22:29 >
  • Battlefield 4 + AC4 + FİFA14 geldi 4 gunde arkadasima.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slauson

quote:

10 mesajda bir gumruge takilir mi sorusu sorulmak zorunda mi? adam 3 oyun aldim geldi , 2 oyun + 1 ds4 aldim geldi demis konuya foto koymus hala gumruge takilir mi diye soru geliyor...

Arkadaşım ilk sayfadan sonra mesaj atmak icin son sayfaya atladım. Aradaki mesajlari nasil göreyim? Takilmiyor desen ölür müsün?

birader ac oku son 2-3 sayfayi. olur musun?
  • quote:

quote:

quote:

Kardesim nereden bileyim gumruge takilmadi yazan var? Mobildeyim 69 sayfa var hangisine bakayim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardesim nereden bileyim gumruge takilmadi yazan var? Mobildeyim 69 sayfa var hangisine bakayim?

birader kapat konuyu. gumruge takilsa yazar adam. geldi ama gumruge bu kadar odedim diye. sanki mobil olunca bakilmiyor sayfalara. son 3 degil 10 sayfaya bakarsin cok zor bisey sanki.

konu sahibine onerim basliga gumruge takilmiyor diye eklemeli.

• Yeri değil ama, Amazon.com da ps4 oyunları 49$ a düşmüş. Fifa, NFS, BF4 vs. 2 oyun toplamda yaklaşık 120$ a geliyor kargo ile birlikte.
  • Arkadaşlar;

Oyunlar gümrüğe takılmıyor sebebi ise tronix zaten faturayı düşük gösteriyor. Ben kargo dahil 135.90$ alışveriş yaptım faturada 49.90$ yazıyor. Bir arkadaşımız 4 adet oyun aldı onunda aynı şekilde faturası düşüktü, yani içiniz rahat olsun gümrüğe vs takılmaz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Arkadaşlar;

Oyunlar gümrüğe takılmıyor sebebi ise tronix zaten faturayı düşük gösteriyor. Ben kargo dahil 135.90$ alışveriş yaptım faturada 49.90$ yazıyor. Bir arkadaşımız 4 adet oyun aldı onunda aynı şekilde faturası düşüktü, yani içiniz rahat olsun gümrüğe vs takılmaz ;)

Artik sorana yazmıyorum. Biraz açıp okusalar öğrenecekler. Bu kadar da hazırci olunmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

Yeri değil ama, Amazon.com da ps4 oyunları 49$ a düşmüş. Fifa, NFS, BF4 vs. 2 oyun toplamda yaklaşık 120$ a geliyor kargo ile birlikte.

Aynen amazondan toplam 100 dolara fifa 14 ile black flag aldım
  • Xbox one gamepad neden satılmıyor acaba benmi bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface6

quote:

Yeri değil ama, Amazon.com da ps4 oyunları 49$ a düşmüş. Fifa, NFS, BF4 vs. 2 oyun toplamda yaklaşık 120$ a geliyor kargo ile birlikte.

Amazon'da teslimat süreleri ortalama kaç gün?

• quote:

quote:

quote:

Amazon'da teslimat süreleri ortalama kaç gün?

Parasına göre değişiyor, kargo için ne kadar çok para verirsen süre o kadar kısalıyor.

Standart kargo için yaklaşık 20 dolar alırken teslim süresini yine yaklaşık oalrak 3 hafta olarak veriyordu.

3-6 günde teslim seçeneğinde ise fiyat 2 ye katlanıyor.

• Şöyle özetleyim:

fifa 14 + black flag = 98 dolar
    Shipping and handling = 20 dolar

Toplamda hepsi dahil 118 dolar.. Dün gece sipariş verdim yani 26 kasım.. Teslimat tarihi de 2 aralık..

@Slauson
  • scarface6 S kullanıcısına yanıt
    Teslimat tarihi nerede yazıyor?
  • quote:

Şöyle özetleyim:

fifa 14 + black flag = 98 dolar
    Shipping and handling = 20 dolar

Toplamda hepsi dahil 118 dolar.. Dün gece sipariş verdim yani 26 kasım.. Teslimat tarihi de 2 aralık..

@Slauson

Gümrükte sıkıntı olmaz değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.