Şimdi Ara

tropico 4 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
7
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elektrik üreten binalar belirli mesafelere elektrik ulaştırabilir.Elektrik ulaşmayan yerlere rüzgar türbini yapabilirsin.

@Darth Nihilus
    Oyunda Çin,Avrupa,Orta Doğu,Amerika ve Sovyetler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

@emre544
    Elektrik üreten binalar belirli mesafelere elektrik ulaştırabilir.Elektrik ulaşmayan yerlere rüzgar türbini yapabilirsin.

@Darth Nihilus

Elektrik ulaşmayan yerlere rüzgar türbini çok maliyetli olur. Onun yerine sadece elektriği taşımaya yarayan Infrastructures'ın içinde"Electric ..." var. Noktaları hatırlayamadım :D
  • sayin hocam sen oyunu cozmusun yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

@emre544

@Darth Nihilus

Elektrik ulaşmayan yerlere rüzgar türbini çok maliyetli olur. Onun yerine sadece elektriği taşımaya yarayan Infrastructures'ın içinde"Electric ..." var. Noktaları hatırlayamadım :D

Ayrıca bir noktada elektrik olup olmadığını anlamak için powerplanti seçerseniz elektrik olan bölgeler yeşil renkte oluyor. o yeşil renkli alanın en uç bölgesine electric ... yapılırsa baya bir mesafeye taşınabiliyor.

• Bu oyun diğer şehir kurma oyunlarına göre çok karışık çözemedim bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

@emre544

@Darth Nihilus

kesinlikle. elekriğin gitmediği yerlere elektrik götürmek için binanın yanına arkadaşın dediği yapıyı kurarsanız elektrik götürüyor. bir de bilmeyenler için elektrik santrali ilk olarak coal yani kömür ile çalışıyor. onu natural gas e çevirin. kirlilik azaltıyor. ve ayrıca logging camp ler var. onları da selective harvest yaparsanız ormanları toptan kaldırmıyor. yani clear cut yapmıyor. oyun hakkaten çok detaylı ve güzel

• horticulture station ve 5 tane logging camp
  • Çevreyi %71 yaptım.
  • Tebrik ediyorum
  • o kadar oynadım oynadım. az önce tekrar açtım oyunu. adam save dosyan bozuk diyo ya... save file is corrupt
  • Sim City'den dahamı iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Sim City'den dahamı iyi

Bence evet...Hemde çok...
  • quote:

Sim City'den dahamı iyi

simcity i görmek istemeyeceksin bir daha emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

Sim City'den dahamı iyi

simcity i görmek istemeyeceksin bir daha emin ol

Tamam o zaman Sim City Society grafiklerine benzer buldum biraz.Ama daha eğlenceli daha şirin duruyo bu oyun

• Oyun aşırı derece süper ekenomim iyi çevrecilerle aram iyi dinciler kapitalistlerle iyi ama bir tek limanlarda yapılan şeyi anlamadım freighnetr falan yazıyor para ayarlıyoruz ne işe yarıyor?

Yıl:1991
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran

Oyun aşırı derece süper ekenomim iyi çevrecilerle aram iyi dinciler kapitalistlerle iyi ama bir tek limanlarda yapılan şeyi anlamadım freighnetr falan yazıyor para ayarlıyoruz ne işe yarıyor?

Adaya ithal edeceğin malın kotasını ayarlıyorsun.

O ithal ettiklerinle adada üretime vs.'ye katkıda bulunabilirsin.

İthal edilecek ürünleride almanactan ayarlayabiliyorsun ama ekstra kar sağlamak istersen customs office kurarak ithalatın daha düşük parayla yapılmasını yada ihracatın yüksek ücretle yapılmasını sağlayabilirsin.
  • Şu 12. bölüm ne kadar zordu yav

2015 te bitirebildim anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran

Oyun aşırı derece süper ekenomim iyi çevrecilerle aram iyi dinciler kapitalistlerle iyi ama bir tek limanlarda yapılan şeyi anlamadım freighnetr falan yazıyor para ayarlıyoruz ne işe yarıyor?

Adaya ithal edeceğin malın kotasını ayarlıyorsun.

O ithal ettiklerinle adada üretime vs.'ye katkıda bulunabilirsin.

İthal edilecek ürünleride almanactan ayarlayabiliyorsun ama ekstra kar sağlamak istersen customs office kurarak ithalatın daha düşük parayla yapılmasını yada ihracatın yüksek ücretle yapılmasını sağlayabilirsin.

Teşekkürler

• Şu kayaların altından yol geçiremiyorum sizde de aynı sorun var mı?Bir kaç kişide daha varmış sanırım bu problem.
  • quote:

Şu kayaların altından yol geçiremiyorum sizde de aynı sorun var mı?Bir kaç kişide daha varmış sanırım bu problem.

Bendede var o problem bari köprü kurma fln olsaydı bi şekilde geçirirdik.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.