Bildirim
Tropico 4 Türkçe Yamasına Az Kaldı!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çalışma çok güzel gözüküyor , elinize sağlık fakat böyle güzel bir çalışmanın çok kötü bir tanıtım yapılması , ilginç konuşma tarzı :) böyle birşeyler yaptık. gibi cümlerler. 777 kerede bunları Türkçe oldu demektense daha yalın bi dil kullanılabilir.
İnternet cafede kolundan yakalayıp getirmişsiniz gibi olmuş arkadaşı. -
3 ay oldu gelişmeler nelerdir? -
Bence yama falan iptal olmuş. Araştırıyorum kaç gündür bulamadım hiç bişey -
Arkadaşlar çok az kaldı. 1-2 HAFTA SONRA GELİYOR! Yeniden güncellendiği için gecikti. Artık Full Türkçe olarak geliyor. Noktasına kadar! Radyolarına kadar!
Tropico 4 Artık Türkçe!
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: angela99
Arkadaşlar çok az kaldı. 1-2 HAFTA SONRA GELİYOR! Yeniden güncellendiği için gecikti. Artık Full Türkçe olarak geliyor. Noktasına kadar! Radyolarına kadar!
Tropico 4 Artık Türkçe!
Hanik? Nerde yama?
Kardeşime Steam den alacağım indirimde şu an. Yaması varsa alırım yoksa beni esir eder abi şu ne abi bu ne diye.. -
Bir aksilik yaşandı ama düzelttik. Sizi biraz daha bekleteceğiz ama çıkacak. Sözümüzde duracağız. Oyunu Türkçe oynayacaksınız. Radyolar bile Türkçe olacak.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
angela? siz ne kadar sahtekar insanlarsınız, blogu kapatıp kaçtınız yıllarca türkçe çıktı çıkacak diye hekesi kandırdınız, hiç mi utanmıyosunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.Murat -- 1 Mayıs 2015; 12:30:33 > -
Sizlere küfür edenlere karşı sizi hep savunmuştum blog sayfanızda.Ancak haklılarmış,tek ben görememişim ne kadar yalancı olduğunuzu.Senelerce kandırdınız bizleri. -
İyi yapmışlar bu kadar saf varken güzel olmuş =) -
resmen milleti kandırmışlar , insanların saf ve masum duyguları ile oynamışlar.. -
Yok öyle birşey blog geçici olarak kapatmak zorunda kaldık. -
Yahu, o anki durumdan dolayı kapatıldı. Ama şimdi yapılıyor. Ama yalancı değiliz. Kolay mı zannediyorsunuz. Bizim için ne kadar zor bir durum. -
Kimseyi kandırmadık. Yok öyle birşey, sadece sorunlar vardı. Gİderildi ve yeniden açıldı. Bizm öyle haince düşüncelerimiz olmaz, yok, net! -
Blok kapanınca doğal olarak üzüldüm ve milletin ithamlarının doğru olabileceğine inanmaya başlamıştım.Özür diliyorum. -
Blogunuzda ve plus.google'den size yazan Murat Mert'te benim, yanlış bi anlaşılma ile geçtiğimiz günlerde çileden çıkıp bu yorumda bulundum. Sahtekarlık lafımı geri alıyorum. Biliyorum ki yama çıkacak, kolay gelsin. -
tropico 4 oynayan kaldı mı? gerçi yama çıkarsa ben bi dönüp tekrar aynarım biraz daha.
tropico 5i çevrilebiliyor mu diye baktınız mı? öyleyse ona yoğunlaşmak daha iyi olur diye düşünüyorum. -
Tropico 4 Türkçe Yama Gelmiştir.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X