Selam arkadaşlar.Ben Tropico 5 oynuyordum.Her şey güzel gidiyordu.Ekonomim hep artıdaydı ve dikilebilir durumdaki her binayı dikmiş araştıralabilir her şeyi araştırmıştım.Sonra devir atlama seçeneği geldi. (world war).Bende geçtim biraz oynadım ve sonra Tsunami geldi bütün şehri yıktı.Sonra binaları yeniden inşa ettim derken oyun bitti.Ne oldu anlamadım.Oyun böyle kısa mı sürüyor.Tsunami'den kurtuldum sonuçta niye bitti oyun?Bilenlerden yardım bekliyorum.
dünya savaşından kaçarken tsunamiye tutulmuşsun
quote:
Orijinalden alıntı: hasan525
dünya savaşından kaçarken tsunamiye tutulmuşsun
Aynen öyle oldu.
Peki ne yapmam gerektiğini biliyormusun?
NOT:Oyunu çağ atlatmadan önce save'lemiştim.O yüzden çözümünü bulursam oynamaya devam edeceğim.Lütfen yardım edin
sıfırdan başlayıp devam et derim başka çözüm bilmiyorum güzel oyundur Türkçe desteği yok biraz zorluyor Tropico 5 ayrıntılı bir oyun şehir kur devam et artık böyle değil Simcity'nin bile ders olarak işletildiği okullar var :D
Gerçekçi olduğu için ayrıntılara dikkat etmen gerekir yoksa taklaya gelirsin :D CIA darbe yapar
quote:
sıfırdan başlayıp devam et derim başka çözüm bilmiyorum güzel oyundur Türkçe desteği yok biraz zorluyor Tropico 5 ayrıntılı bir oyun şehir kur devam et artık böyle değil Simcity'nin bile ders olarak işletildiği okullar var :D
Gerçekçi olduğu için ayrıntılara dikkat etmen gerekir yoksa taklaya gelirsin :D CIA darbe yapar
Evet ingilizce olması beni de biraz zorluyor ama anladığım kelimelerden bir şeyler çıkartmaya çalışıyorum.İlk oyunumda yol yapımı kısmını anlamamıştım.Meğer binalara yol getirmek gerekiyormuş..Sonra işi çözdüm dedim aha güzel gidiyorum.Hooop Tsunami. Hayallerimi yıktı resmen.
bende mi alsam diyorum tropicoyu ilk oyunundan beri severim ne günlerdi :D çok sevinmiştim böyle bir oyun duyurduklarında şimdi nerelere geldi
quote:
bende mi alsam diyorum tropicoyu ilk oyunundan beri severim ne günlerdi :D çok sevinmiştim böyle bir oyun duyurduklarında şimdi nerelere geldi
Aynen ben çok eskisini bilmem gerçi.İlk Tropico 3'ü duymuştum ne sevinmiştim tam aradığım oyun diye.Bu arada sorunu çözdüm sanırım.Ada değiştim şimdilik bir şey olmadı.Ama şimdide elektrik sıkıntısı yaşıyorum.Nükleer santral kurdum 2 tane adanın farklı yerlerine küçük elektirk binaları diktim.Yine de bazı binaların üzerinde elektrik işareti var.Ben bu oyunu çözene kadar 6 çıkar sanırım.
hahaha şimdi de nükleer reaktör patlar
quote:
hahaha şimdi de nükleer reaktör patlar
Hiç sorma ondan korkuyorum.Ama 2 tane santral kurdum yinede şehrin her yerinde elektrik sıkıntısı var nasıl gidericem anlamadım.
tropico manyağı geldi beyler açılın ben doktorum :D neyse uzun lafın kısası tropico serisini severim. srmak istediğim sandbox mı oynuyorsun mission mu? senaryo oynuyorsan tsunamiden sonra yapman gereken bir şey olabilir he sandbox oynuyorsan bir yerde batıyor olabilirsin. neyse bu hafta içinde tropico 5'e başlıyorum. let's play şeklinde kanalıma da koyacağım videolarını. beraberce bi çözüm buluruz ;)
quote:
Orijinalden alıntı: ferman_g
tropico manyağı geldi beyler açılın ben doktorum :D neyse uzun lafın kısası tropico serisini severim. srmak istediğim sandbox mı oynuyorsun mission mu? senaryo oynuyorsan tsunamiden sonra yapman gereken bir şey olabilir he sandbox oynuyorsan bir yerde batıyor olabilirsin. neyse bu hafta içinde tropico 5'e başlıyorum. let's play şeklinde kanalıma da koyacağım videolarını. beraberce bi çözüm buluruz ;)
Campaign oynarken oldu.Şu an sandbox oynuyorum.Her binayı diktim.Tüm teknolojileri açtım.Adamımı 4.seviyeye çıkardım.Öğrendim sayılır oyunu.Elektrik işini de çözeydim iyidi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme