Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turko24

Blekberi ye katılıyorum.Bu oyunda merak ettiğim sadece bu şekildemi pvp yapılacak yoksa başka çeşit oyunun pvp şekli varmı mesela guild savaşları v.b.

taraf olduğu için guild savaşı olmaz karşılıklı mapleri basma olabilir
  • Tarafla bi ilgisi olabalirmi ki acaba başka oyunlarda 2 ayrı ırk var ama guil savaşlarıda var belki bunda da olur.
  • oyunda healer olan bir karakter var mi?
  • Oyunu oynayacaklar group msn açsın konuşalım ya

Ne bekliyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

Oyun ve oynanış berbat hiç boşuna indirmeyin

dopamine oyunu oynayacak mısın bilmiyorum(mesajlarından oynayacaksın gibi algıladım)Eğer ki oynamayacaksan senden özür diliyorum.Ama şayet oyunu oynayacaksan sendeki ani karar değişikliğinin sebebini merak ediyorum.

lütfen mesajımda bir art niyet algılama sadece merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeSTeReS -- 25 Temmuz 2011; 0:44:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeSTeReS

quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

Oyun ve oynanış berbat hiç boşuna indirmeyin

dopamine oyunu oynayacak mısın bilmiyorum(mesajlarından oynayacaksın gibi algıladım)Eğer ki oynamayacaksan senden özür diliyorum.Ama şayet oyunu oynayacaksan sendeki ani karar değişikliğinin sebebini merak ediyorum.

lütfen mesajımda bir art niyet algılama sadece merak ettim.

Oyunun pvp sistemi hoşuma gitti Taraf olması demek pvp nin dahada gelişebiliceği anlamına gelir Ne kadar oynanış kötü olsada alışırız belki düzeltirler düzeltmeseler bile pvp için değer sen group msn açsana
  • durarak pvp yapmaya çalışmak aşırı sıkıcı geldi yani hareket halinde pvp yapmaya müsait değil. en basitinden agility için buff basıyorsun zart diye olduğu yere çivileniyor karakter. Halbuki daha esnek bir pvpsi olsa oyuna büyükçe bir + kazandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

durarak pvp yapmaya çalışmak aşırı sıkıcı geldi yani hareket halinde pvp yapmaya müsait değil. en basitinden agility için buff basıyorsun zart diye olduğu yere çivileniyor karakter. Halbuki daha esnek bir pvpsi olsa oyuna büyükçe bir + kazandırır.

en azından kimden kaçıp nerde kime saldırıcağın kimi karambole alıcağına karar vererek strateji kurabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 25 Temmuz 2011; 19:16:50 >
  • Ahh oyun kesinlikle bir nevi strateji oyunu, üstteki üyeninde dediği gibi. Leveling nispeten zor, upgrade diğer mmo'lara göre farklı yani eşyanızın yüzde kaç ihtimalle yükselebileceğinin olasılığını item'e yazmışlar tabi bu oranlar xD çok farklı fakat armor'ların özellikleri çoook düşük, lv30 armor'un verdiği defans 10 muydu neydi xD siz hesap edin gerisini. Kesinlikle eski dönem hayatların zorluğunu anımsatacak türden bir ağırlık var oyunda. Her şey göründüğü kadar kolay değil mesajını veriyor. Öyle lv 30 oldum armor'u +10 yapayım gidelim 3-5 kişi boss'u keselim yok yani :D

Oyunun PvP'si ayrı bir oyuncu kitlesine hitap ediyor, yani 6 sene önce Usko'yu bırakıp sro'ya geçtiğimde pvp açısından müthiş bir hayal kırıklığı yaşamıştım ama oyunu oynadıkça anladım ki her oyunun PvP'si çok farklı oyuncu kitlelerine hitap ediyor.

Troy Online'da aslında birçok oyunla benzerliği olmasına rağmen oyunun senaryosundan kaynaklı ağırlığı ve mantıksal sadeliğiyle birçoğunu kendine çekecektir oyuncu açısından. Fakat OBT'de bana kalırsa bazı temel alanlarda değişiklikler yapılması gerekiyor;

Quest sistemleri hem karışık hemde hiçbir farklılık yok. Sizden neyi istediğini ingilizceniz olsa dahi anlayamıyorsunuz :D EU açacağız dediler umarım açarlar yoksa lag sorunu çok ciddi boyutlarda. Adamlar önümden patenle geçiyordu sanki. GM'lerin oyuncularla iletişimi çok zayıf sanki mahalleden 3-5 kişi oyun yapmaya karar vermiş havasındaydılar :D Konu açtım cevap yok oyundan pm yazdım cevap yok oyun hakkında teknik sorunu dile getirdim cevap yazan yok :D öyle gidiyor. Hızlı levelingi aklınızdan çıkartın :D %400'lük eventta ancak ve ancak o da görevle 39 olabildim

Benim açımdan eksileri bu kadar hayırlısı olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilekBeri -- 25 Temmuz 2011; 20:50:41 >

• düzelir düzelir bunlar!
  • Oyun henüz başlamadan yeni 2 tane event düzenliyorlar;

1-) Troy Online'ı öyle veya böyle herhangi bir şekilde forumlarda, bloglarda, facebook veya paylaşımını yapabileceğiniz herhangi bir portalda ister detaylı ister şöyle bir bahsini geçirerek bu oyun tanıtımını yapıp aşağıda vereceğim adrese tanıtımını yaptığınız konunun görünür adresini (linkini) yazarak 500 item mall parası ve hatta bu paylaşımınızı beğenirlerse 3000 item mall parasını vereceklerini söylüyorlar. 28 temmuzda başlangıç ve OBT'ya kadar yani 12'sinde kadar devam edecekmiş

Yalnız bu tanıtımı yaparken sadece " Troy Online " de bahsetmenizi istiyorlar, yani yapımıcısnı zartını zurtunu karıştırmayın tanıtımın içine.

Neyse örnek olması için 2 tane link paylaşıyorum xD Fransızca da olsa görsel olarak üç aşağı beş yukarı ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

Örnek 1
    Örnek 2

Edited En altta paylaştığım oyunun kendi forumundaki " Endorsement Event! " adlı sabit konuya tanıtım linkinizi paylaşmanız gerekiyor.

2-) Yunan mitolojisine dair bir nevi " quizz ". Bu eventta en çok doğru soruyu cevaplayan kullanıcıların oyun hesabına 812 item mall parası ekleyeceklermiş. Bu event 3 ağustosta başlıyor ve o haftanın cumasında birinci aşaması bitecek. 8 ağustosta bir daha başlayıp 12'sinde bitecek ağustosun.

Edited En altta paylaştığım oyunun kendi forumundaki " OBT Trivia Event " adlı sabit konuya yayınlanacak soruları takip ederek eventa katılabilirsiniz.

Haydi hepinize bol şanslar. Düzeltme olursa bu yoruma ilişkin *bump* ederim konuyu xDD

*Bump* 1 xD

Edit: Oyunun kendi forumuna ait linklerde bir sorun var sanırım şöyle düzelteyim;

http://troy.alt1games.com/forums/viewForum.htm?f=12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilekBeri -- 28 Temmuz 2011; 23:14:25 >

• tanıtımın dili ingilizce olmalı mı?
  • Adamın biri Fransızca yapmış xD ve ingilizce olması gerektiğine dair bir belirteç görmedim konuda. " Kendi facebook profilinzde de yapabilirsiniz bu tanıtımı " diyorlar. İngilizce şartı olmadığını anlıyorum bu yazıdan. Umarım öyledir çünkü çok mantıklı xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilekBeri -- 28 Temmuz 2011; 23:16:37 >
  • eet rusça da gördüm ben
  • Yuh ya adam 2 parça resim ve 3-5 parça bir şey yazmış xD

http://forum.egames.lv/index.php?showtopic=82649

Yani herhalde katılım çok basit arkadaşlar xD artık gerisini siz anlayın linkteki tanıtıma bakarak , elin Rus'u Fransız'ı almasın bir tek, haydiiiii xD

Gerçi o adam yapımcıdan da bahsetmiş belki bir düzeltme veya uyarı yapabilirler bu oyuncuya dair.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilekBeri -- 28 Temmuz 2011; 23:23:50 >
  • Ben oyunu download edemiyorum downloada tıklayınca ''Downloading is a unavailable now.'' diyor. Bunla ilgili bi fikri olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Ben oyunu download edemiyorum downloada tıklayınca ''Downloading is a unavailable now.'' diyor. Bunla ilgili bi fikri olan ?

Download seçeneği henüz aktif değil.
  • obt 12 ağustosta açılacak o zamana kadar aktif değil de bir şeey soracağım size.Evente katılmak için bir rehber hazırladım ama bu rehberi buradan resim ve biilgiler alarak hazırladım.Yarışmaya katılırsam sizin için bir sorun olur mu?
  • 12 ağustosa kadar umarım evde olurum belirli sebeplerden dedemde kalıyorum
  • En son ben oynadığımda felaket bir skill delay söz konusuydu bir skill attıktan sonra diğer skill i atmak için abartılı bir bekleme süresi vardı. Bu düzeltilmişsse oyunda pek problem yok tabi pvp deki dengesizlik dışında iki taraftan biri felaket derecede eziyor baş başa bir mücadele söz konusu deil malesef ama obt de denicem
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.