Şimdi Ara

TROYDA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YÜRÜYÜŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

buyrun beyler işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryyn -- 21 Ekim 2007; 22:22:33 >

• biz daha yuruyemedik aegede
  • Alps yaptı şu sıralar.
  • yorum yok mu yaws
  • Çok güsel olmuş
  • Güzel C9dan oyuna girebilseydim gelirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Güzel C9dan oyuna girebilseydim gelirdim.

beni yürüyüşten 10 dk önce attı ama başardım girmeyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Gelirdim Ama Evde Yoktum
  • quote:

Orjinalden alıntı: whisper_my_name

quote:

beni yürüyüşten 10 dk önce attı ama başardım girmeyi

öhh
  • yürüyüş yabcağınıza para yardımı yapın!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

yürüyüş yabcağınıza para yardımı yapın!!

Maddi desteği sağlayacak kadar bütçeye sahip olmayanlar da var bunu sakın unutma!!
    Maddi destek veremeyecek durumdaki kişiler olan biteni izlemek yerine böyle küçük çaplıda olsa birşeyler yapıyorlar taktiri hakkeden bir davranış.
    Direk yürüyüş yapacağınıza para yardımı yapın diyeceğine önce bir taktir etsen daha iyi olurdu.

Genelde oyunu oynayanlar henüz lise çağındaki kişiler ve gerçek bir eyleme katılamasalar bile bu sekilde seslerini duyuruyorlar ki bu güzel bir manzara.
  • 1 ytl dendemi yok
    Unutma sende bunu
    Damlaya damlaya göl olur

quote:

Orjinalden alıntı: Devilish_AngeL

quote:

Maddi desteği sağlayacak kadar bütçeye sahip olmayanlar da var bunu sakın unutma!!
    Maddi destek veremeyecek durumdaki kişiler olan biteni izlemek yerine böyle küçük çaplıda olsa birşeyler yapıyorlar taktiri hakkeden bir davranış.
    Direk yürüyüş yapacağınıza para yardımı yapın diyeceğine önce bir taktir etsen daha iyi olurdu.

Genelde oyunu oynayanlar henüz lise çağındaki kişiler ve gerçek bir eyleme katılamasalar bile bu sekilde seslerini duyuruyorlar ki bu güzel bir manzara.

• quote:

1 ytl dendemi yok
    Unutma sende bunu
    Damlaya damlaya göl olur

quote:

Orjinalden alıntı: Devilish_AngeL

quote:

1 Ytl dahi vermeye zaten bende kızarım ancak senin "yürüyüş yabcağınıza para yardımı yapın!!" seklinde bir tabirde bulunman manevi desteği hiçesaymak oluyor.Her ne kadar para desteğinde bulunursan bulun moral vermedikten sonra değeri kalmaz.

• s.a buyürüşü tertipledimiz için onur ve gurur duyuyorum bunun öncülünden ötürü ama çok çabuk buraya da üçüşmüşler buresimde görünenler birkısmı sadece yaklaşık 100 kişye yakındık burda yine bizleri karalama kankapan yası olacak tır ama bunlarayanıt verip onların seviyesine inmeye deymez ve buarda bu yürüşde bize desterveren herkeze sonsuz teşekkür lerimizi sunarız yabnacılar bile geldi o unugi peşindeki türk olanarkadaşlarıda kınıyorum isim kulanmadan onlarkendinibiliyo sonsuz teşekkürler birdaha birdaha
  • tebrıkler.katılım bana az gıbı geldı belkıde ss lerden oledır
  • Ben bu oyunun neden sadece bir oyun olarak kalmadığını, neden gerçek hayatta yaşadığımız olayların oyuna yansıtıldığını anlamıyorum.

Bunu oyunda yapacağınıza gerçek hayatta yapın. Bugün neredeyse 100bin kişi Eskişehir'de yollara döküldük. Kameralar geldi çekti. Sonuç ne? Milletçe birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik ve mehmetçiklerimizin arkasında olduğumuzu gösterdik.

Peki bunu oyunda yapınca noluyor? Ben söyliyim, HİÇBİRŞEY. Ha bazı -kimisinin tabiri ile gavurlar- yabancılar olup biten -özellikle Olympus ve kendi guild+unionum için söylüyorum- benim sayemde olup biteni anlıyor. Ama onlar anlasa kaç yazar. Onların derdi oyun oynamak. Onları ilgilendirmiyor ki. Sonuçta yine milyon tane türkçe globalin ardından yabancılardan yenilen laflarla kalıyoruz.

Umarım bu yazdıklarım saptırılmaz...
  • quote:

Sen milyarlarını döktün demi..
  • quote:

dogru presi olmayanın oyuna girme ve yürüme hakkıda otomatikman elinden alınıyo :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: asacura_

s.a buyürüşü tertipledimiz için onur ve gurur duyuyorum bunun öncülünden ötürü ama çok çabuk buraya da üçüşmüşler buresimde görünenler birkısmı sadece yaklaşık 100 kişye yakındık burda yine bizleri karalama kankapan yası olacak tır ama bunlarayanıt verip onların seviyesine inmeye deymez ve buarda bu yürüşde bize desterveren herkeze sonsuz teşekkür lerimizi sunarız yabnacılar bile geldi o unugi peşindeki türk olanarkadaşlarıda kınıyorum isim kulanmadan onlarkendinibiliyo sonsuz teşekkürler birdaha birdaha

Tebrik ederiz bunun karalaması hele hele de başka yönlere çekilmesi yakışı kalmaz benim aklıma bile gelmedi ama bende gerçek hayattan ss ler koyabilirim O sıralarda AKDENİZ (my university) yürüyordukk baya da uzun sürdü zaten bi kaç kişi ile de kavga edince akşama kadar sürdü öle şerefsizzz ler varki PKK yandaşı ama ii ders oldu gözleri korkmuştur artık benle dalaştılar korksunlar 2 saat ifade verdik ama olsun ss isteyen olursa akşam atarıjm yürüyüşten yada kavgadan ama video nasıl konuluyo beceremiyomda :)

• Bilseydim bende gelirdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.