Şimdi Ara

TRT 1 yayınını blogumda nasıl yayınlayabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Embed kodunu bulamadım hiçbiryerde.. Nereden bulabilirim veya siz verebilirimisiniz?

Şimdiden çok teşekkür ederim..

• <object id="MP" name="MP" classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" width="384" 

height="288" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,1,5,217"

standby="Loading Microsoft® Windows Media™ Player components..." type="application/x-oleobject">
    <param name="Filename" value="mms://212.156.63.102/TV1" />
    <param name="ShowStatusBar" value="false" />
    <param name="EnableFullScreenControls" value="true" />
    <param name="ShowTracker" value="false" />
    <param name="EnableContextMenu" value="false" />
    <embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=windows&sbp=mediaplayer&ar=Media&sba=Plugin&"

src="mms://212.156.63.226/TV1"

name="MP" width="384" height="320" showstatusbar="0" showdisplay="0" autosize="0"

enablecontextmenu="0" showtracker="0" volume="0" autostart="true">
    </embed>
    </object>

Frontpage yardımıyla aldım bir dene bakalım

• çalışmadı ya bu tip bir kod bende denemiştim ama olmamıstı, yayını verebilsem blogumda cok güzel olacak.

Yardımın için teşekkürler..
  • url snooper ile yayının html adresini bul. büyük ihtimal .asx ya da .asf uzantılıdır onu oynat blogunda media player kodu ile
  • mms://212.156.63.102/TV1

mediaplayer la bu oynat sitende

hatta bi bunu dene

<EMBED name=MediaPlayer src='mms://212.156.63.226/TV1' width=330 height=330 type=application/x-mplayer2 ShowControls='1' ShowStatusBar='1' allowScriptAccess='never' autoStart="0"></EMBED>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.