Şimdi Ara

TRT 4K YAYINI KESİLDİ Mİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
18.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: artemisbd

TRT 4K yayın frekansı değiştiği için izleyemiyorsunuz, yukarda verilen TP ayarlarını unutun aşagıda yazacağımı girin ve sadece bu tp yi taratın bende 223 gibi bir sıraya yeni kanal olarak ekledi sizdeki alıcıya göre bu sıra değişebilir.Eskisini silin.

Frekans:12615
    Sembol hızı:12500
    Kutuplaşma:Yatay H

ayarlarıyla tp ekleden tp yi ekledikten sonra manuel taramadan tp listesinden bu frekanstaki tp yi seçiyor tara veya güncelle diyorsunuz.Bu numaralı tp yi seçmezseniz çıkmaz.Başka yol ise tüm kanal ve tp leri silip kör tarama yaptırmak ama bu daha kolay.

teşekkürler, dediğiniz gibi yaptım oldu, izliyorum.
  • Benim tv de trt4k yayini bu aksam gostermeye basladi. Ben birsey yapmadan kendi kendine geldi yayin ama sinyal kalitesi %34 de. Yarin birgun tekrar kesilirse sasirmam yani.

Bu arada birkac gun once uydu kablosunun evin icinde fazlalik olan birkac metrelik kismini kesmistim belki sinyal biraz kuvvetlenir diye ama yaptigimda bir faydasini gormemistim, belki az da olsa bir yarari olmustur onunda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir türlü yeni frekanstan bulamadım.

• quote:

TRT 4K yayın frekansı değiştiği için izleyemiyorsunuz, yukarda verilen TP ayarlarını unutun aşagıda yazacağımı girin ve sadece bu tp yi taratın bende 223 gibi bir sıraya yeni kanal olarak ekledi sizdeki alıcıya göre bu sıra değişebilir.Eskisini silin.

ayarlarıyla tp ekleden tp yi ekledikten sonra manuel taramadan tp listesinden bu frekanstaki tp yi seçiyor tara veya güncelle diyorsunuz.Bu numaralı tp yi seçmezseniz çıkmaz.Başka yol ise tüm kanal ve tp leri silip kör tarama yaptırmak ama bu daha kolay.

Adam aylardır süren çile bitti bende darbeye bağlı olmadığını düşündüğümden hiç bakmamıştım bugün merak ettim araştırırken seni buldum teşekkürler
    Bir problem var yalnız ekranın alt ve üstünde boşluk var 15 temmuzdan önce ekranı kaplıyordu bu bir problem midir sizde de aynı mı durum, tv 55ju7000

• gokhanuz02 G kullanıcısına yanıt
    Bişey değil yardımcı olduysam ne mutlu. Alt ve üstte boşluk yok resim ayarlarından orjinal veya 16:9 seçin, tv nin bi ayarı yanlıştır bi kurcalayın.
  • quote:

Bişey değil yardımcı olduysam ne mutlu. Alt ve üstte boşluk yok resim ayarlarından orjinal veya 16:9 seçin, tv nin bi ayarı yanlıştır bi kurcalayın.

Muhtemel yayından kaynaklıydı daha sonra rastlamadım teşekkür ederim tekrar

Hocam vestel smart tv var bende darbeden sonra aldim kuruluma gelenler darbeden sonra cikmiyor dediler. Manuel kanal aramadan verdiginiz sekilde arama yaptiriyorum bulamiyor malesef nasil bi yol izleyeyim

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    Bende artemisbd rumuzlu arkadaşın bahsettiği yolu izleyerek buldum kanalı, kanal listenin sonunda çıktı bende bunun dışında da benim tam olarak bilgim yok bir de tv farklı o yüzden ne desem yalan olur

Çağrı merkezine sorayım bir ara o zaman. Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

Hocam vestel smart tv var bende darbeden sonra aldim kuruluma gelenler darbeden sonra cikmiyor dediler. Manuel kanal aramadan verdiginiz sekilde arama yaptiriyorum bulamiyor malesef nasil bi yol izleyeyim

Arkadaslar konudak diger msjlarda ve trt4k nin twitter ve facebook sayfalarinda da belirtildigi uzere mevcut frekanslarinda genel bir sinyal sorunu var ve yeni vir frekans icin turksata basvuruldugu bildirilmekte yani bazi kullabicilar yayini izleyemiyor. Sinyali nispeten kuvvetli alabilen cihazlar yayini gosterebilirken diger cihazlarda sinyal yok uyarisi aliyor. Trt nin buna bir cozum bulmasini bekleyebilir yada canak anteninize ince bir ayarla sinyali kuvvetlendirmeyi deneyebilirsiniz. Su an icin baska cozum gorunmuyor.

• Merhaba arkadaşlar trt 4k yayın veriyor bende şimdi arattım buldum
    Arama yöntemi löyle;
    Var olan trt 4k yı silin tekrar alttaki değerleri manuel olarak girin

Bu mesaja eklenen görseller:

TRT 4K YAYINI KESİLDİ Mİ? TRT 4K YAYINI KESİLDİ Mİ?

• alcatraz07 A kullanıcısına yanıt
    Hocam tkgs aramasi yapinca bende kanal listesinde trt 4k hic gorunmuyor normal mi acaba? Aslinda usb icin bi kanal listesi bulabilsem tv ye atip denicem

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    Bende sinyal yokken bile tkgs de 101. Kanalda kanal cikiyordu. Yapmissindir sanirim ama kanallari kaldirip bastan bir kurulum yap istersen.

• 12615 diyorsunuzda bende 12608 den 12619 a alıyor? Nerden bulcam trt4k yı ?

• Arkadaşlar 12615 H 12500 transponder ekliyorum %80 %100 seviye kalite geliyor ekliyorum.lg uf 7787 webos tv var eklediğim kanalı listede bulamıyorum.kanal ismi olarak ne yazıyor bilen varmı? Daha önce türksat 4k yazıyordu yeni frekansta ne yazıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Balkes10.5

Arkadaşlar 12615 H 12500 transponder ekliyorum %80 %100 seviye kalite geliyor ekliyorum.lg uf 7787 webos tv var eklediğim kanalı listede bulamıyorum.kanal ismi olarak ne yazıyor bilen varmı? Daha önce türksat 4k yazıyordu yeni frekansta ne yazıyor?

Trt ultra hd yaziyor

• Philips 49PUS6501 tv de bir türlü yayın alamadım... TKGS kanalı 12615 Dikey 30000 olarak getiriyor... manuel olarak 12615 Yatay 12500 arattığımda da kanal bulunamıyor...
  • 2 gündür bende de göstermiyor artık.
  • TRT'ye burdan selam söylüyorum sebebini herkes biliyor.
  • Arkadaslar philips 4k tv si olup trt4k yi izleyebilen varsa kanal listesini usd ye kopyalayip paylasabilirmisiniz? Bende daha once frekanslari girdigimde bulmuyordu ama biri baska bir konuda guncel kanal listesini paylasmisti onu yukleyip kurunca cikmisti. Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.