Şimdi Ara

TRT HABER TAHMİNİ PATLADI! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tamam görcez işte faso fiso mu, dışarda öğretmenler de dahil herkes geriler diyor ama dhye göre sıralamalar gerilemeyi geçtim ilerleyecek, peki öyle olsun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk 20k da 700 kişi ütopik saçma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    😁😁😁hocam sen puan türlerini yanlış anlamışsın ya.

• Saçma sapan konuşmayın milletim beynini bulandırmayın puan türleri birleşmesi olayını yanlış anlamışsınız siz atiyorum 8k lık bir yer ile alıyorsa bir tıp o eski sisteme göre senin tıp puan türündeki başarı sıralamamı gösteriyor TIP şimdi ise önünde mühendisler var neyi değişmez diyorsunuz saçma sapan konuşmayın troller türemiş yine

• quote:

Orijinalden alıntı: SherlocKHolmes666

😁😁😁hocam sen puan türlerini yanlış anlamışsın ya.
    Neyi yanlış anladım az anlatsana

Kontenjan artışıyla sıralama çevirmenin en ufak alakası yok. Kontenjan arttı diye "aa bu sene 15im geçen seneye göre 10binmişim" diye bir çevirme yapmadık hiçbir zaman.

Puan türleri birleşmesinde sen mf-4 te 10k olsan mf-3 te 30k olmuyorsun yine 10k etrafında oluyorsun o adam bütün puan türleri içinde var zaten.
  • 3488 e 3600 lük bölüm gelir mi sence buna göre

• Arkadaşlar trt falan hikaye benim için. Katılın ya da katılmayın fakat ben bekir avşarın videosunu bekliyorum. Net tahminini de tutturdu yaklaşık olarak. Ayrıca gerçekçi bir insan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    😁😁😁😁geçen sene tıp için 10877. Olan arkadaşım mühendislikte 7.1k .olmuş sen neyden bahsediyorsun ben seni çözemedim 10k dolaylarinda mı olur hmm öyle miymiş bak.Sinirim bir şey bilmeden milleti yönlendirmeniz yazma kardeşim o zaman Allah allah.2009 ile 2010 arasındaki farkı göremiyor musun sen?10k 'daki adamın önünde az buçuk mühendislik tercih edecek var yani sana göre aynı gelir demissin ya

• ygs-lysz3 Y kullanıcısına yanıt
    Saçma konuşuyorlar sınav dönemi de böyleydi gördük

• quote:

😁😁😁😁geçen sene tıp için 10877. Olan arkadaşım mühendislikte 7.1k .olmuş sen neyden bahsediyorsun ben seni çözemedim 10k dolaylarinda mı olur hmm öyle miymiş bak.Sinirim bir şey bilmeden milleti yönlendirmeniz yazma kardeşim o zaman Allah allah.2009 ile 2010 arasındaki farkı göremiyor musun sen?10k 'daki adamın önünde az buçuk mühendislik tercih edecek var yani sana göre aynı gelir demissin ya
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 5 Ağustos 2018; 13:55:47 >
    Gülsem kızar mısın?Ciddi olamazsın 🤣🤣

• quote:

Gülsem kızar mısın?Ciddi olamazsın 🤣🤣
    Tamam gülebilirisn
  • peki sizce eşit ağırlık grafiği doğru mu ? sayısalda ufak sapmalar olabilir ama diğer grafikler bana çok mantıklı geldi eşit ağırlık grafiği hakkında yorumlarınız neler ?
  • Rickyrickmany R kullanıcısına yanıt
    Bekir avşar ne dedi hocam

• ygs-lysz3 Y kullanıcısına yanıt
    Daha bir şey demedi. Geçen canlı yayını vardı verileri analiz edip videoyu yayınlayacam dedi.Benim tahminim 2 gün içinde yayınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rickyrickmany -- 5 Ağustos 2018; 17:3:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professor Lazzers

yalnız f'(x)=1 esprim bayağı yürümüş buradan teşekkürlerimi iletiyorum
    f'(x)=1 espiriyi anlayamadım knk sözelciyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanao101 -- 5 Ağustos 2018; 19:29:40 >
  • adanao101 kullanıcısına yanıt
    bir şeyin birinci türevi eğimi verir eğim 1 demek hocam
  • Allahın trtsi sınav açıklanmadan önce 2015 gibi gelecek demişti. Hatırladıkça söverim

• quote:

Orijinalden alıntı: Professor Lazzers

yalnız f'(x)=1 esprim bayağı yürümüş buradan teşekkürlerimi iletiyorum
    Espriyi anlayamadım. Matematiği unutmuşum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.