Bir süredir seyahatte olduğumdan gelişmeleri takip edemedim ama eve döndüğümde TRT kanallarının olmadığını gördüm. Otomatik arama yaptırdım gene bulamadım. Neler oluyor bilen varmı.
Frekans değiştirdi. Forumda var.
Frekans: 11919 Polarizasyon: V Symbol: 24444
Frekans değiştirdiği doğruda aratınca hepsinin çıkması lazım
cıkması için eskileri silmesi lazım
quote:
Orjinalden alıntı: berkem
cıkması için eskileri silmesi lazım
Ben eskilerini yenilerini bulduktan sonra siliyorum hep. Cihaz hiç sorun çıkarmıyor bu konuda. hatta otomatik arama ile bulamadığım kanal yok
Bir de hazır kanal eklemişken Mehtap TV'yi ekleyin. Yeni bir kanal. Güzel yayın. Frekans : 11951 Polarizasyon : V Symbol : 8800 FEC :[5/6] Tavsiye ederim.
Sağol arkadaşım.
quote:
Orjinalden alıntı: cuneydk
Bir süredir seyahatte olduğumdan gelişmeleri takip edemedim ama eve döndüğümde TRT kanallarının olmadığını gördüm. Otomatik arama yaptırdım gene bulamadım. Neler oluyor bilen varmı.
arkadaşım böyle hep kanal gidince heyecanlanmayın eas promoya bakın orada yazıyor ve burada otomatik kanal güncelleme hakkında bilgide var tarattınmı kendi gelir basit şeyler bunlar
Bazı cihazlarda eskileri silmek gerekmiyor hocam, direk yeni bulduğu kanalları en sona atıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme