Koskoca forum tapulu malın heralde :) Adam bile kovalıyor. Laflarada bak hele ya... |
TRT'nin “Türklerin Zafer Ayı” haberinde 9 farklı zafer var, 30 Ağustos Zafer Bayramı yok (2. sayfa)
-
-
Burada olan mevzu aslında bahsedilmemesi değil, yayında yapılan yanlışlık. Kare değişince belgrad'ın fethi ile büyük taarruz aynı kutuya girilmiş ve karışmış. Şöyle izah edeyim. Bu savaşa en son Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi adı verilmiştir. Ağustosun 26'sında başlayıp 30'unda bitmiştir. Bu yüzden de 30'una zafer bayramı ilan edilmiştir. Bunlar da bayramlardan değil savaşlar üzerinden gittiklerinden zafer bayramı demek yerine savaşın adı olan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'ni yazmışlar. Lakin tarih belgrad'ın fethi tarihi olarak kalmış kutucukta. Hepsi bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 28 Ağustos 2020; 0:39:23 > -
Yazdığın mesajın bir altındakini okursan. ;)
Dolmuşa gelme aman TRT Devletin kanalıdır ve aynı zamanda milletin kanalı çünkü herkesin vergisi var.
-
Bunu kim hazırlamışsa daha tarihten haberi yok.Başkomutanlık meydan muharebesi ''29 Ağustos'' ta değil 30 Ağustosta yaşanmıştır.Ayrıca yıl'da yanlış.1521 nedir arkadaş?Hadi 1923 dersin anlarım,1921 dersin anlarım arada bir yıl oynama olur onda da kafası dalgındır derim ancak Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile 1521 arasında 401 yıl var be insafsızlar.Bu nasıl bir dalgınlıktır?Gerçi dalgınlık olduğunu da sanmıyorum.Muhtemelen kasten yapılmış.
En azından tümden yok saymamışlar...TRT'nin geldiği nokta işte bu...
NOT: Zafer bayramının 30 Ağustosta kutlanmasının nedeni Büyük taarruz esnasında bozguna uğrayan Yunan ordusunun geri çekilip Dumlupınar civarında yeniden toplanıp Türk ordusuna karşı savunma kurma girişiminin boşa çıkartılmasıdır.Zira yanılmıyorsam Dumlupınar mevzilerine Fahrettin Altay komutasındaki Türk süvarileri geri çekilen Yunan ordusundan önce ulaşmış ve Yunan ordusu iki ateş arasında kalmıştır.Kısacası geri çekilen Yunan ordusu Dumlupınarda tamamen Türk ordusu tarafından kuşatılmış ve doğrudan Türk ordusunun başkomutanı Mustafa Kemal Paşa'nın savaşı idare etmesiyle imha edilmiştir.Böylece Yunan ordusunun Anadolu'da toparlanma imkanı kalmamış kısa süre içinde bütün Batı Anadolu Yunan işgalinden kurtarılmıştır.Bu nedenle 30 Ağustos Yunan ordusunun tümden imha edildiği gündür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 28 Ağustos 2020; 5:39:6 >
-
Bu kadar gözünün içine sokara yapamazlar diyecektim yapmamışlar zaten arkadaşlar tamam bir çok değere karşılar ama o kadar göz bebeğine bakarak yapamazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 28 Ağustos 2020; 4:51:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazık kafana.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Türk düşmanları, Cumhuriyet düşmanları bunlar. Bu yapılan en hafif tabirle şerefsizliktir. Atatürk ve Türk düşmanlığı gözlerini kör etmiş. İyice sıvamaya başladılar.
-
Ben genel anlamda yazdim, konu ozelinde degil. Evet benim/bizim vergilerimizin oraya gittigi, kagit uzerinde devlet kurumudur. Ama hukumetin arka bahcesi haline gelmis, guvenilirliligini yitirmis bir kurumdurda. Cocuklugum Trt ile gecti, ozaman da hukumetler vardi bu ulkede, ozamanda birileri tarafindan yonetiliyordu bu ulke, ama ozaman niye birilerinin bahcesi degildi burasi. Simdi can alici kapanis cumlemize geliyoruz, ne zamandan beridir devlet kurumu sirf secim ugruna bir teroristi ekranlara getiriyor¿quote:
Orijinalden alıntı: x2ykYazdığın mesajın bir altındakini okursan. ;)
Dolmuşa gelme aman TRT Devletin kanalıdır ve aynı zamanda milletin kanalı çünkü herkesin vergisi var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçenlerde Ümit Özdağ çıktı TV'ye. Birleşmiş milletler'e göre 953.000 suriyeli var, sadece İstanbul'da. Harcanan para da 84 milyar dolar.
Aktrolleri engelleyin. Baphomet, mephisto, şeytan, evil... Ne derseniz deyin. Şeytan daha onurludur.
İstiklal Harbi'nde ölen, kaybolan, tüm aile bireylerinin ruhları şad olsun, Allah rahmet etsin hepsine! Ülke bizimdir arkadaşlar, tapulu malımızdır. Pislik din istismarcılarına bırakmayacağız.
Bu haberi yapan Mavri Mira Cemiyeti'nin üyesi mi?
-
foruma hiçbir faydan yok 0 mesajın var 0 bir kere şu donanım forumuna gireyim sorunu olana yardım edeyim dememişsin bak forumun ismi donanımhaber ülkegündemi haber değil ama bir tane yararlı yorumun yok bundan dolayı mesaj sayın 0 eğer foruma bir faydan yoksa işin ülke gündeminde trollük yapmaksa evet forumdan gitmen herkes için daha iyi olur
-
Troll gelen tepki üzerine bu haber değiştirildi. Muhalefetten kaç tane milletvekili tepki gösterdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 28 Ağustos 2020; 10:58:0 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Proprietorforuma hiçbir faydan yok 0 mesajın var 0 bir kere şu donanım forumuna gireyim sorunu olana yardım edeyim dememişsin bak forumun ismi donanımhaber ülkegündemi haber değil ama bir tane yararlı yorumun yok bundan dolayı mesaj sayın 0 eğer foruma bir faydan yoksa işin ülke gündeminde trollük yapmaksa evet forumdan gitmen herkes için daha iyi olur
foruma katkısı olmadığı gibi yarım yamalak Türkçesi ve (bkz: "real gerçekler" ) sağdan soldan duydukları ile gelmiş milleti sinir etmeye çalışıyor.
Ama hata bunda değil , "velet", "liseli", "lan" yazınca bize uzaklaştırma veren; buna ise tepkisiz kalan forum yönetiminde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 28 Ağustos 2020; 11:7:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam başka forumdan gelen troll hocam bir ara yanlış hatırlamıyorsam Technopatdaydı. Anlayacağınız boş adamın boş bardağı. Kimseye faydası da yok. Anca insanları sinir edip eğleneyim kafası.
Geçenlerde biri de yazmıştı bulamadım yazıyı. Sdn forumundaymış demişti.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Onlar için 1922 den sonrası yok zaten.
-
teknik bir arıza. videoyu iyi izleyin.
-
Siz insan mısınız? siz Türk müsünüz? ahlâk ve edebiniz var mı? Bunları soruyorum!
Videonun 50. Saniyesinden izleyin, ne diyor;
"Büyük taarruz ve başkomutanlık meydan savaşı"
Belli ki reji tarihî yanlış yazmış. Başkomutanlık meydan savaşı yazan yerde 29 Ağustos 1521 olarak yazılmış.
O tarihe baktım. Belgradin fethi diyor.
Eeeee ne alakası büyük taarruz ve başkomutanlık meydan savaşı ile!
Yanlış yazılmış.
Aslında bunlar bir bakıma iyi oluyor!
Allah'ın izniyle , bu memlekette, bu davranışlar ile sözleriniz 5 para etmiyor!
Millet sizin ne olduğunuzu gayet iyi biliyor, dolayısı ile gün geçtikçe eriyorsunuz!
Halkın parası gasp edilerek haram lokma ile finanse edilen kurum halkın bayramını umursamıyor. Bu devran dönecek elbet. İt izi at izinden ayrılacak. Biz zaten biliyoruz kim ne izi bırakıyor ama iz sürücüler itlerin soyundan geldiği için karıştırıyor.
Trt vergimiz kimlere gidiyor işte
Bir yandan büyük taaruz meydan savaşı yaparken diğer yandan da belgrad ı fethetmişiz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X