Şimdi Ara

TRT RADYO3'TEKİ 'RADYODA OPERA' PROGRAMININ JENERİK MÜZİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu programın başlangıcında bir opera eseri çalıyor ama adını öğrenemiyorum. iki tane farklı eser arka arkaya birbirine bağlanıyor. ilki zannedersem Giuseppe Verdi'nin "kaderin gücü" eserinden fakat bitişiğinde hemen ardından gelen eserin adını bulamıyorum, bilen varsa söyleyebilir mi. yardım edene şimdiden teşekkürler. eserin radyoda jenerik olarak çalan bölümünden kısa bir alıntı aşağıda: (sadece 500kb)

http://www3.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=31555

• Operadan arkadaşlara sormam lazım biraz sabredersen :S Ben senfoni sanatçısı olduğumdan opera kültürüm o kadar iyi değil hemen yardımcı olamıyorum...
  • tabi olur, bekliyorum. ayrıca ilginize teşekkür ediyorum.
  • Verdi-Nabucco veya Bellini gibi görünüyor.Tam emin değilim ama şu an indiriyorum.Emuledan bakabilirsin.Bana başta requiem gibi geldi ama emin değilim.Yine de bulamazsak artık trt radyodan tanıdıklara sorarım...
  • tamam arıyorum verdiklerini şu an. bakalım, inşallah çıkar.
  • Giuseppe Verdi-Nabucco eserini komple çift CD olarak indiriyorum şu anda. Requiem Verdi'nin eseri olan Requiem değil mi. eğer o ise onu da indireceğim komple olarak tüm eseri. bunlardan biri çıksa iyi olacak, yoksa Bellini'yi araştırmak beni aşacak gibi.

Bu arada unuttum arada kaynadı, yardımın için teşekkür ederim, inşallah sonuç alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorx -- 29 Haziran 2007; 21:48:52 >
  • Rica ederim görevimiz... Bu arada bunu sevdiyesen Mozart'ın requiem'ini de dinlemelisin... Huzur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRT Dinle Uygulaması
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet biliyorum, Mozart Requiem de gerçekten çok güzel, şiir gibi.
  • Verdi-Nabucco'da bulamadım. eserde böyle bir bölüme rastlamadım.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.