Evet arkadaşlar kalitesi ile adım adım merdivenleri çıkan cihazlarımız zeminide sağlam tutarak bir çok alanda yer almaya devam ediyor.Bunlardan bir diğeri partner firmamız ve harita sağlayıcımız Başarsoft'un Genel Müdürü Sn.Alim Küçükpehlivan'ın TRT2'de yayınlanan (bugün vardı) Bilişim Rüzgarı adlı teknolji programında navigasyon sistemlerini anlatması,ama en güzel olanıda bu sırada kendilerine Next YE-G 828 ve Eda 1.1 'in rehberlik etmesi idi .Dinlerken lütfen dikkatli olalım,önemli noktalar mevcut
Gerekli bilgiyi aşağıdaki linkten görebilirsiniz.....
Siteden alınıtıdır......................
GPS Sistemleri-Başarsoft
Yön kaybetme, gideceğimiz yeri bulamamak hepimizin yaşamı boyunca defalarca karşılaştığımız bir sorundur. Gelişen teknoloji bu durumda yönümüzü ve gideceğimiz yeri kolaylıkla bulmamıza yarayacak yeni bir Bilişim teknolojisiyle bu sorunu ortadan kaldırıyor. Navigasyon sistemi yolların detaylı bilgisini sunuyor bize.. Fiziki olarak kısıtılı yollar, otoban çıkışları, kavşaklar, caddeler, tek yön çift yön sokaklar ve daha fazlası… Gitmek istediğiniz yerin adresini sisteme girdiğinizde, konumunuz kısa sürede belirleniyor ve size en uygun alternatif yol seçenekleri ile gideceğiniz yere zamanında ulaşabiliyorsunuz. Bilişim Rüzgarı sizler için Navigasyon sisteminin nasıl kullanıldığını inceleyen bir magazin hazırladı. Yolculuğumuza İstanbul Anadolu yakasında başlıyoruz
evet TRT2'de bilisim ruzgari kalitesi ile cizgisi ile ve sasiracaginiz derecede derinlikli bilgileri ile cok ozel bir program. Yapimcisi sn. Hakan Aybar ile bir kac Cebit oncesinde Almanya'da tanismistik. Yaz geliyor, navigasyonlarda durum nedir diye konusurken, bir gorsel program icerigi de olsun, yola cikalim diye bir fikir olustu.. Ozel bir urun de olunca elimizde programda doyurucu bir tanitim yaptik diye dusunuyorum.
Bir sonraki hedefimiz de studyo da daha detayli ve tum sektordeki urunlerden tanitici bir seans yapmak.. o ne zamana olur bilemiyorum. Sonucta tum bunlar sektoru hareketlendirecek bilgilendirmeler...
ilginize de cok tesekkurler, sizler burada bahsedince ben de biraz gecmisini ve sonrasini da vereyim istedim programin...
Saygilar.
Alim Kucukpehlivan
quote:
Orjinalden alıntı: djdigy5
Sn. Bülent Tekcan'dan alıntıdır.
Evet arkadaşlar kalitesi ile adım adım merdivenleri çıkan cihazlarımız zeminide sağlam tutarak bir çok alanda yer almaya devam ediyor.Bunlardan bir diğeri partner firmamız ve harita sağlayıcımız Başarsoft'un Genel Müdürü Sn.Alim Küçükpehlivan'ın TRT2'de yayınlanan (bugün vardı) Bilişim Rüzgarı adlı teknolji programında navigasyon sistemlerini anlatması,ama en güzel olanıda bu sırada kendilerine Next YE-G 828 ve Eda 1.1 'in rehberlik etmesi idi .Dinlerken lütfen dikkatli olalım,önemli noktalar mevcut
Gerekli bilgiyi aşağıdaki linkten görebilirsiniz.....
Siteden alınıtıdır......................
GPS Sistemleri-Başarsoft
Yön kaybetme, gideceğimiz yeri bulamamak hepimizin yaşamı boyunca defalarca karşılaştığımız bir sorundur. Gelişen teknoloji bu durumda yönümüzü ve gideceğimiz yeri kolaylıkla bulmamıza yarayacak yeni bir Bilişim teknolojisiyle bu sorunu ortadan kaldırıyor. Navigasyon sistemi yolların detaylı bilgisini sunuyor bize.. Fiziki olarak kısıtılı yollar, otoban çıkışları, kavşaklar, caddeler, tek yön çift yön sokaklar ve daha fazlası… Gitmek istediğiniz yerin adresini sisteme girdiğinizde, konumunuz kısa sürede belirleniyor ve size en uygun alternatif yol seçenekleri ile gideceğiniz yere zamanında ulaşabiliyorsunuz. Bilişim Rüzgarı sizler için Navigasyon sisteminin nasıl kullanıldığını inceleyen bir magazin hazırladı. Yolculuğumuza İstanbul Anadolu yakasında başlıyoruz
Alim Bey'in yaklaşık 1,5 yıldır forumdaki yazılarını takip ediyorum. Genellikle kendisine eleştiri ağırlıklı sert cevaplarım oldu.
Açıkçası karşımda 30-35 yaşların genç birini beklerken, videoda kendisinin 45-50 yaş civarında saygı duyulması gereken iyi bir insan olduğu kanısına vardım. Ülkemizde genellikle bu yaş grubundaki insanların teknolojiye baya uzak olduğu göz önünde bulundurulduğunda, kendisinin bu yolda öncü bir firma sahibi olması beni şaşırttı.
Kendisi gerçekten GPS adına tüm terimlere ve fonksiyonlara hakim. Ruhen oldukça genç ve dinamik.
Video oldukça açıklayıcı olmuş. Başarsoft bu anlamda gerçekten rakipsiz. Kendisini tebrik ediyorum.
Değeri bilinmesi gereken bir DH üyesi.
Bende kesinlkile arkadaşlara katılıyorum.Videoyu izledikten sonra Next alma istegim biraz daha pekişti ama 828 biraz pahallı fiyatı düşsün diye bekliyorum.708de pek bi mavi arabada hoş durmaz gibi geliyor.Beklemedeyim yani umarım fiyatı tez duser.
Aglamak istiyorum sayin seyirciler...!!
Soyle ki ;
rørø
ben 1971 dogumluyum !! Yani tahmininle beklentinin tam ortasinda bir yerlerdeyim..
Ayrica ustune ustluk bilgisayar muhendisiyim. Turkiye'deki de en gec bilgisayar muhendisi idim sanirim, universiteyi bitirdigimde 20 yasinda idim.. 1 yil ingilizce hazirlik dahil...
eh bu kadar erken yola cikinca erken eskiyoruz herhalde..
cok klasik olacak.. hissettigin yas onemlidir diyelim :-)
ve tum iltifatlar icinde cok tesekkur ederim....!
Alim.
quote:
Orjinalden alıntı: rørø
Farklı bir bakış açısıyla...
Alim Bey'in yaklaşık 1,5 yıldır forumdaki yazılarını takip ediyorum. Genellikle kendisine eleştiri ağırlıklı sert cevaplarım oldu.
Açıkçası karşımda 30-35 yaşların genç birini beklerken, videoda kendisinin 45-50 yaş civarında saygı duyulması gereken iyi bir insan olduğu kanısına vardım. Ülkemizde genellikle bu yaş grubundaki insanların teknolojiye baya uzak olduğu göz önünde bulundurulduğunda, kendisinin bu yolda öncü bir firma sahibi olması beni şaşırttı.
Kendisi gerçekten GPS adına tüm terimlere ve fonksiyonlara hakim. Ruhen oldukça genç ve dinamik.
Video oldukça açıklayıcı olmuş. Başarsoft bu anlamda gerçekten rakipsiz. Kendisini tebrik ediyorum.
Değeri bilinmesi gereken bir DH üyesi.
Videoyu DH video ya yukleyebilirmisiniz.?
quote:
Orjinalden alıntı: PAŞA****
Videoyu DH video ya yukleyebilirmisiniz.?
Nasıl oluyor bilmiyorum ki acaba yöneticilere söylesek