Şimdi Ara

TRTUNING Temmuz Sayısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
15.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi sen çok güzel dergi yapıyosun her ayda aralıksız alıyorum ben ama o göbek varya o göbek hiç yakışmıyor sana abi tr tuningçilere yakışmaz gerçi benim sizden pek farkımda yok amanaapalım can boğazdan gelirmişkafama takılan bi konu var haziran sayısındaki yeşil mavi karışımı honda cıvıc güzel olmuş ama camın yukarısına puma amblemi koymuş arkadaş.aslında o da güzel durmuş ama sparco alpine greddy felan yapıştırsaydı arabanın üstüne.biraz acayip geldi bana

• insan modifiyeyi seviosa zaten trtuning in her sayısı güsel
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

yoo güsel duruyo valla

Sağol milletin dikkatini çekiyo zati... o yeter
  • Çok güzel olmuşş gerçekteenAman nazaara gelmeyesin...

Orjinal olmuş, bu modifiye ye pollis karışmıyor mu peki..
  • evet bağlar aracı..ehzoz falanda var mı?
  • Çok düşündümde... fazla abartmadım... yazın kablo neon taktıracaktım
  • Yahu Bir saattir dergiyi arıyorum evde
    bulamıyorum.
  • harbidende bu sayıdaki arabalar çok super olmuş hele o fuara katılan honda civic 1.5 varya offfff
  • quote:

Orjinalden alıntı: S2000

abi sen çok güzel dergi yapıyosun her ayda aralıksız alıyorum ben ama o göbek varya o göbek hiç yakışmıyor sana abi tr tuningçilere yakışmaz gerçi benim sizden pek farkımda yok amanaapalım can boğazdan gelirmişkafama takılan bi konu var haziran sayısındaki yeşil mavi karışımı honda cıvıc güzel olmuş ama camın yukarısına puma amblemi koymuş arkadaş.aslında o da güzel durmuş ama sparco alpine greddy felan yapıştırsaydı arabanın üstüne.biraz acayip geldi bana

• ne bu şimdi
  • TRtunıng'ın bu sayısındaki Kırmızı honda1.5 beni çok etkiledi.honda oldugu anlaşılmıyor.Ve tabii Kİ GOLF TURBO....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.