abi sen çok güzel dergi yapıyosun her ayda aralıksız alıyorum ben ama o göbek varya o göbek hiç yakışmıyor sana abi tr tuningçilere yakışmaz gerçi benim sizden pek farkımda yok amanaapalım can boğazdan gelirmişkafama takılan bi konu var haziran sayısındaki yeşil mavi karışımı honda cıvıc güzel olmuş ama camın yukarısına puma amblemi koymuş arkadaş.aslında o da güzel durmuş ama sparco alpine greddy felan yapıştırsaydı arabanın üstüne.biraz acayip geldi bana
insan modifiyeyi seviosa zaten trtuning in her sayısı güsel
quote:
Orjinalden alıntı: uzerme jr.
yoo güsel duruyo valla
Sağol milletin dikkatini çekiyo zati... o yeter
Çok güzel olmuşş gerçekteenAman nazaara gelmeyesin...
Orjinal olmuş, bu modifiye ye pollis karışmıyor mu peki..
evet bağlar aracı..ehzoz falanda var mı?
Çok düşündümde... fazla abartmadım... yazın kablo neon taktıracaktım
Yahu Bir saattir dergiyi arıyorum evde bulamıyorum.
harbidende bu sayıdaki arabalar çok super olmuş hele o fuara katılan honda civic 1.5 varya offfff
quote:
Orjinalden alıntı: S2000
abi sen çok güzel dergi yapıyosun her ayda aralıksız alıyorum ben ama o göbek varya o göbek hiç yakışmıyor sana abi tr tuningçilere yakışmaz gerçi benim sizden pek farkımda yok amanaapalım can boğazdan gelirmişkafama takılan bi konu var haziran sayısındaki yeşil mavi karışımı honda cıvıc güzel olmuş ama camın yukarısına puma amblemi koymuş arkadaş.aslında o da güzel durmuş ama sparco alpine greddy felan yapıştırsaydı arabanın üstüne.biraz acayip geldi bana
ne bu şimdi
TRtunıng'ın bu sayısındaki Kırmızı honda1.5 beni çok etkiledi.honda oldugu anlaşılmıyor.Ve tabii Kİ GOLF TURBO....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme