Şimdi Ara

True Detective'in 4. sezonu, ilk sezonu bile geride bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • True Detective'in 4. sezonu, ilk sezonu bile geride bıraktı
    Özellikle 2014 yılında ekrana gelen ilk sezonuyla büyük ses getiren HBO dizisi True Detective, geçtiğimiz ay 4. sezonuyla ekranlara döndü. Her sezonunda farklı karakterlerle yepyeni hikâyeler anlatan bir antoloji dizisi olan True Detective, Night Country alt başlıklı dördüncü sezonuyla da yeni bir hikâye başlattı. İzleyicileri Alaska'nın dondurucu topraklarına götüren bu yeni hikâye, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Bu da izlenme rakamlarına yansıdı.

Her ne kadar sevenleri olsa da genel izlenimleri ilk sezonun çok altında kalan iki sezonla momentum kaybeden True Detective, 4. sezon ile birlikte tam anlamıyla toparlandı. Çünkü ba hafta sona eren 4. sezon, izlenme rakamlarıyla ilk sezonu bile geride bıraktı.

True Detective: Night Country, İzlenme Rakamlarıyla 3. Sezona Fark Attı

True Detective: Night Country'nin 18 Şubat'ta ekrana gelen son bölümü, yayınlandığı sırada 3.2 milyon izleyiciye ulaşarak bu sezonun en çok izlenen bölümü oldu. Bu rakam, 4. sezon finalinin, bir önceki sezonunun final bölümünden %55 daha fazla izleyici çektiği anlamına geliyor.

Ayrıca Bkz.Robert Downey Jr.'lı HBO dizisi The Sympathizer'dan fragman yayınlandı

Night Country, bölüm başı ortalama 12.7 milyon izleyici çekti ki bu da True Detective'in kendi zirvesini yaşaması sağladı. Çünkü büyük beğeni toplayan ilk sezon bile bu rakamlara ulaşamamıştı. Elbette o dönemde HBO dizileri eşzamanlı olarak MAX platformunda yayınlanmıyordu ama yine de bu durum dördüncü sezonun başarısından bir şey eksiltmiyor. Zira Night Country'nin, neredeyse her gün yeni bir dizinin başladığı bir dönemde, hayal kırıklığı yaratmış iki sezonun üstüne geldiğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Issa López öncülüğünde hazırlanan dördüncü sezonda, Jodie Foster'ın hayat verdiği polis dedektifi Liz Danvers, genç ortağı Evangeline Navarro ile birlikte, sekiz kişinin Alaska'da gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasını araştırıyor.

Kaynak:https://deadline.com/2024/02/true-detective-night-country-finale-ratings-hbo-1235831204/

• ilk sezonu zaten efsane idi. sonraki sezonlarda güzeldi.4 sezon bile ilk bölümden sardı

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    uzayl temalı falan mı?

• Bence bok gibi sezondu.https://x.com/samwisefornow/status/1759594691656339558?s=46&t=cFoibu1xvU6X2rFMOxVEaQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdf_13 -- 20 Şubat 2024; 15:19:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu saçma sapan, bitmemiş, hiç kimsenin anlamadığı, karakterlerin salak olduğu, diyalogları dinlerken insanın karnını ağrıtan şeyi birinci sezon ile karşılaştıran kim varsa zekasına, damak tadına dilediğiniz hakareti edebilirsiniz, çünkü haklısınız.
    Bunu beğenenler ile ketçaplı pilav dünya mutfağının en güzel eseri diyenler aynı kişiler.

• sjw'nin son çığlıkları

• 4. sezon çok keyifsizdi. Tutmuş bir serinin ekmeğini biraz da bu şekilde (o "şekli" bir başka yorumcu güzel ifade etmiş) yiyelim diye çekilmiş. Final bölümünün IMDb puanı çok şey anlatıyor aslında: "5/10"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merak ediyorum, bu dizinin daha doğrusu bu sezonun posterine HBO original yazmaya utanmadılar mı. 4. sezon finalinin ederi 1/10 puan.

Alıntı

metni:
    İzleyicileri Alaska'nın dondurucu topraklarına götüren bu yeni hikâye, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Bu da izlenme rakamlarına yansıdı.
    Her ne kadar sevenleri olsa da genel izlenimleri ilk sezonun çok altında kalan iki sezonla momentum kaybeden True Detective, 4. sezon ile birlikte tam anlamıyla toparlandı. Çünkü ba hafta sona eren 4. sezon, izlenme rakamlarıyla ilk sezonu bile geride bıraktı.

DH'de gördüğüm en kötü haber bu olabilir. İlk paragraf zaten tamamen uydurmaca. 2 paragrafta kalınlaştırdığım kısmı 15 yaşındaki çocuğa göstersem o bile güler. Ne kadar saçma bir bağlantı.

• Sallamasyona bak. İzlemeyen de iyi sanacak. İzleyen sövüyor diziye. True detective ile alakası yok. Imdb baksanız görürdünüz. İzleyiciler beğenmişmiş. Salla gitsin nerden bilecekler

• ilk 2 sezonu iyiydi diye hatırlıyorum, sonrakiler hata doluydu ama tabii ki herkes aynı şeyi izlese de umursamayan çok kişi var. Sonuçta, ben Türk dizilerini izlerken hatalardan bunalıyorum ama bu millet bayılıyor. Oyunculuklar genel olarak iyi hatta bazen şaşırtıcı iyi olsa da saçmalıklar ile vaktimi boşa harcamış hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 22 Şubat 2024; 17:30:25 >
  • camelon kullanıcısına yanıt

spoliler olmasın seyret biraz zaten bırakamazsın

• Bu yazıyı topraklarında nasıl yazdın hiçbir fikrim yok ama tamamen doğruluktan uzak olduğunu çok iyi biliyorum.

İlk sezonu geride bıraktı ? Beğenilerek izlendi ?

6 bölüm boyunca sürekli erkek düşmanlığı ve hardcore feminizm izledim,hele finali, finalini tanımlayabilecek doğru telaffuzu bulamıyorum.

Bildiğin suçun meşrulaştırılasını ve feminizm orgazımı yaşatan canavar erkeklerin korkudan sapıtmazsını bize satmaya çalışıyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.