Bana beyaz zenci derler adamim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trump: Hamas, ben göreve gelene kadar rehineleri salmazsa bütün Orta Doguya cehennemi yaşatırım (3. sayfa)
-
-
İsrail'e bişey olmasından en çok korkan, Sirkiye'nin cumbabası malum şahıs. Keyfine yerine getiren mermiler bir gün sana dönerse, görürüm İsrail çanağındaki dilini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen islamcilarin gotundeki diline sahip cikta iceriye kadar sarkmasin.ben kendi dilime sahip cikarim..
Ben zulme basladiginda kendi tanrima bile bas kaldirabilirim.senin gibi devket hukumet orgut birey gibi putlarim yok.
İslamci teröristlerinin alayina bi israil yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 5 Aralık 2024; 22:14:31 >
Yukarıda bir katil var, İsrail vatandaşlığı almaya çalışıyor sanırım. Bu tip katliamsevicilere prim vermeden devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 5 Aralık 2024; 22:25:27 >
Şimdi hikayeyi palavrayı acındırma taktiklerini falan bırakın da Trump bu sözleri söyleyeli 4 gün oldu, Ortadoğu’nun çakma delikanlıları tıslayamadı bile evet, ortadoğu kanalizasyonunun bıçkın delikanlıları, ağır abileri bir ses verin artık
Yavaş biraz!
Bi tarafına güveniyorsa terör devleti katil israiliniz, buyursun kapımız açık. Öyle mazlumu ezmeye bezemez.
Korkak herifler sizi.
Ölüyü öldürmekle tehdit etmeye benzemiş.
Çevir g.t lalesi çevir. Çevirmezsen yuvarlaksın.
Sanki cennettide cehenneme çevirecek.
Hayır ekonomiyi toparlicam çini kısıtlicam diye kıçını yırtıyor, e sen ortadoğuyu cehenneme çevirmek için ıraka, afganistana yaptıklarını yapman lazım.
Batmayacan mı iyice bataklığa.
Bu her yeri böyle tehdit ediyor. Çini en başta, kendi komşularına da ileri geri konuşuyor. Avrupayı zaten ha bıraktım ha bırakacam ne yaparsanız yapın modunda.
Klasik amerikalılar, başka biri gelseydi cennete çevirmeyecekti. Hangi abd başkanı bir yerleri cehenneme çevirmeden oturmuş?
Yani hali hazırda yapılan bir şeyi yapacağım demekte ne bilim. Mallık bu artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 6 Aralık 2024; 0:53:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X