Şimdi Ara

Trump’ın zaferi sonrası Nvidia, 3.6 trilyon dolarlık değeri aşan ilk şirket oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Eyvallah. Hepinize iyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Perga D kullanıcısına yanıt

Oluyor böyle şeyler şimdiye kadar sattığım btc adeti 18.7 en pahalısını 2019 yılında 3200 dolardan sattım . Ne aldın ne yaptın derseniz 2014 ile 2020 yılları arasında araba aldım motor aldım güzel bir gençlik yaşadım . Ha btc ye inandın aldın da neden sattın derdin neydi diye çok duyuyorum oda çok basit cevabı var .

Var olmayan bir şeyi Audiye bmw ye cbr a çevirmek mantıklı gelmişti o dönem . Toplu para ziyan olmasın diye aldığım arsayı değerlendirip ev alınmamış olsa herhalde şuan kafamı çok vururdum . Hele ki 2018 deki btc leri eth ye çevirip pandemi de satmam yok mu sanki ilahi bir el zengin ol be adam diye çok uğraşmışta aman ben parasında değilim demişim gibi .   Btc ile oyundan kurt olan arkadaşın var benim yarın gene bir dalga geçmek lazım onunla .

Ama bir de şöyle bir gerçek var soğuk cüzdan güvenilir borsa hikayeleri 2020 yıllarında oturan şeyler mutlaka aramızda silinip giden borsalarda coin kaybeden illaki vardır . Ben btc yi sorunsuz alıp satıyorum dediğimde fiyatı 200 dolara yakında öyle 1 dolarken filan tanışmadım yani o seviyede Türkiye de tanışanda bir elin parmağını geçmiyordur .

• Alkımm kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle. 4 dolardan bana teklif yapıldığında sarılmayı bekleyen bir aracım vardı. Biraz geç kalınca ( 8 ay demeden) fırladı 13 dolara. 2012lerde usb flash bellekte kayıtlıydı. Kaybederim diye 100 kusur parçaya bölmüştüm 2000 btcyi. (hatta arkadaşım gülmüştü 100 tane sıfır usb 400 dolar falan ödemiştim) 13000$ olunca 200 taneyi, 20000$ 100 tane, 40000 de 100, 48000de 100, 63000de de 200 tane satıp, borsalara ödediğimiz bütün harcamaları 2 yılda çıkarttık.

Etherium ve sonrasında Bnb parasını sadece Btc ile (bedava maliyet diyorum) ödemiştim.

Size hak veriyorum. Pek çok kişi bilmeden 3000 4000 civarında elden çıkarttı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.