Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Trust Cada GXT 980 Mekanik RGB Klavye Satın Al 20 Kasım 2022 11:36 1 1 Trust Cada GXT 980 Mekanik RGB Klavye %60 klavyeye geçmek istediğim için satıyorum kutusu mevcut, kullanıma bağlı w,a,s,d,f,c,v,b tuşlarında hafif silinmeler harici sorunsuz aktif kullanıyorumbir kaç mod yaptım kendim klavyeye sesini merak edenlere atabilirim aşırı tok bir sesi var şuan rahatsız etmeden keyifle kullanabilirsiniz... custom klavyeleri aratmıyor diyebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık 2024 iMac M4 Pembe 8/256 Satılık Lian Li Unifan AL v1-v2 o11 Dynamic Evo Satılık/Takaslık Phanteks NV-5 Kasa [SATILDI] NZXT H5 FLOW BLACK
GÜNCEl ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık 2024 iMac M4 Pembe 8/256 Satılık Lian Li Unifan AL v1-v2 o11 Dynamic Evo Satılık/Takaslık Phanteks NV-5 Kasa [SATILDI] NZXT H5 FLOW BLACK