Ses kalitesi fiyatına göre gerçekten inanılmaz bir seyiyede bozulma oranı sıfır en son ayarda bile sesler dengeli birbirine özellikle Flac parçalarda harika bir performans veriyor birde anakartın kendi ile harici bir ses kartı olsa kim bilir nasıl olacak setin tek eksiği var oda kumandası diğer her konuda boyundan büyük işler yapıyor Not: hatta bu forumda şöyle bir yorum bile gördüm zamanında Logitech Z5500 yalan söylemim ya satmış yada onun yanına bu seti almış X600 ün yanında Z5500 bildiğin odun diyordu müzik konusunda aradaki fiyat farkını düşün
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Ses kalitesi fiyatına göre gerçekten inanılmaz bir seyiyede bozulma oranı sıfır en son ayarda bile sesler dengeli birbirine özellikle Flac parçalarda harika bir performans veriyor birde anakartın kendi ile harici bir ses kartı olsa kim bilir nasıl olacak setin tek eksiği var oda kumandası diğer her konuda boyundan büyük işler yapıyor Not: hatta bu forumda şöyle bir yorum bile gördüm zamanında Logitech Z5500 yalan söylemim ya satmış yada onun yanına bu seti almış X600 ün yanında Z5500 bildiğin odun diyordu müzik konusunda aradaki fiyat farkını düşün
tamam diyorum edifier olsun üstüne biraz daha katıp m3300 alayım diyorum mdf değil kötü diyolar yani x600 den daha iyisi sadece hi-fi da mı var
bekirkurt66B
kullanıcısına yanıt
Ahşap olması çok etkiliyor tabi sesi bunuda hesaba katmak lazım daha iyisi var tabi fakat fiyatda yükseliyor haliyle ister istemez
400-500'e kadar 2.1 hoparlör alacağım bu iki hoparlör nasıl acaba konuyu hortlatmış gibi olacağımda.
Trust GXT 38 Trust GXT 638
MonacoDoom
kullanıcısına yanıt
38'in üzerine sanıyorum bluetooth, uzaktan kumanda ve optik giriş eklenmiş hali 638. Tabii bana kalırsa (38'i aldığım fiyat üzerinden konuşuyorum) iki kata yakın farkı isteyecek çok da bir özellik yok gibi. Şimdiye kadar uzaktan kumanda yokluğunu çok aramadım diyebilirim. Bluetooth olarak da çok gerekliyse Logitech vb. markaların ek aparatları daha uygun fiyata alınıp eklenebilir.
PesimistOrkestraP
kullanıcısına yanıt
PC için kullanacağım hocam bluetooth gerekmiyor, yani gtx 38 alıp geçeyim mi?
Birde bir sorum olacak ben daha önce hiç 2.1 kullanmadımda, bu büyük olan Subwoofer mi diyorlar ne, onu nasıl konumlandırmam lazım? Oyunlarda sesi kasan (yönüne gör) birisiyimde bunu 1 sağ 2 sol yada 2 sağ 1 sol yaparsam ses beni yanıltır mı?
MonacoDoom
kullanıcısına yanıt
Benim gördüğüm kadarıyla ses çıkışı vb. açılardan bir farkı yok gibi. Yani bluetooth ve optik çıkış gerekli değilse 38'i alın derim. Konumlandırma olayına gelirsek ben tam olarak o konuda bilgi sahibi değilim. Bende çalışma masasının altında yerde duruyor fakat araştırdığım kadarıyla odanın köşelerine koyulması öneriliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme