Bildirim
TRUST PW-2998p UNIVERSAL OTOMOBİL ŞARJ CİHAZI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tam emin degılım ama ınceleme baslıgı altında bıryerlerde gormustum ipodlarla yeni iphone 3gs girişleri farklı oldugundan aynı sarj cıhazı kullanılamıyordu. ama yınede emın degılım -
Cevabın için teşekkürler..
Bu arada iphone 3G -
Bu cihaza ben de bakmıştım ama maalesef iphone jak koymamışlar iphone usb kablosuyla kullanabilirsin... Bu arada araç şarj cihazı kullanacak arkadaşlar sakın haa kontağı çevirirken telefon şarjda olmasın voltaj dalgalanmaları cihazınıza zarar verebilir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: motanyeri
Bu cihaza ben de bakmıştım ama maalesef iphone jak koymamışlar iphone usb kablosuyla kullanabilirsin... Bu arada araç şarj cihazı kullanacak arkadaşlar sakın haa kontağı çevirirken telefon şarjda olmasın voltaj dalgalanmaları cihazınıza zarar verebilir..
Kontak ile ilgili vermiş olduğun detay bence çok önemli..Teşekkürler..
Bu arada söylediğnden anladığım kadarıyla ipod ile 3G'nin jakları tutmuyor..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- iphone aux ayarları
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- kamera lens koruyucu yorumları
- iphone ahize testi
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X