Şimdi Ara

Trust yeni oyuncu klavyesi ve faresini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trust yeni oyuncu klavyesi ve faresini duyurdu

Ülkemizde de iyi bir kitlesi olan ve fiyat-performans ürünleri ile maliyeti düşünenleri hedefleyen Trust markası bu hafta yeni bir oyuncu klavyesi ile oyuncu faresini duyurdu. 

Trust GXT 863 Mazz özellikleri ve fiyatı

Trust GXT 863 Mazz oyuncu klavyesi mekanik Outemu RED anahtarlar kullanıyor ve 50 milyon basışa kadar garanti sunuyor. Anahtarların tetikleme gücü 50 g ve hareket noktası da sadece 2mm. Bu sayede oyunlarda hızlı geri dönüşler alınabiliyor. 

Ayrıca Bkz.Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 resmi videosu karşınızda

Çoklu tuş basışını engelleyen ve her bir tuşun klavye tarafından bağımsız olarak tarandığı N-key Rollover özelliği olan klavyede 14 farklı RGB aydınlatma profili de yer alıyor. Trust GXT 863 Mazz oyuncu klavyesi için 45 Pound fiyat etiketi belirlenmiş. 

Trust yeni oyuncu klavyesi ve faresini duyurdu

Trust GXT 922 Ybar özellikleri ve fiyatı

Trust GXT 922 Ybar oyuncu faresi ise kablolu yapıda ve tam RGB aydınlatma tasarımına sahip. Hızlı bir optik sensörü olan fare 200-7200 DPI arasında hızlı geçişler yapabiliyor. Toplam 6 hassas tuş programlanabiliyor. Trust GXT 922 Ybar için de 23 Pound söz konusu. 

Kaynak:https://www.techpowerup.com/285300/trust-launches-gxt-863-mechanical-keyboard-gxt-922-rgb-mouse

• Klavye gayet ekonomik bir mekanik çözümü olabilir.

• Haber kıtlığı yaşanıyor sanırım.

• trust çok kaliteli ve ürün yapabiliyor ama bu ürünler ekstrem kaliteli görünmüyor. yıllar önce aldığım karbon mouseların dengi bir ürün hiç görmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7 yıl oldu hala klavyelerini kullanıyorum. Şekli şemali malzemesi çok ucuz bir ürünü andırıyor olsa da (ki zaten ürünleri hesaplı) içersinde nasıl bir işçilik varsa bozulmuyor ürünleri :D

Kuzende de 4 yıldır bir faresi var.

Logitechlerin, Razerların 1 yılı dolmadan çöpe gidiyor olması ve bu ürünlerin dayanımı arasındaki ters orantı araştırmaya değer diye düşünüyorum.

• SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt
    Ben de risk alıp mikrofonunu satın aldım. İnceleyenler de epey beğenmiş ben de memnun kaldım. (Gxt 256 Exxo)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.