Şimdi Ara

Trustmaster T300 RS GT ve Ferrari İtalia F1 Wheel Add On

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Trustmaster T300 RS GT ve Ferrari İtalia F1 Wheel Add On
    Ürünleri mayıs ayında Amazon.de den aldım almanyadaki ofisime gönderdim ve sonra yanımda getirdim. Amazon.de ve global olarak 20 ay kadar garantisi vardır. Herhangi bir sorun yaşanır ise bizzat ilgilenirim. Yardımcı olurum.

İhtiyacı olan kişiye dosta gider açıkçası. Kendim fanatec dd ye geçtiğim için satıyorum. Trustmaster T300 RS GT ve Ferrari İtalia F1 Wheel Add On Trustmaster T300 RS GT ve Ferrari İtalia F1 Wheel Add On Trustmaster T300 RS GT ve Ferrari İtalia F1 Wheel Add On Trustmaster T300 RS GT ve Ferrari İtalia F1 Wheel Add On Trustmaster T300 RS GT ve Ferrari İtalia F1 Wheel Add On Trustmaster T300 RS GT ve Ferrari İtalia F1 Wheel Add On Trustmaster T300 RS GT ve Ferrari İtalia F1 Wheel Add On Trustmaster T300 RS GT ve Ferrari İtalia F1 Wheel Add On
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Trustmaster T300 RS GT ve Ferrari İtalia F1 Wheel Add On
    Fiyat : 15250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Haziran 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul, Beylikdüzü Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel fiyat düştü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Vay be 1 yıl önce amazon tr aracılığıyla amazon de den 3.891,28 tl ye almıştım şimdi sıfırı 18 19 bine satılıyor neyse hayırlı satışlar

Trustmaster T300 RS GT ve Ferrari İtalia F1 Wheel Add On

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Kasım 2022; 1:59:44 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Fiyatları bu şekilde zaten sadece f1 direksiyon 8 9K arasında benlik bir durum yok yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• emrkavak kullanıcısına yanıt

Aynen size demedim zaten fiyatlara sitemdiTrustmaster T300 RS GT ve Ferrari İtalia F1 Wheel Add On 

• emrkavak kullanıcısına yanıt

hala satılık mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.