Şimdi Ara

Truvatek Phalanx + Noctua D14 uyumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Truvatek Phalanx 250mm Fanlı Big Tower Kasa ve i5 işlemcim için Noctua D14 İşlemci Soğutucusu almayı düşünüyorum. Acaba cpu soğutucu bu kasada nasıl bir performans sergiler ya da bu kasaya sığar mı acaba?
    Yorumlarınızı bekliyorum...

• Performansı gayet iyi D14ün.
    Truvatek in 25cm li modelinde denemedim ama yanı pencereli olan modele gayet rahat sığıyor. 25cm lik modelde de sorun çıkaracağını sanmam.
  • SILVER ARROW, NH-D14'den daha ucuz ve daha performanslıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

SILVER ARROW, NH-D14'den daha ucuz ve daha performanslıdır.

Hocam silver arrowun fanının çok ses yaptığı söyleniyor. Siz denediniz mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoskatarum

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

SILVER ARROW, NH-D14'den daha ucuz ve daha performanslıdır.

Hocam silver arrowun fanının çok ses yaptığı söyleniyor. Siz denediniz mi acaba?

Öyle birşey kesinlikle yoktur.
  • Az önce fireball şirketinden bir yetkili ile görüştüm. Truvatek 250mm fanlı kasaya silver arrow soğutucunun sığmayabileceğini söyledi. Kendileri daha önce denememişler.
    Acaba truavatek 250mm fanlı kasa ile silver arrow cpu soğutucu deneyen var mı? Kasaya sığıyor mu?
  • kardeş senin kasan güzel ama dar o kasaya noctua yada silver arrow sığmayabilir 215mm kasan baktım benim kullandığım kasa 225m ve silver arrowu yan kapakta 23 cm fanı sökmem gerekti yoksa sığmıyordu onun yerine 14 cm fan taktım oldu benim kasaya bakabilirsin ve senin alacağın kasayla karşıuaştır ölçüleri.ve silver arrow çok sessiz ve çok iyi soğutuyor bende kullanıyorum dün taktım bende.

http://www.hepsiburada.com/Liste/inwin-android-midi-atx-gaming-kasa/ProductDetails.aspx?productId=bd100530&categoryId=1013

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "gury" tavsiyen için teşekkür ederim. Tavsiyen üzerine Truvatek'in yan tarafı şeffaf olan modelini sipariş verdim. Yandaki fanı çıkarıp silver arrowu takacağım. İnşaallah sorun olmaz.
  • hata ettin yan tarafı şeffaf olan model dümdüz aşağı iner, yantarafı 25cm fanlı model ise fan kısmı dışa doğru bombelidir, en kötü ihtimal 25 cm fanı çıkartıp bombenin içine taşabilirsin. Sığmazsa buna dikkat et.
  • İnventus teknik servisiyle görüştüm, şeffaf olana sığar dediler. Sığmazsa camcıda delik açtırırım :)
  • camcı değil de kasanın tavanı delip ızgara+fan koymak şart
  • Benim de aklımda tavana fan koymak. Ürün elime geçmedi, geçince bi güzellik düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoskatarum -- 29 Ocak 2011; 20:47:47 >
  • üst kapak rahatça çıkabiliyor, vidalı , fireballdan güzel bir ızgara ile iyi bir iş çıkar.
  • d14 , silver arrowdan daha performanslı ve daha sessizdir, ve montajı daha kolaydır. d14 ün sığmadığı yere c14 koyabilirsiniz , 2 fanlı performası d14 den çok farklı değildir
  • silver arrow kullanıyorum memnunum, ses 0, işlemci 25-30 larda geziniyor kasam phalanX iyiki kasanın 25 cm fanlı modelini almışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.