Şimdi Ara

try2live! Online Yaşam Oyunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oww oyunun türkçe olması çok güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: choco.de

bende gonderdim ama gelmedi bilgiler mail im choco.de@hotmail.com

Bilgilerinizi hem facebooktan hemde özel mesaj olarak yolladım. iyi oyunlar dilerim.
  • Arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler,

Oyunu kapalı betadan çıkartıp herkeze açık beta yayınına alacağız.

Bu yüzden kapalı beta için oyuncu alımını durdurduk. Kapalı betadaki oyuncularımız oynamaya devam edebilir.

Açık betada savaş ve siyaset sistemi olmayacak, en azından üye sayısı artana kadar.

Kapalı betadaki arkadaşlar bu gün içerisinde yeni özellikler gelecek.

İlginiz, eleştirileriniz, fikirleriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrgkz -- 3 Ekim 2011; 7:04:07 >
  • pek beğenmedım nedense böyle oyunlar beni sarmıyor :) Teşekkürler
  • Başvuru yaptım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrbestmaster

Başvuru yaptım :D

Çok yakında Açık Beta yayını başlıyor.
    Başvuru yapan açık beta yayınına geçtikten sonra direkt olarak kayıt olabilirler.
    Teşekkür ederiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrgkz -- 3 Ekim 2011; 7:02:50 >
  • 6 Ekim 2011 saat 24.00 itibari ile try2live herkeze açık beta yayınına başlıyor.

try2live! Online Yaşam Oyunu

Big Bang'e hazır mısınız?

"try2live! size mükemmel bir sanal yaşam simülasyonu deneyimi yaşatacak"

try2live Nedir?
    try2live kısaca, web tabanlı yaşam oyunudur. Seni bekleyen yeni bir online hayattır.

Günlük hayatta yaptığını, yapamadığın, yapmak istediğin çoğu şeyi en sade gerçeklikte try2live'de bulabilirsin.

try2live'e Katılmak İçin Ücret Ödeyecekmiyim?
    Hayır. try2live'de tüm oyun zevkini ücretsiz olarak yaşarsın.

try2live'in Farkı Ne?
    try2live'in en büyük amacı seni diğer oyuncularla anlık olarak iletişim halinde tutmaktır. Bunun için hem rekabet ortamı yaratıyor, hem de yeni oyuncuların bu rekabet ortamında ezilmemesini sağlıyoruz.

try2live'de seni boş şeylerle sıkmayız. Devamlı karşına bu hizmeti almak için ödeme yapmalısın gibi boğucu ibareler çıkarmayız.

try2live'de eğlence vardır. Rekabetin tadına varırsın. Ticaret yaparken, emlak sektöründe ilerlerken, şirketler kurarken, savaşırken içindeki en iyi ben olmalıyım hissini doyasıya yaşarsın.

Mutlu olursun, mutsuz edersin yaşamın bize getirdiği çoğu duyguyu hissedersin.

try2live'de Neler Yapabilirim?
    Aramıza katıldığında, iş bulup çalışabilirsin, ev kiralayabilirsin, şirket kurup işçi çalıştırabilirsin, bina kurup kiraya verebilirsin, ülke yönetebilir, savaşlara katılabilirsin. Üstelik tüm bunları tüm dünyadan oyuncular ile birlikte yaparsın.

try2live'e Nasıl Katılırım?
    www.try2live.com adresindeki basit üyelik formunu doldurman aramıza katılman için yeterli.

"ŞİMDİ SİZ DE VAKİT KAYBETMEYİN VE BU SANAL DÜNYADAKİ YERİNİZİ BİR AN ÖNCE ALIN"

• kayıt olamıyoz kayıt şeysini açamadım bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

kayıt olamıyoz kayıt şeysini açamadım bi türlü

Bir 15 dk gecikmeli girecek yayına :) sabrınız için teşekkürler.
  • yok gayette sabırsızım aslında
  • sabır sabır

Devrim arabaları filmindeki benzin işine dönmüş olmasın bu :) Benzini koyalım belki kayıt açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrstyLe -- 6 Ekim 2011; 0:19:18 >
  • takipteyim açılınca bi mesaj atında ona göre yumulak
  • quote:

takipteyim açılınca bi mesaj atında ona göre yumulak

üye olabilirsiniz arkadaşlar :) küçük bir aksaklık oldu düzelttik :)
  • hala kaydolamıyorum şehir seç diyince ana sayfa atıyor
  • quote:

hala kaydolamıyorum şehir seç diyince ana sayfa atıyor

Arkadaşlar kusura bakmayın 1 saat kadar erteliyoruz. Nazar boncuğu olsun bu :)
  • silinebilir ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 6 Ekim 2011; 0:54:28 >
  • Oyun aktif arkadaşlar, kesinti için üzgünüz. Üyelik formunu doldurarak üye olabilirsiniz.
  • menüler biraz karışık temada biraz iç karartıcı kapalı betadan sonra mutlaka değiştirin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.