Bildirim
Tryndamere İlk Kan Montajı #2
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rünleri nasıl giriyorsunuz solodayken?Ben cevherleri kritik hasar artışı giriyorum.Damgalar zd.Oyuna biraz az ad ile başlıyorum ama criler fazladan hasar veriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ciroc Zee
Rünleri nasıl giriyorsunuz solodayken?Ben cevherleri kritik hasar artışı giriyorum.Damgalar zd.Oyuna biraz az ad ile başlıyorum ama criler fazladan hasar veriyor.
Büyükler saldırı hızı, kırmızılar ad, sarılar zırh , mavilere karşıdaki ap ise büyü direnci, ad ise bekleme süresinde azalma. Ben böyle giriyorum tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reformer. -- 5 Ağustos 2017; 1:23:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizinki klasik rün hocam,olması gerektiği gibi.Ben çılgınlık yapıp kritik hasar artışı koydum işe yarıyor denebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ciroc Zee
Sizinki klasik rün hocam,olması gerektiği gibi.Ben çılgınlık yapıp kritik hasar artışı koydum işe yarıyor denebilir.
hiç gerek yok.
Tryndamere ile ilk kanı alman lazım, oyundaki en iyi lv 1-2 hasarına sahip hero, bunu ziyan etmemen lazım. Özellikle arkadaşın girdiği gibi ad/as girip, kılıçla başlayınca, canın da azsa Q dan gelen ad ile %100 ilk kanı alabiliyorsun, ignite alman lazım bu kombo ile.
Açıkçası ben ghost + exhaust alıp, %30 as rune ile girip doran's blade ile başlıyordum. Müthiş bir kombo. Ghost+exhaust ile lane kaybettiğimi hatırlamıyorum. -
sarılar zırh geri kalan saldırı hızı, kabiliyet 18-12-0 savaş şevki- saldırı hızı öfkeni hızlı dolduruyor savaş şevki ile de uyum içinde. biraz ad ekleyince gücü azalıyor gibi hissediyorum -
Karakter ölümsüz zaten ilk kanı alıver ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X