Şimdi Ara

Tryndamere İlk Kan Montajı #2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Rünleri nasıl giriyorsunuz solodayken?Ben cevherleri kritik hasar artışı giriyorum.Damgalar zd.Oyuna biraz az ad ile başlıyorum ama criler fazladan hasar veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciroc Zee

Rünleri nasıl giriyorsunuz solodayken?Ben cevherleri kritik hasar artışı giriyorum.Damgalar zd.Oyuna biraz az ad ile başlıyorum ama criler fazladan hasar veriyor.

Büyükler saldırı hızı, kırmızılar ad, sarılar zırh , mavilere karşıdaki ap ise büyü direnci, ad ise bekleme süresinde azalma. Ben böyle giriyorum tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reformer. -- 5 Ağustos 2017; 1:23:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinki klasik rün hocam,olması gerektiği gibi.Ben çılgınlık yapıp kritik hasar artışı koydum işe yarıyor denebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciroc Zee

Sizinki klasik rün hocam,olması gerektiği gibi.Ben çılgınlık yapıp kritik hasar artışı koydum işe yarıyor denebilir.

hiç gerek yok.

Tryndamere ile ilk kanı alman lazım, oyundaki en iyi lv 1-2 hasarına sahip hero, bunu ziyan etmemen lazım. Özellikle arkadaşın girdiği gibi ad/as girip, kılıçla başlayınca, canın da azsa Q dan gelen ad ile %100 ilk kanı alabiliyorsun, ignite alman lazım bu kombo ile.

Açıkçası ben ghost + exhaust alıp, %30 as rune ile girip doran's blade ile başlıyordum. Müthiş bir kombo. Ghost+exhaust ile lane kaybettiğimi hatırlamıyorum.
  • sarılar zırh geri kalan saldırı hızı, kabiliyet 18-12-0 savaş şevki- saldırı hızı öfkeni hızlı dolduruyor savaş şevki ile de uyum içinde. biraz ad ekleyince gücü azalıyor gibi hissediyorum
  • Karakter ölümsüz zaten ilk kanı alıver ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.