Şimdi Ara

Tryndamere Nerf yemesine rağmen durdurulamaz olması!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Çok boş konuşuyorsunuz. Tf'de gider cc lerinizi Tryndamere'ye harcarsanız o tf'yi kaybedersiniz.

Cc'leri en çok damage yapan karakter yerine kime harcamalıyız silent doom kardeş

Tf'de ad ve ap carry yerine Tryndamere're focuslanmanız o adamın görevini başarılı bir şekilde yerine getirmesi demek. Bu senin takımın için büyük bir dezavantaj olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasospy1

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

Orijinalden alıntı: kasospy1

Merhaba
    Arkadaslar nedir bu tryndamere aşkı çok kolay oynanabirligi olan bir champ neredeyse her oyunda oluyor asıl sormak istedigim tryndamere o kadar nerf yemesine ragmen güçlü olması

stun atmak bu kadar mı zor ? Sadece stun snare atacaksınız ulti açacak kaçırmayacaksınız.1v1 dalma yeter

Stun diyorsunda cleanse aliyor iyi oyuncular biliyorlar nasil oynanilcağini bnde ilk champlerimden olan tryn oyuncusuydum eskiden biraz farkliydi ama yinede durdurulamaz ama backdoor da iyi bir champ master yi ,tryn,tw vs..

Ulan o kadar yazmışın az önce oyun girdim karşıma galio fiddle kennen volibear ve amumu geldi nabıcan buunlara sorması ayıp cleanse tf de canımı çıkartıyolar

• quote:

quote:

quote:

Çok boş konuşuyorsunuz. Tf'de gider cc lerinizi Tryndamere'ye harcarsanız o tf'yi kaybedersiniz.

Cc'leri en çok damage yapan karakter yerine kime harcamalıyız silent doom kardeş

Tf'de ad ve ap carry yerine Tryndamere're focuslanmanız o adamın görevini başarılı bir şekilde yerine getirmesi demek. Bu senin takımın için büyük bir dezavantaj olur.

Tryndamere solotop oynar ama tank değil ad carry görevindedir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tryn ad carry ama en değişik carry oyundaki"ya bu nub herosu işte 1 exhaust atarım keserim" diyemeyeceğiniz ikinci(vayne) solotop giden tek carry ve ultisiyle en iyi tankdan bile daha iyi bir tank eğer tryn mal gibi flash ignite alırsa e-zi-lir ghost exhaust şart ve damage kasıp rakibi ya bana saldırın yada mage e diyen bı hero ki çoğu kişi tryna saldırır ve ultisiyle beraber 2v4 falan girer hepsini keserler sonrada çıkarlar ki bence pekte noob herosu değil snoopeh streaminde gördüm trynda ve direk adam o eloda herkesi kesti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

quote:

quote:

quote:

quote:

Tryn ad carry ama en değişik carry oyundaki"ya bu nub herosu işte 1 exhaust atarım keserim" diyemeyeceğiniz ikinci(vayne) solotop giden tek carry ve ultisiyle en iyi tankdan bile daha iyi bir tank eğer tryn mal gibi flash ignite alırsa e-zi-lir ghost exhaust şart ve damage kasıp rakibi ya bana saldırın yada mage e diyen bı hero ki çoğu kişi tryna saldırır ve ultisiyle beraber 2v4 falan girer hepsini keserler sonrada çıkarlar ki bence pekte noob herosu değil snoopeh streaminde gördüm trynda ve direk adam o eloda herkesi kesti...

Trynda saçmalıktır bu kadar basit.

Trynda ya solotop oynar ya jungler. Sen gider tüm ccleri bu adama atarsan ap carry ile ad carry paramparça eder sizi. Ayrıca cleanse sahibi bir trynda gelir yine keser 1-2 kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 8 Mart 2012; 22:18:00 >

• Tryndamere is fuckin op. Nerf it dude eheheh
  • LB ile ultisini açamadan öldürme imkanınız var. Tabii yakınınıza geldiği anda 3 vuruşa bakıyosunuz.
  • Tryndamere is op better nerf irelia
  • bu nerfleri nerden öğreniyoruz?

trynınkini merak ettim ne nerfi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 9 Mart 2012; 6:52:37 >
  • tornmail > tryn
  • heim op
  • Tebrikler "Tryn OP!!!111!!" konusu açan 1000. kişisiniz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.