Şimdi Ara

tryndamerenin bu tarafını görmüşmüydünüz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

sen git o kadar ap itemi al ondan sonra

physical damage : 109,912
    magical damage: 2,057

esas yorumu ben sana bırakıyorum

Tryndamere E skill'i AP ile scale alsa da Physical damage vuruyor o yüzden öyle bir sonuç çıkmış, gayet normal. Oyunu öğren sonra laf at insanlara. Bir de şakşakcılar doluşmuş buraya, OMG OMG MAGIC DMG ATMAMIŞ OMG OMG diye. Lol.

Çok Caitlyn oynadın sanırım bugün

Boom Headshot

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürekli o damage'ın physical olduğunu açıklayan arkadaş, aydınlandıktan sonra konuyu terk etti sanırsam. Neyse, benden alıntı yapmadan yazın da mesaj gelip duruyo foruma girince.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erditaskn

quote:

quote:

Beyler büyük itiraf

Ben oynamadım arkadaşım oynadı ben stajdaydım ne yaptı bilmiyorum soruyorum hemen

pardon kanka kuzenim yazmış.

kıvırma çabaları: failed

ne kıvırıcam arkadaşım yalan borcum mu var

adam demekki ad kasmış sonra nasıl oluyor diye ap dönmüş diye düşünüyorum

peki o 50k heal done nereden geliyor? arkadaşın(daha doğrusu sen) basbaya ap kasmışsın işte.. hangi ad trynd 50k heal done yapmış.. ap kasılınca tryndin healı artar.

daha bahanen var mı?

yalnız tryn'ın tek ap'den etkilenen damage kaynagı e skilli o da physical damage vuruyor. adam deathfire grasp'ten ne kadar vurduysa yapmış o damage'i de. lich bane de ad'den etkileniyor. bu arada skill spamlayan cogu champ için lich bane cıkılır bence. mesela cassiopeia'ya ahri'ye falan cok guclu oluyor.

• quote:

quote:

quote:

Beyler büyük itiraf

Ben oynamadım arkadaşım oynadı ben stajdaydım ne yaptı bilmiyorum soruyorum hemen

pardon kanka kuzenim yazmış.

kıvırma çabaları: failed

ne kıvırıcam arkadaşım yalan borcum mu var

adam demekki ad kasmış sonra nasıl oluyor diye ap dönmüş diye düşünüyorum

ap kasmanın amacı E skilli ve heal zaten. E skilli hem ad'den hem ap'den scale alıp physical damage vuruyor.

• 40 yıldır dansöz izliyorum ben böyle kıvıran görmedim arkadaş
  • quote:

Sürekli o damage'ın physical olduğunu açıklayan arkadaş, aydınlandıktan sonra konuyu terk etti sanırsam. Neyse, benden alıntı yapmadan yazın da mesaj gelip duruyo foruma girince.

Tamam senden alıntı yapmayız.
  • quote:

quote:

Tryndamere E skill'i AP ile scale alsa da Physical damage vuruyor o yüzden öyle bir sonuç çıkmış, gayet normal. Oyunu öğren sonra laf at insanlara. Bir de şakşakcılar doluşmuş buraya, OMG OMG MAGIC DMG ATMAMIŞ OMG OMG diye. Lol.

Allah'ın einsteini onu biz de biliyoruz.. Benim orada anlatmaya çalıştığım şey gereksiz yere AP kasılmış olması. Sadece E skilliyle damage verebilir AP kassa.. 10 snde 1 E skilli ee ondan sonra? Mecburen sağ tık..

Benim anlatmaya çalıştığım Ad itemleri kassaydı o adam o damagein 2-3 katını görürdü. Keşke oradaki ironiyi anlayabilseydin.. Neyse bir dahakine artık..

Bi de bana oyunu bilmiyor demez mi

Ha bi de evet aydınlandıktan sonra konuyu terk ettim

• quote:

quote:

quote:

Allah'ın einsteini onu biz de biliyoruz.. Benim orada anlatmaya çalıştığım şey gereksiz yere AP kasılmış olması. Sadece E skilliyle damage verebilir AP kassa.. 10 snde 1 E skilli ee ondan sonra? Mecburen sağ tık..

Benim anlatmaya çalıştığım Ad itemleri kassaydı o adam o damagein 2-3 katını görürdü. Keşke oradaki ironiyi anlayabilseydin.. Neyse bir dahakine artık..

Bi de bana oyunu bilmiyor demez mi

Ha bi de evet aydınlandıktan sonra konuyu terk ettim

113K damage, çok da az değil. Özellikle adamın CS'i bu kadar az ken ve late game damage atamıcakken. -Hoş, oyunun kaç dakika sürdüğünü nerden anlayarak o damage'in az olduğunu varsaydın onu da anlamak zor ya neyse.-

Sonuç: Bir kişinin dmg dealt'i oyunda attığı toplam damage'i gösteriyor. Doğal olarak, creep score düşük birisinin damage dealt'i düşük olur. Şaşırılacak bir şey yok. (Bildiğim kadarıyla riot değiştirmedi henüz.) Dolayısı ile, oyunu öğrenmeye devam et kanka.

Edit: Algılayamayanlar çıkacağı için söylüyeyim, arkadaşın yaptığı 38 tane Kill Asist için, her championa 3500 damage atsa yaklaşık 130K damage eder -Unutmayın, çoğu carry'nin toplam health'i o kadar olmuyor ve o asistler içinde sadece slowdan ya da bir auto atkdan gelen asistler var- . 90 CS de eklersen 150k falan gibi bir damage gelir oyun sonu yani ad tryndamere'in attığı damage'in fazla olma sebebi, creeplere crit vurmasından başka bir şey değil. Saçma sapan iyi iş yaptım diye sevinmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 21 Temmuz 2012; 14:43:16 >

• Kardesim kafanmı iyi bilmiorum ama arkadasın seni keklemis cok belli ps damage dealt 100k gecmis oda az 18 kill icin ks atmıs bellide neyse mag dealt 2k lan neyin kafaısnı yasıosun ad itemleri varmıs oyun biterken ap ye dönmüs bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Kardesim kafanmı iyi bilmiorum ama arkadasın seni keklemis cok belli ps damage dealt 100k gecmis oda az 18 kill icin ks atmıs bellide neyse mag dealt 2k lan neyin kafaısnı yasıosun ad itemleri varmıs oyun biterken ap ye dönmüs bu kadar basit.

ahan da bir trynda cahili daha :)
  • doğru söyledigime inandıgınıza sevindim arkadaşlar buda böyle bir konu olarak kalsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.