Şimdi Ara

TRZ 200 TERMOSTAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaş bi termostat ne kadar saçma sapan bişeymiş tam alıştım derken bugün bir bakım sıcak su veriyor, tekrar tekrar baktım termostat üzerinde ısıtma suyu kapalı, neye göre ayar yapıyor arkadaşlar bu termostat, birde suyu da kontrol ediyor diyr fazladan bir dünya para veriyoruz.
  • arkadaşlar bu trz200 de gün ayarını başlangıçta yapıldıktan sonra bir daha nereden ayarlıyoruz, günü yanlış gösteriyor
  • Saolsun ikop arkadaşımız benim sorumu yanıtladı, saat tuşuna basıyoruz k5 veya k6 ya saati ayarlıyoruz saat doğruysa k2 ye basıyoruz ve k5 k6 ile hangi gündeysek onu ayarlıyoruz daha sonra k1 basıyoruz işlem tamam, basit birşey ama bilmeyince uğraştırıyor insanı ikop arkadışımıza tekrar teşekkür ediyorum
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    İyi günler trz200 almayı düşünüyorum kombi yeni bunu illaki servise mi yaptırmam lazım kendim bağlasam garanti dışı kalırmı.pek tecrübem yok bu konuda 2*0.75 kablo ile bağlıycamm sanırım.bide kombi ile uzaklık 15 metre civarı olcak termostatın bunda bi sıkıntı olur mu. Teşşekkür ederim şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creep3535 C kullanıcısına yanıt
    Kombinizin modeli nedir TRZ200 her kombi ile uyumlu değildir. Servis ilk çalıştormayı yapmadıysa ücretsiz olarak bağlatabilirsiniz.
    Bosch condense2000 modülasyon olarak trz200 ile uyumlu sanırım.kablosuz düşünüyorum aslında ama tr20rf uçuk fiyatta pekde bulunmuyor.kombiyi devreye almadım daha geldiklerinde ücretsiz bağlatayım ozaman. Teşekkürler

• Mustafa KAHYA M kullanıcısına yanıt
    Selamlar bi sorum olucak trz200 kaç derece hassasiyet ile çalışır bilginiz varmı?

0.5 hassasiyetle çalışır.
  • termostat gün ayarı nasıl değiştiriliyor bilen var mıdır? Klavuzda yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joje -- 11 Ekim 2015; 21:07:58 >
  • joje J kullanıcısına yanıt
    Tşk

Servis gelmeden önce siz veya elektrikçi kabloyu çekmeli zira servis sadece bağlantılarını yapıyor, ayrıca modülasyonlu oda termostatlarda bildiğimiz şekilde hassasiyet yoktur genelde 25°C oda sıcaklığı talep edildiğinde maksimum 0,5°C kadar sapma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 12 Ekim 2015; 8:04:11 >
    Eyvallah kardeş

• Buderus RC 10 DİGİTAL ODA TERMOSTATI

1 YIL KULLANILMIŞ TEMİZ HİÇBİR SORUNU YOKTUR.KONYA VE KARAMAN İÇİ ELDEN TESLİM YAPILIR

FİYAT:180 TL

TRZ 200 TERMOSTAT TRZ 200 TERMOSTAT TRZ 200 TERMOSTAT TRZ 200 TERMOSTAT TRZ 200 TERMOSTAT TRZ 200 TERMOSTAT

• Selamlar, 3 yıldır kullandığım ve gayet memnun olduğum Condens 2000w cihazıma 10 gün önce trz200 termostat taktım. ısıtmadan yana şikayetim yok ama pompayı hiç kapatmıyor. Örneğin oda sıcaklığı 22C ve bende 22C ye ayarladıysam brülör çok seyrek devreye giriyor fakat pompa kesinlikle hiç durmuyor. Oda sıcaklığının 1,5 derece altına set ettiğimde ancak pompa duruyor.

Brülör söndükten belli bir süre sonra pompanın durması gerekmiyor mu? Bu sorun genel mi

Kombi kullanım klavuzuna göre düzlem ayarlarından kontrol ettim, brülör söndükten sonra pompa çalışma süresi 3 dakikaya ayarlı ancak trz 200 bu ayarı hiç dikkate almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa KAHYA

arkadaşlar 9 kademeli ayardan ilk 7 sini tecrübe ettğimi düşünüyorum.deneyip teyit ederseniz sevinirim.
    1 numaralı ayar
    sistemin hanfi sıcaklık birimi üzerinden ölçmesini istiyorsanız yani fahrnayt mı derece cinsinden mi
    2 numaralı ayar.
    kalorifer veya ıstma suyunu devre dışı bırakıyor.
    3 numaralı ayar
    bildiğimiz saat usulü 12 saatmi 24 saat mi olacak
    4 numaralı ayar
    donma emniyet derecesini 7 ila 20 derece arasında ayarlama
    5 numaralı ayar
    üst sıcaklık limitini buadan ayarlabiliyorsunuz39 a kadar gidiyor ve son
    6 numaralı ayar
    eğer termostatın gerçek oda sıcaklığını göstermediğini düşünüyorsanız gerçek bir termostatla kontroledip ona göre eksi vya artı ayar yaparak gerçek sıcaklığı göstermesini sağlayabiliyorsunuz.
    7 numaralaı ayar
    1 den altıya kadar gün içi program sayısını ayarlayabiliyorsunuz.

Merhabalar hocam diğer ayarların ne olduğunu bulabildinizmi?
    Teşekkürler

• merhaba arkadaşlar .
    15 yıl kullandığım buderus fc2520 ömrünü tamamladığı için yeni kombi almaya karar verdim. tüm dostların dikkatini çekmiş bir kombi oldu .komforu en yüksek şekilde kullandım.
    oda sıcaklıkları 24-25 derece ile kullandım ( 6m) .termostatı sanırım modülasyonlu idi. tüm bu kullanıma rağmen apartmanda en az fatura ödeyen yine bendim. mükemmel kombidir.
    petekleri çok hızlı ısıtıyor ayrıca çok hızlı çeşmeye sıçak su veren kombidir.
    lakin değişim zamanı gelince tereddütsüz buderus almaya karar verdim .buderus 072 kara kıldım ..gördüm ki BOSCH class 6000w bu modelin aynısı ve dolayısı ile bu

BOSCH class 6000w aldım.

Şu ana kadar hiç memnun değilim.söyle söyleyeyim.petekler istediğim hızda ısınmıyor ve en can sıkıcı tarafı bu günler hava sıcaklığı iyi olmasına rağmen bu 6 m2 petek 1 saate 0,5 m3 doğalgaz yakıyor...yani bu mevsimde ortalama günde 10 m3 harcadığını düşünün 300m3 aylık 400 tl üzerinde bir fatura demek bu. kar yağdığı zamanı hiç düşünemiyorum bile.sıcak suyu çeşmeye 5 m ileride 30 sn fazla sürüyor.
    bütün buna rağmen 85 tl verip general ht 250 termostat aldım .belki yakıt tüketimi azalır diye .maalesef değişen pek bir şey olmadı.
    Son ümidim modülasyonlubir termostat almak.sitesinde destekleyen trz 200 modeli var.

http://www.bosch-climat...e-controls/trz-200.html

acaba bu modülasyonlu termostatı alırsam bu çok gaz harcama bir nebze azalır mı…
    kullanan arkadaşlardan ricam onlarda nasıl.
    bu tüketimi fazla olmasıı acaba başka ayar gerektir mi diye düşünmedim değil. benden başka şilayetci yok mu?
    şayet daha alalı 1 ay olmadan kombiyi satmayı ve başka bir kombi almayı bile düşeneceğim…
    tüm cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...

• Bende class 6000 satın aldım sessiz çalışıyor ama sıcak su geç geliyor ve bende çok yakıt tükettigini düşünüyorum trz 200 oda termostadı almayı düşünüyorum bosch servisini aradım ama tatmin edici bir bilgi alamadım bu havalarda günde 10 m3 harcıyorsa kışın yandık ve peteklerde danfos termoststil vana olmasına ragmen bence bu kombi modelinde bir gariplik var kullanan arkadaşlar tecribelerini yazsınlar genel bir sorun varsa bilmekte fayda var ve class 6000 modelin trz 200 uyumlu oldugu yazıyor sitede ama satıcılar condense 2000 dışında hiç nir modele uymaz diyor buda soru işareti

• htunc72 H kullanıcısına yanıt
    Bosch un resmi sitesinde bile yaziyor
    trz200 uyumlu

• trz200 ile aynı olması lazım....

https://www.youtube.com/watch?v=9q2zy4euYis

https://www.youtube.com/watch?v=05TzjiQ9iuI

trz200 kullanan arkadaşlardan tek ricam bu termostatı kullanmadan önce ve kullandıktan sonraki görüşleridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htunc72

Bende class 6000 satın aldım sessiz çalışıyor ama sıcak su geç geliyor ve bende çok yakıt tükettigini düşünüyorum trz 200 oda termostadı almayı düşünüyorum bosch servisini aradım ama tatmin edici bir bilgi alamadım bu havalarda günde 10 m3 harcıyorsa kışın yandık ve peteklerde danfos termoststil vana olmasına ragmen bence bu kombi modelinde bir gariplik var kullanan arkadaşlar tecribelerini yazsınlar genel bir sorun varsa bilmekte fayda var ve class 6000 modelin trz 200 uyumlu oldugu yazıyor sitede ama satıcılar condense 2000 dışında hiç nir modele uymaz diyor buda soru işareti

Bosch class 6000 için bende bosch teknik servisiniz arayarak
    TZR200 aldım ama daha bağlanmadı.

bu arada class 6000 herkez çok tükettiğinden baksetmiş.
    kombi secerken hata mı yaptım acaba.

forumdan bunu tavsiye etmişlerdi. ama yanıldık herhalde..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.