uzaktan bakınca gemi şeklinde duracağını biliyorum
Süper bir proje bence .
quote:
Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL
böylesi bir proje gerçekten yakışır trabzona
Atletizm pisti var, görüş açısı çok kötü olucak bkz: olimpiyat stadyumu. çok kötü. inşallah ilk resimdeki gibi olur.
olimpik olursa futbol maçları rezil olur hakkaten...
Olimpik bir stad yapmak gibi bir aptallığa düşülmez umarım.
Galatasaray ın stadı 160 milyon TL ye mal olmuştu. Trabzon un stadı 200 milyon TL ye mal olacak.
Stad olimpik olmayacak bu eski bir resim.
quote:
Ütopya gibi be
bşir Fenerbahçeli olarak dilerim çok güzel bir stad yapılır. Galatasaray'ın stadı da çok güzel oldu. İyi stad güzel seyir zevki demek. Büyük klüplerin mutlaka güzel stadları olmalı.
Gelen fotolardan sonra bizim efsanevi aslantepe konusuna dönebilir bu
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
Gelen fotolardan sonra bizim efsanevi aslantepe konusuna dönebilir bu
Süreci bilmem de sonu sizinki gibi bitsin yeter
quote:
Çok güzel bir proje.
Doğa kendisinden alınanı elbet bir gün geri alır. Kıyıyı denize doğru doldurma iyi bir fikir değil, ki kaldı ki siz üzerine betonerme inşaatlar kuracaksınız.
Memlekette kara parçası mı kalmadı. Saçma bir düşünce.
quote:
Orijinalden alıntı: emmati
Doğa kendisinden alınanı elbet bir gün geri alır. Kıyıyı denize doğru doldurma iyi bir fikir değil, ki kaldı ki siz üzerine betonerme inşaatlar kuracaksınız.
bu düşünceler bence çok eskide kaldı. artık doğa kolay kolay geri alamaz. ha tsunami olur, ki karadeniz'de olmuyormuş sanırım, o zaman stadı nereye yaparsan yap, deniz kenarındaysa allah rahmet eylesin...
Güzel bir proje, iyi bir tesis olacak kesinlikle, farklı ve sıra dışı, bu arada denizi doldurmak akıl karı iş değil diyenler Dolmabahçe'ye bir baksınlar, zamanında stadın olduğu yer ve çok büyük bir alan Osmanlı zamanında dolduruldu. Ayrıca tsunami kapalı denizlerde bir yıkım gücü kazanmaz, okyanuslarda etkili olur Trabzonspor adına ve ülkemiz futbolu adına güzel bir proje.
Güzel bir proje.İnşallah hayata geçirirler aynısını.Eğer o kuleler hotel olacaksa hiç olmasın.İş yapamaz onlar.Geleni gideni çok çok az olur.
Ancak her sene ş.ligine katılırsa dolup taşaar.
Yine de harika bir proje
Çok güzel bir proje,harika bir kompleks arkadaşlar hayırlısı olsun. Bir helikopter sahası falan da olsa iyi olurmuş aslında
Ben de diyorum buralar ne böyle Trabzon'a gittiğimde merak etmiştim denizin kenarındaki doldurma yerler meğer stad projesi içinmiş, gerçekten güzel proje umarım tamamlanır.