Şimdi Ara

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
25
Favori
111.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rated

Tebrikler adas. Cavs 4-5 seviye atladi senin elinde. Guzel bir sezon oldu. Yeni sezonda daha cekismeli maclar olacak. Simdiden yeni sezonumuz herkese hayirli olsun.

Teşekkürler Adaş. Hep beraber iyi bir sezon geçirdik sonunda şampiyon olmakta çok mutlu etti bizi.

SEZON 16 AÇILMIŞTIR.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=554397077983413&set=a.266439000112557.60059.136637743092684&type=1&theater

TSBT

• BİLGİLENDİRME ....

Arkadaşlar öncelikle yeni sezon herkese hayırlı olsun.

Yeni sezonla beraber lig aktifliği daha sıkı bir şekilde takip edilecektir.

Bu nedenle oynanan maçlar sonrası maçı kazanan koç group me üzerinde açılan live scores adı konuya maçın gerçek oynanma tarihini ve skorunu gireceklerdir.

Örnek : 20/12/2013 BULLS 100 - NETS 97

Bu uygulamayı yapmazsanız maçlarınız sim sayılacaktır.

KAZANAN Koçlar skor ve tarih girmesi zorunludur.

Selamlar Herkese
  • PS4 ligi açılacak mı bir bilgi var mı ?
  • Sezon 16 İçin Kayıtlar Olmayacak Mı ?
  • Geçen sezon Dallas Mavericks ile batıyı 2.sırada bitirip playoff ilk turunda elenerek hayalkırıklığı yaratan koç pertevin görevine son verildi ancak majesteleri koça sahip çıktı ve Bobcatse imzayı attırdı.
    Hiç fakir edebiyatına girmeyen koç hedefi en az playoff 2.turu olarak koydu

LETS GO CATS!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİR OKLAHOMA CİTY THUNDER HİKAYESİ BÖLÜM 1;Normal Sezon

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL

Sezon öncesi thunder city yönetimi ani bir kararla koç tayyibi takımın başına getirdiğini duyurdu.Şehre gelen koç tayyib hava limanında açıklamalarda bulundu.

-Thunder cityi Yönetecek olmaktan dolayı çok mutluyum.durant ve westbrook önderliğinde ilk hedefimiz playofflara kalmak playofflarda winner oyuncularımızın katkılarıyla konferans finali oynayabileceğimizi düşünüyorum.Takımdan ve oyun yapısından kısaca bahsetmek gerekirse durant ve westbrook ikilisinin etrafında bir takım görüyoruz.ligin en iyi oyuncularından 2 tanesine sahibiz.ibaka ve lamb gibi tamamlayıcı oyuncularımız var.pota altı savunmamızın ibaka ve perkins ile sağlam olduğunu düşünüyorum.takımla ilgili tek sıkıntım benchin çok zayıf olması sezon içinde yapılacak akıllıca takas ve fa pazarı hamleleriyle bu konuyuda lehimize çevirebilir.

Diyerek camiaya umut aşıladı.

Sezon Başlamadan Önce Thunder City Kadrosuna Free Agent Piyasasından leandro barbosa ve quentin richardsonı kadrosuna katarak bench sorununu biraz olsun çözmeyi hedefledi.Sezona Başlamadan Önce Oklahoma City Thunder Takımının Son Hali Şu şekildeydi.

İlk 10 Maç Onlar İçin Kabus Gibiydi.Oklahoma City 8 kere yenilirken sadece detroit pistons ve minnesota yı yenmişti.Koç tayyip eleştirilerin odak noktasıydı.takımın potansiyelinin farkında olmadığı eleştirileri yapılıyordu durantin düşük yüzdeyle atması ibakanın oyunda olmaması camiada rahatsızlık oluşturuyordu.

İkinci 10 maç thunder için umut veren maçlardı thunder bu evreden 7-4 gibi başarılı bir dereceyle ayrılırken takımda taşlar yerine oturmaya başlamıştı.Yenildiği houston ve miami maçlarındaki performans camiaya umut veriyordu.Fakat ilk 10 maçtaki kötü sonuçlar Okcnin playoffa kalmasını zora sokmuştu.Thunder koçu tayyip ani bir kararla westbrooku gsw ye yollayıp stephen curry ve jordan crawfordu alıyor.jeremy Lamb,fisher ve nick collisonu yollayıp Cleveland Cavaliersdan Marcus Camby Tyler zeller ve carrick fellix i alıyordu.Orlando Magic ile yapılan takasda leandro barbosa ile thabo sefoloshayı gönderip saçma sapan bir hamleyle hidayet türkoğlunu kadroya katıyordu.Koç Takaslar hakkında şöyle konuşmuştu

-Takımın Dar olan rotasyonunu genişletmek için böyle bir karar aldık.Curry gibi harika bir şutörü ve rol oyuncusu olarak jordanı almaktan mutluyum.aynı şekilde zayıf olan pota altı rotasyonumuzu camby ve zeller ile güçlendirdik şimdilik her şey iyi gibidiyor.son 10 maçta takımdan varlarını yoklarını ortaya koymalarını bekliyorum.Hidayet takası ise gerçekten fiyasko ile sonuçlandı kendi ayağımıza sıktık denilebilir.

-Son 3 maçlık dilime girilirken thunder city de işler yoluna girmiş görünüyordu durant her maç varını yoğunu ortaya koyup 30+ oynuyordu.Thunder city 5-5 gibi bir dereceyle bu turneden ayrılıyordu.Ve Normal sezonu 14-15 ile bitirip batıda 10.oluyordu ve playoffa gitme şansını elinden kaçırıyordu.

TARİH:25 NİSAN 2013

Nba yönetimi ani bir kararla Trail Blazers ve san antonio takımlarını doping kullanımı nedeniyle playoff dışı bıraktı.bu kararla birlikte 9.sıradaki denver nuggets ve 10.sıradaki oklahoma city thunder clippersla eşleşerek playofflara girmeye hak kazandı.kararın ardından konuşan konuşan thunder koçu tayyip.

-Bizim için süpriz bir karar oldu.son 15 maçtaki oyunumuzla haketmiştik zaten şimdi playofflarda gücümüzü gösterme zamanı çoğu otorite tarafından ilk süpürülecekler listesindeyiz ama yapacak bir kaç iyi numaramız var.

Playofflara girilirken Oklahoma city Thunder Kadrosu şu şekildeydi.

Takımın Yıldızı Kevin Durant ise Sayı Krallığında 2. olarak playofflarda Oynayacak En Skorer Oyuncu Ünvanını Alıyordu.

DEVAM EDECEK..

• Sezon 16 ne zaman başlar ve nasıl katılabilirim bana pm atarsanız çok sevinirim
  • Bende katılmak istiyorum nasıl katılabileceğim konusunda pm atabilirmsiniz
  • Ben de kayıt yaptırmak istiyorum PSN:hasankomas benide alırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasnkomas

Ben de kayıt yaptırmak istiyorum PSN:hasankomas benide alırsanız sevinirim

Merhaba,

Teşekkürler başvurun için özelden mesaj yazdım.

Yazının devamını bekliyoruz Tayyib.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 23 Aralık 2013; 14:03:11 >
  • ORTADA ALENEN YAPILAN İndiana - Denver ŞİKESİ var iken..

Derin TSBT ekibinin böyle magazin haberleri yapması bizi düşünmeye sevkediyor...

Gecen sezon batıda yer alan derin tsbt genel yayın yönetmeni Koç Haluk tüm sezonu birinci bitirip şampiyonluk adayıyım diye bağırırken acaba playoff ilk turunda kime elendi dersiniz...çok şaşıracaksınız...

Eski OKC yeni Nets koçu Tayyip...nasıl bir rastlantı degil mi...

bütün bu olaylar sizi de düşündürmüyor mu...

bu bir İNtikam operasyonu mu ...yoksa Lİg içinde Başka bir lig oluşumu mu...

Çeteler ile mücadele etme niyetindeki Derin TSBT ekibi nin kendisi de bir çeteleşme sürecinde mi...

butun bunlar ışıgında playoff mücadelesi veren bütün batı takımlarına sesleniyoruz...

SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK...

DİLSİZ ŞEYTAN OLMA....

• ''TSBT Sezon 16 heyecanı devam ederken dün gece Rajon Rondo ve Chris Paul arasında geçen tartışma lige damgasını vurdu. Sezona mükemmel bir giriş yapan Boston Celtics koçunun başlattığı tartışma oldukça alevlendi ve sonunda iş bir iddiaya dönüştü.

San Antoni Spurs'e karşı galip geldikleri karşılaşmanın ardından koçundan gazı alan Rondo,yaptığı 19 asistin verdiği güvenle twitter hesabından hayranlarına seslendi:

Ertesi gün Lob City'nin rakibi yine Spurs'tü. Ve CP3'nin,spor tarihinin gördüğü en büyük atışmalardan birini ortaya çıkaracak olan mükemmel performansı takımına galibiyeti getirdi. Maçın ardından henüz soyunma odasına gitmeden telefonunu eline alan Paul,Rondo'ya tarihin en büyük ayarlarından birini verdi...

Tüm bu olayların tam ortasında kalan Spurs koçu Övünç ise ''GİDİN BAŞKA YERDE KAPIŞIN LAN BAK SEZONA İYİ GİRDİK HERKES AKILLI OLSUN BÖYLE ŞEYLER BİZİ KÖTÜ ETKİLİYOR'' diyerek tepkisini dile getirdi.
    İlerleyen günler biz basketbolseverlere neler gösterir bilinmez ama,bu rekabet yakın bir zamanda biteceğe benzemiyor.''

Doris Burke,sideline reporter and color analyst for ESPN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetg0d -- 25 Aralık 2013; 8:55:05 >

• Tüm TSBT Koçlarına ve takip edenlerine selamlar.

Uzun zamandır bu tarz eğitici paylaşımlarda pek bulunmuyordum ama bu aşamada herkese yardımcı olacağını düşündüğüm bu paylaşımın yapılması gerektiğini hissettim.

Bir kere aşağıda görmüş olduğunuz videonun NBA2K12 Amerikalı NSBA Sim Liginin OKC ile ROCKETS arasındaki dikkatinizi çekerim PLAYOFF mücadelesini göstermektedir.

Videoyu baştan sona izlerseniz senelerdir anlatmaya çalıştığımız anlayışın birebir tabanını oluşturmaktadır. Gerçekçi, televizyonda izlediğimiz basketbol mücadelesinin oyunda yer almasının temelidir. Ve aynı zamanda hem yakın zamanda ligimize katılmış çaylak koçların buralardan önemli dersler çıkaracağını, eski koçlarımızın bilgi tazeleyeceğini düşündüğüm eğitici bir yazı olmasını umuyorum. Bu bazdan hareketle çeşitlilikler yaratmak önemlidir. Tüm koçlarımızın bu videoyu izlemesini ve video detayında değinmek istediğim konuları önemle okumasını çok rica ediyorum.

**Videoyu İzlerken Dikkat Etmenizi İstediğim Şeyler**

*R2 KULLANIMI

Öncelikle bildiğiniz üzere R2 tuşu sprint tuşu adı altında geçmektedir. Ve oyundaki temel amacı bu tuşun ‘açık alan’ durumunda kullanılması ve de baskete giderken smaç ile bitirmeyi istemeniz durumunda kullanılmasıdır. R2yi aşırı derecede kullanmak hem bize hem oyun görünürlüğüne zarar veriyor. Kendinizi sürekli savunmaya yapışmış hissetmenize sebep olan yegane faktör R2nin fazla kullanımıdır.

Oysaki bu videoyu izlerken görüceksiniz hiç bir şekilde normal oyun akışında açık alan olmadığında veya smaçla bitirmek istenmediği zamanlar dışında hiç bir normal dribbling R2 ile kullanılmamaktadır. Herkes kendi oyuncusunun DOĞAL HIZINI sadece sol stiki kullanarak dribling yapmakta cross-overlarını temiz kullanmakta ve de videoda gördüğünüz üzere bu hem dışarıdan izleyen birini çok daha ORGANİK VE GERÇEKÇİ adeta TV de bir maç izliyormuş havasını yansıtabiliyor. Herhangi bir pick and roll oyununda R2ye hiç basmadan doğal oyuncu hızıyla aldığınız perde sonrası oyun vizyonunuzun ne kadar daha genişlediğini anlayacaksınız çünkü bu şekilde oyunu daha iyi okuyabilir ve bir sonraki hamlenizi çok daha rahat hesaplayabilir duruma gelirsiniz ve savunmayı sürekli düşünür kendinizi tekrardan uzak hale getirirsiniz. İçeriye penetre ederken dahi doğal hızınız size daha çok kontrol ve vizyon katmaktadır.
    Videoyu izlerken lütfen bu R2 kullanımının(!!kullanmamanın!!) nasıl olduğunu çok dikkatle bakıp anlamaya çalışın.

*SETLER & TOP PAYLAŞIMI PASLAŞMA

Bildiğiniz üzere set kullanımı 48 dakikalık maçlarımızda hücumda tıkanmamak adına hayati önem taşımaktadır. Bazı arkadaşlar kurallar kalktı diye set hücumlarının hem gerekliliğini hem de önemini unutmuş gibi gözükmekte umarım eski/yeni koç arkadaşlarımız bu yazıyla önemi tekrardan daha iyi anlarlar. Bu videoda da görebileceğiniz üzere sadece James Harden’ın 7 sayfa seti var bu da 35 farklı set hücumu sadece James Harden için demek. Burada hesabı siz yapın. Çok sayı olması önemli değil ideal rakam ortalama bir takım için farklı çeşitlerde 20'dir.

Ayriyeten izlerken dikkat etmenizi istediğim bir başka konu illa herhangi bir set okları ve paslaşması ile kendini bitirdi diye hemen topu potaya sallamamaları ve bunun yerine topu güzel sakin paslaşaraktan daha iyi opsiyonda yapabilecekleri boş bir atışı aramaları ve bunu yine arkalarında speedy gonzalez var gibi oradan oraya savrularak koşarak değil net top çevirerek sade bir şekilde (doğal) yapıyor olmaları, sizde izlerken dikkat edin olayın ne kadar doğal göründüğünü anlayacaksınız.

*SKOR DAĞILIMI

Tabiki süperstarlar oyuna daha çok müdahale edecek ve daha çok top kullanacaklar ancak NBA de yada herhangi bir basketbol mücadelesinde superstarlar sadece eline gelen her topu atarak takımına katkı sağlamazlar. Bunu çok farklı olarak gerçekleştirmekteler. Bu videoyu izlerken dikkat edin hiç bir yıldıza müthiş bir top ulaştırma çabası yada sürekli tekdüze birbirini takip eden hücum girişimleri yok gayet doğal bir hücum akışı ve boş şutu bulanın topu bir şekilde potaya göndermesi şeklinde gelişmekte olduğu görebilirsiniz. Örnek olarak yine Russell Westbrook 12dk periyotta 23 şut girişiminde bulunmasını not edebilirsiniz. Bu her maç böyle olur demek değildir. Yeri geldiğinde yıldız oyuncular daha fazla şut girişiminde de bulunur bunları hepimiz biliyoruz.

*POST OYUNU

Post oyunlarını nası oynadıklarına çok dikkat etmenizi isterim yine bu konuda herhangi bir şekilde videoda oynayanlarda gördüğünüz sürekli aynı post hareketini kullanmıyor ve tüm varyasyonlarıyla post oyunlarını çeşitlendiriyor güzelleştiriyor olmaları. Mesela top posta indiğinde önce bir yaslanıyor, sağ tarafa gitsem mi feyki veriyor yada sırtını dayamaktan vazgeçip dönüp bir daha dayıyor kısacası birden çok varyasyonu yine oyunun doğallığı içerisinde gerçekleştirip post oyununu oynuyor, doğru şutu bulamayacağını hissederse yukarıda bahsettiğimiz gibi daha müsait pozisyondaki boş oyuncuyu sakin paslarla bulmaya çalışıyorlar. Yine bu konuyu aklınızda bulundurarak videoyu takip ediniz.

*EKSTRALAR

Fast Break oynarlarken nası sakin kaldıklarına ve genelde doğru şutu bulamayacaklarını hissederlerse nasıl oyunu hiç zorlamamalarına ve pas dağıtımına devam edişlerine dikkat ediniz.

Hücumun tam saha baskı yediği zamanlarda önemli olanın kısa sürede yarı sahayaı geçmek ve oyunu tekrar istediğiniz normal tempoda yarı saha hücumunuzu yaparak oyun hakimiyetini elinizde tutacağınızdan emin olun. Acele etmeyin.

Ve bunun ötesinde her şeyden önemlisi nasıl sadece bir kaç tek hareketi aşırı seviyelerde kullanarak TEKDÜZE, HEP AYNI hareketler HEP AYNI zorlamalarla oyunu oynamadıkları bunun yerine ne kadar oyun oynanışının DOĞAL olduğu. Ve de tüm bu maçı izlerken adeta GERÇEK BİR OKC VS ROCKETS MAÇI izliyormuş hissini yarattığına dikkat ediniz. İşte bunlar bu belirttiğim ince detaylarda maddelerde gizli saygıdeğer TSBT koçları.

Hepinize bu videoyu izlediğiniz ve yazıyı sabırlı bir şekilde okuduğunuz için teşekkür ederim.

Kaliteli basketbolun adresi TSBT

• Sezon 16 için Kayıtlar Olmayacak mı ?
  • Cok güzel olmus baskan.. icim karincalandi gene..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak 10 dan itibaren yokum ayrıca 1 i le 10 u arası maç kovalayacak vaktim olmayacak maçı olanlar bi şekilde telefonumdan mesaj atarlarsa oynayıp çıkacağım ilerleyen zamanda sim olmamak için benden erken kurtulmanızı tavsiye ediyorum iyi günler.
  • Sezon 16 ilk hafta sonunda:

Hawks,
    Pelicans,
    Thunder,
    Lakers

koçlarının en iyisi yalnızca 3 maç yapmış durumdalar. Aktivitelerini arttırmaları gerekmektedir.
  • TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 27 Aralık 2013; 15:00:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Orijinalden alıntı: hasnkomas

Ben de kayıt yaptırmak istiyorum PSN:hasankomas benide alırsanız sevinirim

Merhaba,

Teşekkürler başvurun için özelden mesaj yazdım.

Yazının devamını bekliyoruz Tayyib.

pek ilgi olmayınca yarıda kestim öyle bugun devam ederim.
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.