NBA 2K17 ile birlikte TSBT'de 7. yılımıza giriş yaparken 26. Sezonumuza başlıyoruz. Turnuvamıza katılarak 2 adet orjinal PS4 Oyunu kazanabilirsiniz. Hem de sadece kazanarak değil katılımla dahi orjinal oyun sahibi olabilirsiniz.
Fifa 17 ile birlikte TSBT ile 7 yıldır çok başarılı ve kaliteli bir şekilde sürdürdüğümüz Online Lig kalitesini Fifa'ya da taşımaya karar verdik ve hem transferli hem de bütçe yönetmeli olarak TSFT Fifa 17 Ligi organizasyonuna başlıyoruz.
Organizasyonun detayları yavaş yavaş şekilleniyor. Siz de bu kaliteli insanlarla dolu yapının içinde yer almak isterseniz bana özelden ya da buradan da yazabilirsiniz.
NBA 2K17 ile birlikte TSBT'de 7. yılımıza giriş yaparken 26. Sezonumuza başlıyoruz. FIFA 17 ile birlikte de Transferli ve Bütçe Yönetmeli uzun yıllar menejerliğini yapabileceğiniz çok geniş çaplı bir lig organizasyonunu başlatıyoruz. Aynı zaman Turnuvalarımıza katılarak 2 adet orjinal PS4 Oyunu kazanabilirsiniz. Hem de sadece kazanarak değil katılımla bile orjinal oyun sahibi olabilirsiniz.
NBA 2K17 Takımlarını detaylı olarak incelemeye yatırdığımız aslında biraz oyun biraz da gerçek olarak takımları daha yakından tanıma imkanı taşıyacak yazı serimizi buradan okuyabilirsiniz.
TSBT 26. Sezon başvurularımız devam ediyor.. 30'da 30 kaliteli koç ile yeni sezona başlangıç hedefliyoruz. Yeni koçlar ligimize her zaman başvuru yapıp giriş sağlayabilirler.
TSBT 26. Sezon Draft Gecesine herkes davetlidir! NBA2K17 PS4 ile 26. Sezonumuzun startı canlı yayınwww.youtube.com/ataman5 ekranında 11 Ekim Salı 20.00'da! Herkesi bekliyoruz! Hala başvuru yapmadıysanız link >>http://onlinelig.net/ps4/tsbt/basvur-tsbt Oyun oynamayın, basketbol oynayın!
Akşam 20.20'de youtube.com/ataman5 kanalında Kutay, Kuzey ve Cem'in katılımlarıyla yepyeni bir yıla yeni bir start veriyor olacağız. 7. yılımıza girdiğimiz bu zamanda tüm TSBT koçlarımızın, takip edenlerimizin bize akşam konuşmak ya da diğer arkadaşlarımıza da iletmek üzere varsa soruları, yorumları, yeni sezon beklentileri ya da geçmişe dair anıları aşağıdaki twittlerde belirtildiği üzere #tsbt7yasında hashtagiyle yöneltmelerini rica ediyorum. Tüm twitlerinizi yayında okuyor ve değerlendiriyor olacağız. Yayın sırasında da her zaman yazabilirsiniz hashtagimizle.
NBA 2K17 Rehber Videolarıma Şut nasıl atılır ile start verdim.
Sağ Analog inceliklerini analttığım rehber videomu aşağıdan izleyebilirsiniz.
NBA'in ve 2k'nın Türkiye'de daha çok insana yayılması daha bilinçli oyunlar oynanması için videolarıma beğenilerinizi bırakıp kanala abone olmayı unutmayınız. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
Herkese selamlar Ps3 turnuvalarında belkide ilk organizasyonlarda yer almıştım.76ers olarak maç yaptığım birçok arkadaşımız hala burda gördüğüm kadarıyla.Biraz uzak kaldım ama organizasyon gücünden birşey kaybetmemiş.Bu hafta oyunu oyunu edinmeye çalışacağım psn veya cd olarak müsait turnuvalarda görüşmek üzere.
quote:
Orijinalden alıntı: savarona1925
Herkese selamlar Ps3 turnuvalarında belkide ilk organizasyonlarda yer almıştım.76ers olarak maç yaptığım birçok arkadaşımız hala burda gördüğüm kadarıyla.Biraz uzak kaldım ama organizasyon gücünden birşey kaybetmemiş.Bu hafta oyunu oyunu edinmeye çalışacağım psn veya cd olarak müsait turnuvalarda görüşmek üzere.
Selamlar dostum. :)
Seni de tekrardan aramızda görmekten mutluluk ve keyif duyarız. Bekliyoruz!
TSFT - Türkiye Simülasyon Futbol Topluluğu PS4 Fifa 17 Lig Organizasyonları başladı!
Siz de devam eden sezonlara katılmak bu keyifli Fifa 17 Lig Organizasyonunun bir parçası olmak isterseniz başvurmayı unutmayın!
TSFT Premier League 2. Sezonunda 4,5 ve 4 Yıldız Takım havuzundan seçilen takımlarla devam ediyor olacağız.
22 Takıma ulaştık ve gün aşırı büyümeye devam ediyoruz. PS4 Platformundaki Online Ligimize katılmak isteyenler için 2. Sezon takım seçimlerimiz başladı.
TSBT NBA 2K17 Online Ligimiz 27. Sezonuyla tam gaz devam ediyor..
27. Sezonun adını Adil Arda sezonu ilan ettik. Güzel basketbol oynayan tüm arkadaşlarımızı bizimle birlikte bu basketbol heyecanını en güzel şekilde yaşamaya davet ediyorum. Türkiye'de ve Dünya'da bu yapının bir eşi benzeri daha yok!
TSBT 28. Sezonumuz müthiş hızlı bir başlangıçla harika bir şekilde devam ediyor. Temellerini burada atmış olduğumuz ligimizde 7 yılı devirdik nicelerine devam edebiliriz umarım.. :)
Oyun oynamayın basketbol oynayın!
Ligimizde olup bitenler ve çok daha fazlasına twitter hesabımızdan da ulaşabilirsiniz.