Şimdi Ara

TSC Üyelerine Özel İndirimli FIFA 15 Kampanyası Başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  TSC Üyelerine Özel İndirimli FIFA 15 Kampanyası Başladı!

Sadece TSC üyelerine özel indirimli FIFA 15 Ön Sipariş Kampanyası Başladı!

İşte TSC'ye özel indirim fiyatları!

PC FIFA 15 170 TL yerine 133 TL

PS3 FIFA 15 200 TL yerine 160 TL

PS4 FIFA 15 230 TL yerine 187 TL

XBOX 360 FIFA 15 200 TL yerine 160 TL

XBOX ONE FIFA 15 230 TL yerine 187 TL

DETAYLARI VE İNDİRİM KODUNU NASIL ALACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidnc -- 8 Eylül 2014; 0:09:09 >

• Aralgame de oyun (PC) zaten 153.- lira ve 20 lira pepsi indirim koduyla zaten 133.- e geliyor. İndirim bunun neresinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laseer -- 28 Ağustos 2014; 14:48:11 >
  • Bunun için PEPSİ ALMIYORSUN mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidnc

Bunun için PEPSİ ALMIYORSUN mesela?

Dostum 2 liralık Pepsi yi mi dert ettin? Zaten eve alıyoruz kapakları çöpe gidiyor. Çöpe giden kapaklardan birine bakarım oldu bitti..
  • Neyin kafasını yaşıyor bu aral ve yandaşları?Tekel oldukları için kazıkla babam kazıkla.170 liradan 133 lira diyo,zaten hiçbir yerde 170 e satılmıyorki?
  • Daha uyguna cd key bulacağıma eminim.
  • Ya arkadaş biz size yardımcı olmaya çalışıyoruz, siz çirkefleştikçe çirkefleşiyorsunuz..Benim derdim ne kadar ucuza alırsanız yanınıza kar kalması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ya arkadaş biz size yardımcı olmaya çalışıyoruz, siz çirkefleştikçe çirkefleşiyorsunuz..Benim derdim ne kadar ucuza alırsanız yanınıza kar kalması.

Kimsenin burada çirkefleştiği filan yok. Ben sana; “İndirim bunun neresinde?” diye bir soru sordum, sen de bunun cevabını doğru dürüst veremedin.
  • Hemen 5 tane sipariş verdim bu ucuzluktan yararlanmak için. Teşekkürler AnalGame.
  • quote:

Ya arkadaş biz size yardımcı olmaya çalışıyoruz, siz çirkefleştikçe çirkefleşiyorsunuz..Benim derdim ne kadar ucuza alırsanız yanınıza kar kalması.

Evet neden arkadaşın üstüne gidiyorsunuz yardım etmek istemiş.
    Bende edeyim bari bu siteler daha ucuz, ucuzu varken bunlara bakın
    http://www.onlinekeystore.com/fifa-15-origin.html 105 TL
    https://www.g2a.com/fifa-15-origin-cd-key-preorder-global.html 99TL
    http://www.nuuvem.com.br/produto/2127-fifa-15 97TL

• ooooo iyi oldu bu
  • Arkadaşlar kusura bakmayın, ben yardım etmek amacıyla açtığım bu konuda ilk mesajındaki gibi bir tepki alınca ister istemez sert çıktım özür dilerim.

Ayrıca sana iletmiş olduğum "Pepsi Almıyorsun" mesajınıda şöyle açıklayayım..İlk başta bizlerde aynı tepkiyi verdik, bir farkımız olmalı en azından 5 lirada olsa 3 lirada olsa Pepsi den farkımız olmalı diye extra bir indirim talep ettik..Bize sana ilettiğim gibi, "Sizin indirim kodunuzdan yararlanan üyeler pepsi almıyorlar" yanıtı geldi..Bir yana haklılarda, tüm şifreler geçerli mi bilmiyorum ama bir kutu kola dahi alsalar altında şifre çıkıyor..Parasında olmayıp gidip markete bir pepsi almaya üşenenler için verdiğim linki tercih edenlerde çok.

Türkiye de tekel olduğu için ister istemez ne kadar kar etsem havasındalar..Aynı zamanda bizimde Zirai Mücadele firmamız var ve Mersinde tek Biyolojik Tarım hizmeti veren firmayız..Biz de aynı stratejiyi kullanıyoruz, sonuçta ortada rekabet yok tekel dediğimiz durum var.Aral a rakip olarak tek bir firma dahi anlaşsa Türkiye de KONAMI, EA ya da ne bileyim diğer markalar ile fiyatların yüksek derecede düşebileceğine emin olabilirsiniz.

Böylesine bir sektör de kimse "aman bu insanları orjinale teşvik edelim, en azından güzel bir indirim yapalım..herkes yararlansın, orjinal oynabilsin" havasında değil..Herkes ticaretinde, herkes kârını düşünüyor.

@Adu87 daha ucuza bulmuşsanız ne mutlu, ben FİFA VE PES oyun arşivi yaptığım için kutulu tercih ediyorum hocam..Ama senin gibi key alıp oynayanlarda çok doğrusu onların işine yarayabilir..sağolasınn

Konuda biraz gerginlik oluşmuş, gerçekten kusura bakmayın..Şuan için Türkiye de kutulu şekilde FİFA 2015 alabileceğiniz en uygun fiyat bu maalesef arkadaşlar 133 TL(pepsisiz :D)

Ha ayrıca benim sponsorumuz olan aralgame ile yakından uzaktan bir alakam da yok, turkcespiker.com yöneticisi olarak görev yapıyorum..şu kampanyadan da bir gram gelirim ve ya çıkarım yok bilesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidnc -- 31 Ağustos 2014; 7:51:49 >

• Bunların herhangi birinden alışveriş yaptınız mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _VivaLaVida_

Bunların herhangi birinden alışveriş yaptınız mı acaba?

Yaptım. Fifa 14'ü nuveem'den almıştım 15'i almaya acele etmiyorum, biraz daha bekleyeceğim daha da düşmesi olası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerProfessor -- 31 Ağustos 2014; 15:48:43 >
  • İlgilenen arkadaşlar için kodların son kullanım tarihi 14 Eylül 2014 olarak belirlendi arkadaşlar bilginize.
  • alidnc kullanıcısına yanıt
    bugün 22:00 a kadar kod talebinde bulunabilirsiniz arkadaşlar..

gece 00:00 a kadar da kodunuzu kullanarak alışverişinizi yapabilirsiniz..

22:00 da kod gönderimi sona erecek
  • quote:

yardım mı reklam mı? iyi düşün.
  • anarchy guy kullanıcısına yanıt
    Aralgame yönetici olduğum sitenin sponsoru ve hiç bir şekilde bu işten çıkarım yok..Emin ol ki tek derdim yardımcı olmak, geçen senede açmıştım burada bu konuyu..pes, fifa ve fm için oyun başı yaklaşık 500 indirim kodu sunuyorlar bize ve hiç bir kârımız yok.Eğer ki siteyi ziyaret edersen zaten sitenin reklama ihtiyacı da yok 2005 ten beri hersene büyüyen bir siteyiz ve siteden yararlanmak içinde üye olmak gerekmiyor..normalde çok sakin bir yapıya sahibimdir o mesajda sert çıkışımın nedenide gerçekten iyi niyetimin suistimal edilmesidir buna emin olabilirsin
  • quote:

Aralgame yönetici olduğum sitenin sponsoru ve hiç bir şekilde bu işten çıkarım yok..Emin ol ki tek derdim yardımcı olmak, geçen senede açmıştım burada bu konuyu..pes, fifa ve fm için oyun başı yaklaşık 500 indirim kodu sunuyorlar bize ve hiç bir kârımız yok.Eğer ki siteyi ziyaret edersen zaten sitenin reklama ihtiyacı da yok 2005 ten beri hersene büyüyen bir siteyiz ve siteden yararlanmak içinde üye olmak gerekmiyor..normalde çok sakin bir yapıya sahibimdir o mesajda sert çıkışımın nedenide gerçekten iyi niyetimin suistimal edilmesidir buna emin olabilirsin

peki, yardımınız için teşekkürler ancak dediğim gibi. hala reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.