Şimdi Ara

''tShirt OS'' ile tanışmaya hazır mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Giyilebilir kıyafet veya aksesuar fikri güzel gibi ancak, ayna olmayan durumlar hariç ki o durumda da giyenin sorun yaşamadan görüntüyü algılayabilmesi için ters çevirilmesi gerekli olacak :), benden başka herkesin görebileceği bir ekranı taşıma, koruma kısmı mantıklı gelmedi.

Kullanım alanı konusunda da insanları ikna edebilecek fikirler ortaya atılır ve gerçek hayatta da kullanılabilirliği yüksek olursa neden tutulmasın :). Bir sistemde tutarsa diğerinden de para kazanmak isteyecektir üretici. Başlangıcı iOS olarak seçmiş, Android veya Windows olabilirdi, önemli bir detay olduğunu düşünmüyorum bu açıdan çünkü dediğim gibi tutulursa farklı sistemler üzerinden de para kazanmak isteyecektir üreticisi doğal olarak.
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:43:35 >
  • Bana Teletabisleri hatırlattı :)

• t-shirt eskiyince at çöpe öyle mi? para tuzağı bunlar

• Aha şuraya yazıyorum Türkiyeye en az 200 den girer.En az
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

100 kötü icat olarak ilerde yeniden haber yaparsiniz.

Katılıyorum, ayrıca öyle elektrik yüklü bir şeyi giyemem ben çarpar fln Allah korusun

• evet güzelmiş karnımızda reklamlar ve alt yazıyla dolaşacağız ne güzel :) msn iletilerimizide karşıdaki oku bize söyler :) hatta kendi tanıtımımızı ve fotolarımızıda izleyebilir herles :) doktora gidince rontgenleri direk tişörte yüklerler oradan bakar :) Yanımızda bide ayna taşırsakboynumuz ağrımadan film izleyebilir tshirt e bakabiliriz :)

Şaka bi yana eğlenceli ve havalı olur. Markalar için ve hava atanlar için birebir :)))

• ''tShirt OS'' ile tanışmaya hazır mısınız?
  • t-shirtteki markayı bile kesip atıyoruz rahatsız ediyor diye bunun kartı kim bilir nasıl rahatsız eder adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: respawn05

Bana Teletabisleri hatırlattı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

böylesine bir ürünün ios platformunu seçmesi çok ama çok manidar.işiniz gücünüz gösteriş...Şu tişörtü alıp giyen tinki finki kılıklı insanlara mı yanarsın yoksa teknolojiyi amacından saptırıp çıkar amaçlı çalışan firmalara mı yanarsın...

beyin bedava dedik ama bir şey bedava olunca kıymeti olmuyor anlaşılan.yapacağın tişörtü seveyim ben gidiyorum...

troll detected
  • Adamlar uçmuşlar. Bir zamanlar ekolayzırlı t-shirtler vardı..

• Cok kotu bence.Hatta yeni bi teknolojı gıbı piyasaya surulmesi komik
  • Reklamcılık sektörü için süper olur bu icat. Düşünün McDonalds'da çalışanın üstünde menüler promosyon falan dikkat çeker. Daha da gelistirilebilir açık hava reklamları. Hatta stadda herkes bunu giyerek bir slogan yada reklam yapabilir. Tabi ki günlük kullanımı çok sınırlı olucaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Reklamcılık sektörü için süper olur bu icat. Düşünün McDonalds'da çalışanın üstünde menüler promosyon falan dikkat çeker. Daha da gelistirilebilir açık hava reklamları. Hatta stadda herkes bunu giyerek bir slogan yada reklam yapabilir. Tabi ki günlük kullanımı çok sınırlı olucaktır.

Kesinlikle katılıyorum. Sokakta herkesin bunu giyeceğini hiç zannetmiyorum
  • ben açıkcası pek beğenmedim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.