Şimdi Ara

TSM vs Dignitas (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
3
Favori
8.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mukemmel oyundu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahahah senin sıran yok yok senin sıran yok abi sıra sende.
  • Güzel maç, bakalım kim alacak
  • Arkadaşlaar ilk maçı izleyemedim nasus mu picklenmişti çok şey kaçırmışım yahu
  • mükemmel ötesi bi oyundu ilk maçı tweetlerden takip etmiştim bunu baştan sona izledim müthişti ya bu gece uyku yok 337 k izleyen
  • wtf! bu nasıl maçtır abi ya gg wp
  • Muhteşem bir seri.

Yalnız kiwikid yerine güzel bir support alsalar dignitas müthiş bir takım olur. Çok koordineli oynuyorlar ama kiwikid fazla yakalanıyor
  • Uzun sure sonra bu kadar zevk aldim bi mactan ki uzun sureli maclar zevkli oluyor genelde

Dipnot: son 1 haftadir mac izlemiyorum

• 2 takımıda yollasınlar bi kıyak yapıp dünya şampiyonasına uzun süredir böyle zevkli bi seri görmemiştim
  • yanlız ben bile anlamıştım bd yapacağını mundo oraya totem koyamadın mı be krdşm
  • Wildturtle ı övenler gelsin bi bakalım buraya adam boş beleş oyunu satıyordu nexusa culling atmaya çalışırken Yalnız maçlar acayip op gidiyor bu gece bitmez.
  • Dignitas alır umarım. TSM lol bilmeyenlerin takımı gibi geliyor aynı her futboldan anlamayanın İspanya'yı tutması gibi

• açıkcası bu maçı hakedende dignitas tı ama bu dk dan sonra en ufak hatada oyun bitiyor. sanırım bu gece uyku yok :) harika maçlar oluyor
  • iki maçta +50 dk oynandı. Eğer seri 2-2 ile son maça kalırsa Sabaha yayını kapatırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dig ve tsm tricky2g ile görüşmelere başlamış
  • Eu lcsin bayık finalı sonrası baya güzel oldu bu maçlar çok çekişmeli tsm ilk maç kiwikide ikinci maçta ona çalıştı sürekli eksik bıraktı dignitasta dyrus daha çok

Sonda digin elise i unutması kötüydü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 24 Ağustos 2014; 1:16:36 >
  • bir backdoor daha olursa acacam popişimi yollıyacam caps ı bulaya buna len
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shu VII

iki maçta +50 dk oynandı. Eğer seri 2-2 ile son maça kalırsa Sabaha yayını kapatırız.

sabah erken kalkacak olsamda hiç şikayetçi değilim bu işten 5 maçlık bi seri olur inş
  • Ulan ne adamlar var burada ya. Bronze 5 maçında triple kill yapınca SS'ini çekip Facebook'a koyan adamlar, Wildturtle pasifi için ultisini açtığıyla dalga geçiyorlar. Ultiyi erken kapatsa alabilirdi nexusu ama o heyecanı tahmin etmek çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.