Şimdi Ara

TSTF LOL TEAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk takımı kısa bi tanıtıyim. 2006 yılında kurulmuş bi takımız. Bu süre içinde. cs , cod4 , cod mw2 , cod mw3 takımlarımız oluştu. Offline online bir çok turnuvada boy göstermiş bi takımız. Ben cod4 takımının menajeriyim. Ve bu ekibe bir de LOL takımı eklemek istiyorum. Takım daha hazır değil ama hazır olduğunda online offline bütün turnuvalara katılmayı düşünüyoruz.

Dediğim gibi takım şu anda hazır değil. Ben, forumdan 'Elyaesin' ve bir arkadaşımız daha var. Demek istediğim 3 kişiyiz şu anda. 2 ya da 3 arkadaşa, oyuncuya ihtiyacımız var. Takım içi görevleri bu arkadaşları kadromuza dahil ettikten sonra konuşuruz sanırım.

Bu takımda yer alıcak arkadaşların bazı ayrıcalıkları olucak elbette. Sonuçta bu takım zaten vardı, hakaret anlamında söylemiyorum, forum takımı değiliz. Kendimize ait her ay parası ödenen, sorunsuz ts3 server imiz var. Ayrıca formalarımız var resmini konunun altına paylaşıcam. Sonuçta LOL free bi oyun olduğu için elimizden bunlar geliyor :) Ama gerekirse her türlü desteği vericek bi owner imiz var.

Takıma katılmak için olgun bi insan olmanız yeterli. Ve yaşınızın 18 den büyük olması :) Bana ulaşan kişilerle oyunda deneme yapıp kararımızı vericez kısa bi süre içinde.

Bana burdan ulaşabilirsiniz veya;

Eu West: AMAZE8

Xfire: kobebryant2481

mail: umutceylan24@hotmail.com

TSTF LOL TEAM

Bu da cod4 takım kaptanı 'BatmaN' ın forması. Örnek olarak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amaze8 -- 1 Aralık 2011; 8:24:15 >

• Doğrusunu yazmak gerekirse Türkiyede e-sportu düzenli takip ediyorum fakat takımınızın ismini pek hatırlayamadım.Belkide akılda kalıcı bi tag olmadıgından olabilir.
    İnşallah elinizden gelenin en iyisini yaparsınız...Başarılar
  • Bol şans, istediğiniz gibi oyuncular bulup bolca başarılara koşarsınız umarım, biz de gurur duyarız başarılı bir Türk takımı olmasıyla.

TShirt'ün ön tarafı için Nick'in en azından resimde pek okunur olmadığı. Sırtta yazıyoken önde de yazması da çok önemli değil zaten. Ufak bi detay ^^
  • kolay gelsin. rakibiniziz. inş türklerin ismini daha fazla duyururuz bu tür işlerde

başarılar
  • Bol Bol Şans
  • vakit kaybetmeden açmışsın konuyu
  • gelmek isterdim fakat sistemim el verişli değil ;D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ulaşırsanız görüşelim bi
  • Ownerınız rp langame masrafları gibi maddi konuları karşılayacak mıı?
    EDİT:Merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metocako -- 30 Kasım 2011; 18:29:06 >
  • Bol Şans
  • Bunu Türkiye'de sağlıyabilen tek takım HWA Gaming. Roccat Kingston Tt gibi yığınla sponsorları var. Her alanda başarıları var. Keşke biz de sağlıyabilsek ama elden ne gelir :)
  • Şimdiden başarılar diliyorum.
  • Türkiyedeki hiçbir takimin oyuncusuna rp sağlayacağını sanmiyorum sebebi takimlarin o kadar iyi sponsoru yok
  • Hayırlı olsun, West'den takımların oluşmaya başlaması sevindirici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 30 Kasım 2011; 18:52:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Türkiyedeki hiçbir takimin oyuncusuna rp sağlayacağını sanmiyorum sebebi takimlarin o kadar iyi sponsoru yok

HWA sağlıyodur
  • Oyunumda bi sorun var sanırım yazdıklarım gitmiyo. Bi sürü arkadaş ekledi beni , farklı alanlardan. Ulaşamıyorum onlara kusura bakmayın. Cumartesi akşam 8 gibi herkesle görüşücem. umut.ceylan6 Bu skype adresini eklerseniz görüşebiliriz sanırım. Bol şans.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.