Şimdi Ara

Tsunami Dream Mod By TorN@do (Bi çıtır mod) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet drillede yapılabilinir belki ama bu biraz risk.Kapağın yedeği yok ve boyası özel bu kasaların ayna gibi siyah bi yüzeyi var.Drille yapacağın en ufak bi yanlış çok sırıtır ve çok ince yerleri güzel yapamayabilirsin.Kaldıki ben daha önce böyle bi el pratiğim olmadığı için bu riski göze alamam açıkçası ama eski ve ucuz bi kasam olsa denerdim.Lazer kesim prof. ve temiz işçilik ortaya koyar diye düşünüyorum.Yine de karşısına geçip ben yaptım güzel oldu deme şansın var sonuçta araştırıyorsun fikrini hayata geçirmiş oluyorsun belli bi maddiyat ayırıyorsun zaman ayırıyorsun tamamen kendi el emeğin olmasada güzel bi iş için teknolojiden de faydalanmak lazım bence...
  • güzel olmuş...eline sağlık..bu arada bir detay ilgili pm ve resim gönderdim belki düşünürsün
  • @ alpermeric

öneri için sağol arkadaşım evet dediğin olabilir.Ledler yine ön tarafta kalarakta yapabilirim hatta paralel kabloyla yeni 2 tane led lehimlersek ön taraftakileride sökmemize gerek kalmaz diye düşündüm.
  • yaw bende de aynı kasa var... mod diyince büyük bir merakla girmiştim ama bi mod göremedim... neyse, kasa içini iyi toparlamışsın diyelim
  • hyper 6 fan yukarıda olunca performansı nasıl oluyor fan aşağıd ya da yanda olması gerekmiyormu..
    yani ısınan hava egsozlardan çıksın diye...
  • @ esarikaya

Evet arkadaşım fazla mod adına bişi yok denilebilinir başlıktada bi çıtır mod diye yazdım o yüzden kasanın kendisi modlu zaten ben dediğin gibi içini toplayıp düzenledim sadece.Birde üste daha neler yapılabilir fikir paylaşımında bulunmak için bu topiği açtım.

@ xl_ocean

Yan tarafa anakartın soketi gereği alamazsın fanı ya aşşağıda ya yukarıda olacak yukarıda veya aşşağıda olması pek bişey değiştirmiyor idle 37-38 derece load da 45-46 oluyor ki normal değerler ha tabi üstünde voltaj vermemiş olsamda %13 o.c var zaten arka tarafta 12cm lik egsoz fan var bide 12cm lik powerın fanını sayarsan 2 egsoz görevini yeterince iyi yapıyo diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorN@do -- 20 Nisan 2006; 18:41:48 >
  • güzel bi ugraş arkadaş bizle paylaşımın için sagol bende inş. kısa zaman daaopen kasamı mod yapıcam projedeyim şuanda
  • @ melihozcan

Saol arkadaşım.Sanada projende başarılar.Yapmak isteyenlere bi fikir olur diye düşündüm en azından, bilgi paylaştıkça güzeldir....
  • kasan çok güzel olmuş tabi birde guru saati abit farkını ortaya koymuş
  • @ oksıjen

Teşekkür ederim arkadaşım sağol.Abitin bu 3rd eye olayı çok kullanışlı evet bende zamanında çok beğenerek aldım.Bir o.c anakartında olması gereken birşey bence dfi da yapsa fena olmaz diye düşünüyorum aslında.Dfi gibi bi karta da yakışır bence böyle bi araç.
  • kardeş o abit Uguru teknolojisi ürünü olan minik cihazı nerden temin edebilirim
  • @ aslankarakoc

arkadaşım 3rd eye yani guru paneli abit anakartla beraber geliyor.Her anakartında yok malesef bazı modellerinde yanında veriyorlar zaten ama ekstra satılıyormu bilemiyorum benim bildiğim kadarıyla yok.Senin anakartındada AA8 3RD eye die yazmışsın imzanda anakartın kutusundan çıkmadımı guru paneli?
  • Abi senin o mouse pad'den nerden bulabilirim google'a yazdım ara dedim. En başta senin bu topici gösterdi
  • @ Mandriva

Kadıköy Eksen bilgisayardan almıştım ben.Çeşitli renkleride vardı şeffaf mavi falan ama şimdi ellerinde varmıdır bilmiyorum baya zaman geçti.Başka markalarında güzel padlari var aslında.Çok çeşit çıktı çok seçenek çıktı onlarada bakabilirsin bence iyi performans veriyor çoğu biraz pahalı olsalarda.

Buda orjinal linkihttp://www.com-pad.com/eng/produkte.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorN@do -- 24 Nisan 2006; 0:24:52 >
  • çok iyi olmus kardes eline saglik(monitor iyi ama beyaz biraz siritmis)
  • @ _Blackfly_

Saol arkadaşım.Biliyorum sebebini yazdım zaten monitörün....
  • Harkika olmuş - cok zarif ve temiz iş. Bende de aynı kasadan var ama Power - TT Silent Pure Power, Tagan gibi toplanmıyor maalesef...
  • @ KeremWharton

Sağol arkadaşım.Bendede önceden TT Silent Pure vardı onada şöyle bi çözüm getirmiştim kabloları için vantec in kablo toplama kitini almıştım dijital center zamanında (şimdi kapandı el değiştirdi) bu kit sayesinde baya güzel olmuştu.Biraz zahmetliydi ama değmişti cidden.Hazır kabloları kılıflı gelen psu lardan bi farkı kalmıyor.Hala satılıyorsa sende temin edip deneyebilirsin bence tavsiye ederim.Yanılmıyorsam firebal ın sitesinde bi ara görmüştüm vantec marka değil ama sonuçta aynı ürün.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.