selamlar, taahuttumun bitmesine 3 gun var, online islemlerden abonelik iptali deyince su uyariyi aliyorum. ne yapmam en dogrusu acaba? |
TT 2 Yıllık sözleşmeyi feshettim 500 lira fatura gonderdiler (2. sayfa)
-
-
Bence bu gibi işlemleri çağrı merkezinden yapmalısınız. Kendilerine de sorarsınız en doğru zaman ne zaman diye. Zaten konuşmalar kayıt edildiği için kafanız rahat olur. Bu arada başka bir işletmeciye geçecekseniz abonelik iptali yapıp geçmek yerine, internetinizi taşıyarak geçiş yapın ki port kaybı yaşanmasın.Ayrıca yeni aboneliklerde vergiler yüksek.
-
ozel mesaj ile yanıtlamışsınız ancak ben öm gönderemedim için burdan cevaplamak durumundayım. İzmirdeyim, komple kapatmak istiyorum TT evde internet aboneliğimi. 8.Temmuzda taahhütüm bitiyor. MH ile görüşmekten başka bir çarem var mı?yurtdışında olduğum için internet üzerinden herhangi bir yolu var mı diye soracaktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir karışıklık oldu sanırım ben size özel mesaj göndermedim.
Taahhütün bittiği günün bir sonraki günü bahse konu yerden iptali denersiniz, gün bazında ücret yansıtılır. Yine de bu gibi işlemleri teyitleşerek yapmak daha doğru, oradan da çağrı merkezini arayabilirsiniz diye düşünüyorum yani riske atmayın diye diyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X