Arkadaşlar merhaba forumdan Özgür Can arkadaşımızdan almış olduğum kasa ve lzerk arkadaşımızdan almış olduğum Xigmatek Balder soğutucyla elimdeki parçaları birleştirerek ve kablo yönetimi, uv ışıklandırma, genel temizlik sonucu aşağıdaki hali almış oldu.
Anakart: Msi a88xi ac v2 İşlemci: Amd Athlon 860k Cpu Cooler: Xigmatek Balder Ram: Corsair 2x4 Ddr3 1600mhz Ssd: 240 gb Gpu: Hd 6850 Psu: Cooler Master Gx 600w Kasa : TT Core v21 Işıklandırma: Sharkoon 12" UV CCFL Fanlar: Gelid ing uv x2 Bolça kroşe, klips el emeği...
Eline sağlık hocam tertemiz olmuş led şerit olarak ben geçenlerde bu rünü aldım
şeritlerin arkasında mıknatıs var bu sayede yapıştır sök derdinden kurtarıyor. 16 farklı renk var istediğin rengi de kumandayla ayarlıyabiliyorsun bütçe ayarlayabilirsen tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
Eline sağlık hocam tertemiz olmuş led şerit olarak ben geçenlerde bu rünü aldım
şeritlerin arkasında mıknatıs var bu sayede yapıştır sök derdinden kurtarıyor. 16 farklı renk var istediğin rengi de kumandayla ayarlıyabiliyorsun bütçe ayarlayabilirsen tavsiye ederim.
valla hocam ben teşekkür ederim uyguna verdiğiniz kasayı bizde yaptık bir şeyler işte evet o ürünü görmüştüm biliyorum ama elimde bu kit olduğu için hem kullanmak istedim hemde bu kit uv duyarlı olduğu için fanlar daha hoş gözüküyor, fanlarda uv duyarlı