Şimdi Ara

Tt den hattimi tasidim uzman arkadaslara gnc firsat midi paketi icin sorularim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun islemleri baslattim . Sali gunu falan turkcell aktif olur heralde.
    Gectigim paket gnc firsat midi. 6 gb 750 dk 39 tl faturali paket.

Arkadaslar puf noktalar, atmam gereken sms ler var midir?

Edit; Fizy aylik 17 liraymis yuh spotfy den bile pahali. Fizy icin olan soruyu sormadim sayalim :)
    Pakette dikkatimi ceken sey 5gb fizy oldu. Disarida- arabada falan muzik dinlemek icin bence gayet yeterli olur aylik sadece fizy icin 5 gb. Buda sanirim otomatik tanimlaniyor sms falan atmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 28 Eylül 2019; 19:1:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. hattın acılınca dijital operatör uygulamasını yukluyorsun. app veya play store dan

2. bip messenger uygulamasını yukleyeceksın. yukledıkten sonra keşfet alanından bil kazan kım 1 gb ıster supriz nokta hediye yarısı kanallarını takıp edeceksın.
    kim 1 gb ister kanalından srouları cevaplayıp her hafta gunluk 250 mb alabılırsın.
    bil kazan kampanyası da aynı sekılde gunluk 250 mb ınternet alabılırsın soruları cevaplayarak.
    hediye yarısında bıpten heryone arma yaparak her hafta en az gunluk 1 gb alabılırsın.
    süpriz nokta kampanyasıyla bulundugun bolgederde gecerlı noktalar uzerıne gıderek hedıyelerı toplayabılırsın.

3. gollercecepte ugulamasını yukleyeceksın. ilk kez yuklersen gunluk 500 mb hedıye alacaksın.
    gollercepte uygulamasında her hafta sececegın 1 tane macta atılan gol kadar hattına haftaık mb hedıye kazanacaksın.

4. sim uygulamasını yukleyeceksın. 31 ekım 2019 a kadar her gun uygulama ıcerısıne gırıp kuponunu alarak 15 kupona 1 gb 30 kupona 2 gb ınternet alabılırsın.

5.GNC uygulamasını yukelyeceksın. bu uygulamada sıstemın sectıgı 2 gunde catlat kazan kampanyası yapacak 1 tl ye 1 gb gunluk 1 gb veya aylık ınternet hedıesı kazanacaksın.

6.dijital operator uygulamasından her cuma salla kazan kampanyası yapacaksın. ne gelırse sansına artık.

gule gule kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

1. hattın acılınca dijital operatör uygulamasını yukluyorsun. app veya play store dan

2. bip messenger uygulamasını yukleyeceksın. yukledıkten sonra keşfet alanından bil kazan kım 1 gb ıster supriz nokta hediye yarısı kanallarını takıp edeceksın.
    kim 1 gb ister kanalından srouları cevaplayıp her hafta gunluk 250 mb alabılırsın.
    bil kazan kampanyası da aynı sekılde gunluk 250 mb ınternet alabılırsın soruları cevaplayarak.
    hediye yarısında bıpten heryone arma yaparak her hafta en az gunluk 1 gb alabılırsın.
    süpriz nokta kampanyasıyla bulundugun bolgederde gecerlı noktalar uzerıne gıderek hedıyelerı toplayabılırsın.

3. gollercecepte ugulamasını yukleyeceksın. ilk kez yuklersen gunluk 500 mb hedıye alacaksın.
    gollercepte uygulamasında her hafta sececegın 1 tane macta atılan gol kadar hattına haftaık mb hedıye kazanacaksın.

4. sim uygulamasını yukleyeceksın. 31 ekım 2019 a kadar her gun uygulama ıcerısıne gırıp kuponunu alarak 15 kupona 1 gb 30 kupona 2 gb ınternet alabılırsın.

5.GNC uygulamasını yukelyeceksın. bu uygulamada sıstemın sectıgı 2 gunde catlat kazan kampanyası yapacak 1 tl ye 1 gb gunluk 1 gb veya aylık ınternet hedıesı kazanacaksın.

6.dijital operator uygulamasından her cuma salla kazan kampanyası yapacaksın. ne gelırse sansına artık.

gule gule kullan.
    Amelelik bu ya bildiğin

• zero fear kullanıcısına yanıt
    hocam kullanmazsın olur bıter ben memnunum
  • Turkcell düşmanı yine konuya atlıyor insan dönüp bir kendi kullandığı rezilliklerin babası operatörüne bakıp sonra diğerlerine laf eder.

Yöneticiler artık millete enayi muamelesi yapan bu kişilere yaptırım uygulamalı. Bölümün huzurunu kaçırmaktan başka bir halta yaramıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Eylül 2019; 20:2:51 >
  • Sagolasin detaylarina kadar anlatmissin :)

Gnc tarifenin aktif olmasi icin herhangi bi sms gondermeye ihtiyac yok sanirim.

Ornegin tt ye ilk gectigimde paket 4+3 gb di ama +gb ler icin ilk aktivasyonda turk telekoma bi kac sms atmak gerekiyordu o yuzden konuyu acmak istedim acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

1. hattın acılınca dijital operatör uygulamasını yukluyorsun. app veya play store dan

gule gule kullan.
    Ben de bugün geçiş yaptım Turkcell' e çok yabancı olduğum için neler yaparım diye araştırma yapıyordum.
    Zamandan tasarruf ettim şu an, her şey bir arada. :)

Zahmet etmiş yazmışsınız elinize sağlık, teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.