Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
Giriş

MOBIL EK 10GB olmuyor. kaç defa defa şikayet kaydı açtırdıysam cevap hep aynı, bunlar beni istemiyor artık sanırım :) paket geçerli değil artık diyor, bunun yerine alacağımız paketi söylemek ya da yönlendirme yapmak yok.

"Değerli müşterimiz, Tarafımıza ulaşan incelemeleriniz sonuçlandırılmış ve 11.06.2024 tarihinde kısa mesajla bilgi verilmiştir kontroller yapıldığında kullanmış olduğunuz NOTACT E.M. Wifi 20GB mevcut tarifeniz Mobil Wi-Fi Ek 10GB Paket satın alım için geçerli tarifeler arasında yer almamaktadır Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de zor durumdayım. Net bitti bitecek paket alımını nasıl yapacağız? Çözüm bulabilen oldu mu?

• Ede.Murat kullanıcısına yanıt

maalesef ben bulamadım henüz, pahalı pahalı ek paket alıp idare ediyorum. cep magnet 50 var 200tl, ona geçen var mı?

• serdarde S kullanıcısına yanıt
    Ben ona geçtim, ek paket 10 GB alıyorum gerektiği zaman. Geçmek 72 saati buldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ede.Murat kullanıcısına yanıt

eski hattınız ve eski tarifenizle cep magnete geçtiniz doğru mu? yeni müşteriler için gibi bir ibare vardı yanlış hatırlamıyorsam. her türk telekom mağazası da yapmıyor sanırım. bizim buradaki türktelekom mağazası biz yapmıyoruz demişti .

• serdarde S kullanıcısına yanıt
    Evet eski data hattım ile geçtim. Bayiden geçtim. Sadece Türk Telekom bayisi olan bi yerden geçtim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ttkom yan bayilerden bir tanesindeki Fatih isimli arkadaşın yardımı ile 4441500 numarasını arayarak tarife değişikliği yaptım ve "evimde mobil wifi 20" tarifesinden "Cep Magnet 50 GB Tarifesi" tarifesine ayda 200TL taahhütlü geçtim. 48 saat dediler ama aynı gün kullanmaya başladım diye hatırlıyorum. Sultangazi İstanbul'da kendisine ana bayi diyen mağaza kâr göremediği için ilgilenmedi, olumsuz ve çelişkili konuştu. neyse bira süründürdü ama şimdi memnunum. 50gb bitince "MOBIL EK 10GB" yazıp 5555'e gönderiyorum 35tl karşılıığında 10gb alıyorum. 1 yıl taahhüt bitince 330tl olacak. vatana millete hayırlısı olsun :)

• Beyler başka operatöre geçip geri geldim ve şu an cep magnet 50gb kullanıyorum. Adını değiştirdiklerinde işkillenmiştim zaten bunda bir iş var diye.

Önceden paket alımları gün üzerinden hesaplanıyordu. Yani ek 10gb 15 lira ise, son hafta aldığında faturana 15 lira değil de 4-5 lira ekleniyordu. Bir defasında deneme yapıp ay boyunca 50gb kullanıp son 2-3 günde 12-13 tane 10gb ek paket aldım ve faturama sadece 30-40 lira eklenmişti.

Yani önceden en düşük paket neyse onu alıp üstüne ek paket yapmak çok mantıklıydı.

Şimdi 10gb 35 lira yapmışlar ve gün üzerinden hesaplanmıyor. Fatura döneminin başında da sonunda da 35 lira kesiyor. Tarifenin pek bir esprisi kalmadı yani. Dönemin son günlerinde alsam da 35 lira ekleniyor.

Şu an 50gb + 3 tane ek 10gb alırsanız 350 lira civarı fatura ödeyeceksiniz

100gb faturası 320 + vergiyle beraber 340 herhalde

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.