Şimdi Ara

TT Fahiş Fiyatlardan da Geri Adım Atmalı! - #fahişfiyatistemiyoruz | İnternette Kalite Hareketi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
15
Favori
96.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
719 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mavizaman

Bu mesaj silindi.
    Ne güzel saçmalıyorsunuz siz öyle ya. İnsanlar buna ses çıkarırken, "AKN gitsin kota gelsin" demedi. "Sınır olmasın" dedi. Şirketlerin çakallıklarını, sesini çıkartıp hakkını arayan bilinçli internet kullanıcılarına yükleyemezsin.

"Kotaya savaş açanların çoğu, şimdiki duruma itiraz etmiyor" demişsin. Bu mesajı yazdığın şu başlık, buna itiraz başlığı zaten. Şaka mısın?

Şu yazdığın saçma sapan şeyden aklınca sorumlu tuttuğun kişiler olmasa, ay başından 2-3 gün sonra 3mbitle sürünüyordun bütün ay. Gerçi size ne anlatıyoruz ki. Google açıldı mı, sorun yok sizin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 17 Kasım 2018; 21:41:48 >
  • mavizaman kullanıcısına yanıt
    sen balık hafızalımısın biz destek verip imza atmasak sen hala kota aşımı sonrası 3lük internet kullanıyo olacaktın boş boş konuşup milleti sinirlendirme
  • Etkinliğimiz Türk Telekom geri adım atana kadar devam edecek. Desteğinizi esirgemeyin.
  • Etkinliği baltalamaya çalışanlar, yada kota için bizi suçlayanlar, biz sizin gibi zayıf değiliz, sizin gibi düşünmüyoruz, zaten ISS ler sizin düşünce tarzınız yüzünden hemen geri adım atmıyor, burada amaç bagciyi dövmek değil üzüm yemek. Sizde destek verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyfendiler böyle bir cevap vermiş sonraki aşama ne olacak?
    TT Fahiş Fiyatlardan da Geri Adım Atmalı! - #fahişfiyatistemiyoruz | İnternette Kalite Hareketi
  • Arkadaşlar bu türktelekomun haber vermeden taahhütü değiştirme hakkı var mı?

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Abonenin lehine bir durum varsa değiştirebilir, lakin bunlar Ali Cengiz oyunu yapıyor. 2018 için yaptıkları lehimize gibi görünse de 2019 için aleyhte bir durum oluşturuyor. Ve taahhüt bittikten sonra ek paket olayı da yalan olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Arkadaşlar bu türktelekomun haber vermeden taahhütü değiştirme hakkı var mı?
    Yok. Normalde siz onay vermeden hiçbir şey yapamaz. Ama burası Türkiye ve muhattap olduğunuz kurum Türk Telekom olduğu için, her şey mümkün. TTNET kullanan arkadaşların alternatiflere yönelmesi en büyük tepki olacaktır. Tek olmadıklarını, sizin onlara değil, onların size muhtaç olduğunu hissettirmeniz gerekiyor. Yapabilen, imkanı olan, altyapısı el veren tüm TTNET kullanıcıları, aboneliklerini iptal ettirip, alternatif İSS'lere geçmeli diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Etkinliğimiz Türk Telekom geri adım atana kadar devam edecek. Desteğinizi esirgemeyin.
    Avrupa insan hakları mahkemesine gidelim

• Bu iş böyle olmaz. Ülkede ki tüm servis sağlayıcıların değişmesi lazım. Hangi birini şikayet edeceğimi şaşırdım.
    1-AKN'ye mi?
    2-Ücretlere mi?
    3-Akşamları hızların ve pingin leş olması mı?
    4-Şikayetlere rağmen hiçbir şeyin yapılmamasına mı?
    Gerçekten hayal kırıklığı.
  • -Hiroshima- kullanıcısına yanıt
    Herşey sırasıyla şimdilik Akn ve Kota belasından kurtulalım.

• Arkadaşlar bu kaçıncı yazışım. Lütfen biri cevap versin.

Rica edoyorum bir yardımcı olun yanlış birşey yapmıyayım.

Kullandığım paket Çiftetelli kampanyası Yalın Hipernet Limitsiz 35Mbps ye kadar 100GB AKN.71TL Fatura ödüyorum..

2 yıllık Sözleşmem 12.12.2018 tarihinde doluyor. Beni henüz arayan soran yok. Fakat ben aradım ve bana sözleşme yapmazsam 125tl gibi bir fiyat ödersin dediler. Sözleşme yaparsam aynı hız ve AKN 89.90 olur dediler. Aynı hız fakat AKN 50GB olursada 75.90 olur dediler. Bu durumda ne yapmam lazım. Sözleşme yaparsam ne kaybım olur. Türknet e geçmeyi denedim fakat boş port yok. Sanırsam ttnet iptal edersem kullandığım port elimden gidecek ve internetsiz kalacağım..

Sözleşme yapmadan 1ay beklemem iyimi olur vs.

• Güzel forumdaslar hareketinizi destekliyorum sadece internet olmasın elektrik doğalgaz temel gıda bunlar da içinde olsun

Eli bilgisayar tutan arkadaşlar lütfen EPDK Cimer tüketici haklarına belediye hal denetimcilere yazın.

Hızlı internet tabi ki hakkımız fakat öncelikli ihtiyaç grubunda sonlarda yer alır.

Ev konut araba mobilya larda indirim istemiyoruz

Doğalgaz elektrik su yiyecek içecek bunlarda indirim istiyoruz

• Ah şu akn kalksa keşke de o taahhütler bitince kaçımız yine aynı firmadan aynı paketi aynı fiyata alabilecek görsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakosez -- 18 Kasım 2018; 9:59:22 >
  • sabanoz S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o zaman açıyosun burdakine benzer bi konu destekliyoruz.
    Herşeyi başkalarının başlatmasını beklemeyin siz başlatın nasıl olsa destek arkasından gelir.
  • Vodafone kasım dönemi faturası geldi kotayla ilgili hiçbir bildirim yok. Şakkadak kotaya geçirebilirler mi yoksa akn kalkar mı
  • milleni.com bile bu kota dayatmasına karşı sesinizi çıkarın diyor, buradaki bazı kişiler de akn'li durumdan memnunduk, niye işi karıştırıyorsunuz, ne güzel işte düşen hızımız daha yüksek olacak diyor. Sesinizi çıkartın diyen tt gibi bu işten para kazanan bir internet servis sağlayıcı arkadaşlar. Türknet de öyle keza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın açıklamaları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, veri indirme hızının iyileştirilmesi ve erişim hızında tüketici nezdinde şeffaflığın sağlanması amacıyla 1 Ocak 2019 itibarıyla Adil Kullanım Noktası'nın (AKN) tamamen kaldırılacağını belirterek, "AKN'nin kaldırılması dolayısıyla aboneler herhangi bir dilekçe vermeyecek. Bu uygulama nedeniyle de ilave ücret alınmayacak." dedi.

Turhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bilgi ve iletişim teknolojilerinde yaşanan gelişmelere paralel olarak internet erişim hızı ve veri miktarının kullanıcılar için önemli göstergeler haline geldiğini, AKN uygulamasıyla veri indirme hızının iyileştirilmesinin önem kazandığını söyledi.

Bu kapsamda, limitsiz olarak tanıtılan paketlerde AKN veri miktarı ve AKN sonrası erişim hızında tüketici nezdinde şeffaflığın sağlanması amacıyla 1 Mayıs'ta kademeli geçiş yapıldığını anımsatan Turhan, 1 Ocak 2019 itibarıyla AKN'nin tamamen kaldırılmasıyla veri indirme ve erişim hızının artacağını bildirdi.

Turhan, kullanıcıların belirli bir kotayı aşması durumunda internet hızının yavaşlamasına neden olan AKN uygulamasının kaldırılması için altyapının geliştirildiğini ve kapasitenin artırıldığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu hizmeti veren işletmeci operatörler 1 Ocak 2019 itibarıyla uygulamayı kaldıracak. Kapasitenin üzerinde kullanımda yavaşlama oluyordu. Herkesin interneti eşit kullanması amacıyla getirilen AKN, internet altyapısının gittikçe gelişmesi ve kapasitesinin artması dolayısıyla artık kaldırılacak ve internet kullanımına sınırlama getirilmeyecek. AKN'nin kaldırılması dolayısıyla aboneler herhangi bir dilekçe vermeyecek. Bu uygulama nedeniyle de ilave ücret alınmayacak."

Turhan, AKN'nin kaldırılmasının ardından internet paketi dışında bir ücretin alınmayacağına dikkati çekerek, söz konusu paket ücretlerinin şirketler arasındaki rekabete göre belirlendiğini, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından da rekabetin denetlendiğini dile getirdi.

"Vatandaşımızı kimseye yem etmek istemeyiz"
    Vatandaşın haksız yere bir hizmetin ödemesiyle karşı karşıyla kalmaması için her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade eden Turhan, "Biz, vatandaşımızı bu konuda kimseye yem etmek istemeyiz." diye konuştu.

Şirketlerin uygulamanın kaldırılması konusunda biraz isteksiz olduğunu belirten Turhan, AKN'nin mutlaka kaldırılacağını söyledi.

Turhan, veri akışının her geçen gün arttığı interneti 1 Ocak 2019'dan itibaren herkesin istediği kadar kullanabileceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"AKN'nin kaldırılmasının ardından birkaç hafta içinde yoğunluk yaşanmasını bekliyoruz. Çünkü yılbaşında internet kullanımında talep artabilir. Bunu altyapımızın kapasitesini geliştirerek çözeceğiz. Vatandaşın gereksiz yere ücret ödememesi ve sürpriz faturalarla karşı karşıya kalmaması için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Amacımız haberleşme, iletişim ve ulaşım alanlarında vatandaşımıza daha ekonomik ve kaliteli hizmet vermek."

İnternetin amacı dışında kullanıldığında zararlı olabildiğini ve bu durumun sorunlu bir nesil yetişmesine yol açabileceğini anlatan Turhan, "Bu tür hizmetleri maddi çıkarlar ve kötü amaçlar için kullananlar var. Bunu da kontrol etmemiz lazım." ifadesini kullandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeZiLay -- 18 Kasım 2018; 12:50:4 >

• VeZiLay kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı şu ki, servis sağlayıcıları AKNyi kaldirdim diyip eski kotalı paketleri koyuyorlar. Yapılan uygulamalar hep AKN üzerine hiç normal kotadan bahseden yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar şeker şeyler ya :=) birde kullanıcı mağdur olmasın diye ücretsiz paket sağlıyoruz diyor. Ben bunun parasını sana ne zamandır ödüyorum aylık 120 tl fatura verip kotalı internet mi kullanıcam bırak allah aşkına hahahahaha yemin ediyorum türkiye'deki internetimi kapatıp başka sağlayıcıya geçerim. Arkadaşlar kimse bu mevzudan sonuç alamazsa toplu olarak başka bir sağlayıcıya geçmek en mantıklısı olacaktır. Bunlara para kazandırmak yok!
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.