10.yıl seneye hocam. BIMCell 2012'de çıktı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
.. (3. sayfa)
-
-
Hocam işte 2022'den bahsediyorum bu sene dediğim kastım 2022.
5 Yıl üzeri BİMcell'lilere 30 GB 47 TL vaziyet alın :)
böyle kampanyalar yapabilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 23 Haziran 2021; 1:15:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayatımda gördüğüm en saçma pazarlama stratejisi. Bir aydan bir aya herkes hesabını biliyor yükleme yapıyor. Yenilenme tarihi her ay 3-4 gün geriye gelecek.
-
Faturalı yapmak için yapmışlar
21 mart 2012 de çıktı o gün bugündür bimcell kullanıyorum hiç değiştirmedim 10. Yılda bana özel hediye bekliyorum bimcell den
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya abi bu nedir iyice batmak istiyorlar sanırım, selfy 20+20 ve prime 40 dışında elle tutulacak tarife kalmadı resmen. Geçen sene 15 gb 35 tl iken şimdi 16 gb 56 tl. Vodafone'da aynı halt özellikle de faturalı tarrifeler.
Bimcell, veya Turkcell'in faturasızdan faturalıya geçiş tarifelerini kullanırım 1000 kat daha iyi.
Seneye de böyle devam etmez umarım yoksa bimcell yada turkcell abone kazana kazana tarifelere bir güzel zam getirirler.
-
Umarım
-
Bu ay Türk Telekom'a geçene kadar alabileceğim paket kalmayacak sanırım.
İlla vodafone kullanılacaksa 90 günlük 30 gb paketi var 90 liraya vergi dahil. Onun dışında değmez.
-
Dikkat edin kendinize hocam, şekeriniz çıkmasın.
-
-
O da fena değil ama 3 aylık peşin paket olması sıkıntı onda da. Aya vurunca ucuza geliyor tabii o ayrı,
Arkadaşlar 1 hafta oldu faturalı Telekom hattı Faturasıza geçirdim telefonda MH yetkilisi kadın 29 TL ya da 39 TL tam hatırlamıyorum hattınıza paket yapmanız için yüklenecek dedi ama ne gelen oldu ne giden. Bir prosedür mi var yoksa Telekomun yeni dolandırıcılığı ile karşı karşıyamıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 23 Haziran 2021; 13:25:0 > -
İlk defa duyuyorum hocam @Yokizm hocam bilir belki.
Başkan dolandırıldık mı :) @Yokizm
-
30₺ ücreti diyordur hocam, bayiler den veya uygulama dan ya da web sitesin den ödeme yapabilirsiniz.
Yok hocam ben değil Telekom yapacaktı. Bana bir sürü şu kadar ödeyeceksin bu kadar ödeyeceksin ama 29 ya da 39 orasını tam hatırlamıyorum TL hattınıza paket yapmanız için yatırılcak dedi.
-
Bilemedim hocam şimdi, ama ara ara araştırma yapın dediğim yerler den, başınıza fazla dan ücret çıkartmasınlar sonra
Hocam neden faturasıza geçtiniz ki?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X