Şimdi Ara

TT skull Kase Mod , Önerileriniz ve Fikirlerinizi Bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • harbi yaa fazla aydınlatmamış neden ole ama kasa guzel senden tam tt cıymışın haa bı neonlar cm poda tekı bozukk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Dost acı söyler diyerek gzl olmamış diyorum

Bi kere kasanın içini neden yeşile boyadığınızı anlamış değilim

Bence koyu kırmızı yada mavi olsa kasaya daha çok yakışırmış

bencede bu kasaya şiddetle kan kırmızısı gider ben orjinalini bozmak istemiyorum.orjinalinden ufacık bir mod.(bu kasalar zaten modlular.özellikle mod yapmak için bence uygun değiller.)

aynı orjinal kasa + mavi neon

• arkadaşlar yorumlarınız için sağolun , kasa nemesis arkadaşında dediği gibi orjinal petek camlı plexy li , ben sadece ön ve arkaya 2 adet 12cm fan taktım ve kasanın içini UV sarısına boyadım , sanırım bende mavi neon alıcam , bu uv beklediğim kadar parlak çıkmadı
  • benim mavi neon TT.
  • güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 31 Mayıs 2005, 11:47:03 >
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim , eleştirileri değerlendirip çalışmalarıma sınavlardan sonra devam edicem
  • bahadır güzel olmuş eline sağlık, belki bir iki jan janlı neon daha iyi olacaktır birde uv ışığa duyarlı ıde kablosu vs. kullanılırsa şahane olur, çalışmalarında başarılar ne diyim.

sınavlarında da başarılar tabii ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

bahadır güzel olmuş eline sağlık, belki bir iki jan janlı neon daha iyi olacaktır birde uv ışığa duyarlı ıde kablosu vs. kullanılırsa şahane olur, çalışmalarında başarılar ne diyim.

sınavlarında da başarılar tabii ki

eywallah hocam sağolasın şu sınavları bi atlatsak
  • kasayı uv reaktif boya ile boyamıssın ama nedense uv light almamıssın alemsin valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertug

kasayı uv reaktif boya ile boyamıssın ama nedense uv light almamıssın alemsin valla

aldım abi ,resimde gördüğün Coolermaster marka UV light , fakat katodların biri bozuk olduğu için zayıf kalıyo
  • Babam az önce yanımdaydı , "kâse mod ne demek" diye sordu. Cevaplayamadım
  • bahadır güzel olmuş tebrikler..
    anakartta yeşil kasada yeşil iyi olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRaOCx

bahadır güzel olmuş tebrikler..
    anakartta yeşil kasada yeşil iyi olmuş

eywallah kardeşim , yaw anakart değişti bugün , yaw yokmu DFI verecek bana yaa , UVli ne güzel olucaktı
  • aslında yeşil deil o fosforlu sarı :) aynı benim kasa gibi olmuş ...

bu da dieri
    http://img91.echo.cx/my.php?image=dsc006334kg.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 1 Haziran 2005, 12:09:31 >
  • bahadır kardeşime yakışır eline sağlık
  • güzel olmuş baho yeter şimdilikk sana
  • çalışma çok güzel..

ellerine sağlık..
  • abi yok yetmezz , daha ön paneli boyuyacam , UV den vazgeçtim , şimdi mavi neon alıpğ takıcam , yakında fotoları upload ederis

ayrıca sağolun ilginiz için arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.