Selam arkadaşlar,nedenini bilmediğim bi sorunla karşılaştım ve yardımınızı bekliyorum.Arkadaki 4pin girişlerden alttaki çalışıyor ancak üstteki çalışmıyor ne hikmetse.Güç kutusunun garantisi var ancak kolay halledilebilecek birşey ise ben uğraşıcam.Biliyorsunuz adamlar 30 iş gününü doldurmadan vermiyorlar.Gerçi VEGA BİLGİSAYAR böyle birşey yaparmı bilmem ama siz bi bakın.Yardımlarınızı esirgemeyin.
Diğerlerinde olduğu gibi pinleri yok o çıkışın. En azından fotoğrafta öyle görünüyor. Bu yüzden çalışmaması normal..
pinler içerde kalmış
Baktım ya pin var oradada...Sorun o olmasa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: nayloon
Baktım ya pin var oradada...Sorun o olmasa gerek
Resimde gözükmüyor içeri girmiş olabilir fazla zorladıysan
Arkadaşlar sorunu hallettim,yani hallettik sizlerle beraber çok teşekkürederim.Hani o çalışmıyo dediğim dışarı çıkık yer varya,orayı ittirip içeri oturttum ve oldu şuan hiç bi sorun yok.Zaten sorun değilmiş.Yardım eden herkese çok teşekkürederim.Nekadar rahatladım anlatamam
Durum anlaşıldı şimdi. Fişi çıkartırken mandalı bastırmadan çektin, o da geri çıktı ve pinler içeride kaldı. Tekrar fişi takmayı denediğinde pinler içeride kaldığından, temas sağlanmıyordu.. Ama yerine ittirince, eski haline döndü. Geçmiş olsun.
Teşekkürederim.Bozulmasına üzülmezdim ama garantilerde sürüneceğim diye ödüm koptu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme