Şimdi Ara

TTN M6 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, NASILDIR ACABA? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
14.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR URUNU ALDIM BUGUN KULLANMAYA BASLADIM AMA PEK TAVSIYE ETMIYORUM KAMERA BERBAT TV KOTU ANTEN YERI KÖTU SARJ GIRIS YERI KOTU EKRAN VE TIP IYI AMA BASKA MODELLER BAKMAKTA FAYDA VAR BU ARADA ALAN VE KULLANAN OLURSA TUS KILIDI ILE OTOMATIK SESSIZE ALMAYI BANA SOYLERSE SEVINIRIM :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevmeksucmu

ARKADAŞLAR URUNU ALDIM BUGUN KULLANMAYA BASLADIM AMA PEK TAVSIYE ETMIYORUM KAMERA BERBAT TV KOTU ANTEN YERI KÖTU SARJ GIRIS YERI KOTU EKRAN VE TIP IYI AMA BASKA MODELLER BAKMAKTA FAYDA VAR BU ARADA ALAN VE KULLANAN OLURSA TUS KILIDI ILE OTOMATIK SESSIZE ALMAYI BANA SOYLERSE SEVINIRIM :)

BU YAZDIKLARININ HEPSİ SIRADAN ÇİN MALLARINDA OLAĞAN DURUMLAR...DEMEKKİ BUNLARDADA VARMIŞ...HANİ BUNLAR TÜRK MALI İDİ......FASON ÇİN MALI BUNLAR...FASON YAPTIRILIP ÇİNDEN GELİYOR..BURADA ÜSTÜNE TTN ADI VURULUYOR.YADA ORADA BU İŞLEM YAPILIYOR...AMA MAL AYNI MAL YAZDIĞIN GİBİ.
  • keşke çin malı olmasa idi ama görünüşe göre öyle anlaşılan. ne ise peki bu anycool lar nasıl orjinal faturalı olanlar kendi sitelerinde orjinal ile sahte olanların özelliklerini resimli olarak göstermişler sizce alınırmı ne dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: necc7

keşke çin malı olmasa idi ama görünüşe göre öyle anlaşılan. ne ise peki bu anycool lar nasıl orjinal faturalı olanlar kendi sitelerinde orjinal ile sahte olanların özelliklerini resimli olarak göstermişler sizce alınırmı ne dersiniz

ARKADAŞIM ANYCOOLLERDE ÇİN MALI ONLARDAN BİR FARKI YOK.....ÇİFT HAT ALACAKSAN SAMSUNG YADA GENERAL MOBİLE AL....BUNLARIN SATANI BELLİ DEĞİL...GARANTİLİ DİYORLAR AMA DİĞER MARKALAR VE KONULAR BÖLÜMÜNE BAK GARANTİDE NELER YAPIYORLAR.....ALMA ADLARI DEĞİŞİK AMA TELEFONLAR HEP AYNI.....HİÇ BİRİNDE JAVA YOK..İŞLETİM SİSTEMİ YOK...ONA GÖRE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 31 Aralık 2008; 11:21:45 >
  • aslında iki telefon taşımak istemiyorum bu nedenle almak istiyorum kendi cep ve iş cep teli asus p535 te çift sim aparatı ile kullanıyorum işte iken iş hattını diger zamanlarda kendi hattımı açıyorum ama şunuda düşünüyorum zaten bu cihaza pda ya baya alıştım iki hatlı her hangi bir cihaz bana pek doyurucu gelmeyecek gibi görünüyor. samsung larda ikinci hat ses az geliyor diyorlar. inşallah çift sim kartlı güzel bir pda çıkarda onu alırım.
  • cift hatlı telefon da TTN MOBILE M6 önerebilirim.görüntüsü çok şık ve hiç bir sorun çıkarmıyor.Sesde karşı tarafa net bir şekilde gidiyor.www.ttnmobile.com adresinden detaylarıda görebilirsin.sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım
  • 400 lira verip alma sakın 2 gün sonra şöyle bir başlık açarsın ''Telefonumun dokunmatiği bozulduu'' bundan 3 gün sonrada şöyle bir başlık açarsın '' Telefonumun ekranı karardı açılmıyo'' bundan 2 gün sonrada '' Telefonumu servise almıyolar napıcam yardımm'' diye başlıklar açarsın lütfen çakma mal almayın... arkadaş çin malı iphone getirdi 2 gün sonra dokunmatiği bozuldu çöpe attıı PARANIZA YAZIKKK gidin orjinal alın paranızı riske atmayın zaten onun dokunmatiği ne kadar iyi olabilirki????
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcansl

400 lira verip alma sakın 2 gün sonra şöyle bir başlık açarsın ''Telefonumun dokunmatiği bozulduu'' bundan 3 gün sonrada şöyle bir başlık açarsın '' Telefonumun ekranı karardı açılmıyo'' bundan 2 gün sonrada '' Telefonumu servise almıyolar napıcam yardımm'' diye başlıklar açarsın lütfen çakma mal almayın... arkadaş çin malı iphone getirdi 2 gün sonra dokunmatiği bozuldu çöpe attıı PARANIZA YAZIKKK gidin orjinal alın paranızı riske atmayın zaten onun dokunmatiği ne kadar iyi olabilirki????

Evet ne kadar iyi olabileceğini kullanmadan veya görmeden bilemezsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

quote:

400 lira verip alma sakın 2 gün sonra şöyle bir başlık açarsın ''Telefonumun dokunmatiği bozulduu'' bundan 3 gün sonrada şöyle bir başlık açarsın '' Telefonumun ekranı karardı açılmıyo'' bundan 2 gün sonrada '' Telefonumu servise almıyolar napıcam yardımm'' diye başlıklar açarsın lütfen çakma mal almayın... arkadaş çin malı iphone getirdi 2 gün sonra dokunmatiği bozuldu çöpe attıı PARANIZA YAZIKKK gidin orjinal alın paranızı riske atmayın zaten onun dokunmatiği ne kadar iyi olabilirki????

Evet ne kadar iyi olabileceğini kullanmadan veya görmeden bilemezsin.

yinede orjinal almak çakma mal almaktan daha iyidir dokunmatiği nasıl bilemedğim için dokunmatğine bişey diyemem ama sonucta çakma mal ne kadar iyi olabilirki???

• adamlar kaçacak olsa bu kadar çok tv gazete sinema reklamı vermezlerdi diye düşünüyorum.kullanmadan çakma bu iyi değildir gibi cümleler kurup kimseyi kırmamak gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRcCaN

adamlar kaçacak olsa bu kadar çok tv gazete sinema reklamı vermezlerdi diye düşünüyorum.kullanmadan çakma bu iyi değildir gibi cümleler kurup kimseyi kırmamak gerek

kaçacak olsamı kaçak mal demek kaçmak deillki adamlar iphoneu alıyo adını değiştirio 2 de özellik ekliyo veya çıkarıyo alsana çakma mal yani bunun reklamını yapabilir hiç kimsede birşey diyemez okey adamlar iphone die satmıoki adını değiştirerek satıyo
  • su an için ttn mobile bana artık güven vermiyor en azından web sitelerinden öneri şikayet bile bir türlü çalışır hale gelmedi
    siteyi yenilediler ama hala yetersiz durumdalar.
    bu arada bence sinema gazete reklamı vermek o kadar zor olmasa gerek diye düşünüyorum inşallah yanılıyorumdur iyidirler
    kendi tasarın ve üretimidirler yinede ttn dsx900 ü gördüm ve gerçekten kullanılan malzeme kalitesi bakımından özellikle arka
    pil kapağı berbat. birde 2 mega piksel kamera bendede var 1600X1200 aceba dsx900 ün çözünürlüğü kaç yada m6 nın 3mega
    piksel di galiba kullanan biri bir baksın ve yazsın lütfen. ne kadar dogru yanlış görelim.
  • quote:

TEŞEKKÜRLER DOĞRU SÖYLEMİŞSİN......İNSANLARIN PARALARINI BÖYLE ALIYORLAR..
    SeRcCaN

kaçacak olsamı kaçak mal demek kaçmak deillki adamlar iphoneu alıyo adını değiştirio 2 de özellik ekliyo veya çıkarıyo alsana çakma mal yani bunun reklamını yapabilir hiç kimsede birşey diyemez okey adamlar iphone die satmıoki adını değiştirerek satıyo

....ÇOK REKLAM VEREN KAÇMAZ DİYORLAR AMA.......İMAR BANKASI YILLARCA REKLAM VERDİ AMA KAÇTILAR.......KASTELLİ YILLARCA TONLARCA REKLAM VERDİ.....BATTI......ETİBANK-PAMUKBANK TONLARCA REKLAM VERDİLER AMA BATTILAR....ÇOK REKLAM VERMEK BİR ŞEY İFADE ETMİYOR ...ARKADAŞIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 31 Aralık 2008; 18:50:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

quote:

TEŞEKKÜRLER DOĞRU SÖYLEMİŞSİN......İNSANLARIN PARALARINI BÖYLE ALIYORLAR..
    SeRcCaN

....ÇOK REKLAM VEREN KAÇMAZ DİYORLAR AMA.......İMAR BANKASI YILLARCA REKLAM VERDİ AMA KAÇTILAR.......KASTELLİ YILLARCA TONLARCA REKLAM VERDİ.....BATTI......ETİBANK-PAMUKBANK TONLARCA REKLAM VERDİLER AMA BATTILAR....ÇOK REKLAM VERMEK BİR ŞEY İFADE ETMİYOR ...ARKADAŞIM...

doru söylemişsin ama adamlarda çin malı iphone u da tanıtmak zorundalar yoksa kimin haberi olacak... yazmıssın bak eti bank, imar bankası die bak ama yinede bilinio reklam yapmasalardı biraz zor bilinirdi o tür bankalar dimi REKLAMDA ÇOK ÖNEMLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcansl -- 1 Ocak 2009; 13:12:15 >

• 39ytl lik Avea kampanyası sonucu bu. kampanya bitsin bakalım pazar payı ne olacak
    %0,5 bile olabilecekleri mechul

hala forumda vazgeçmediniz çakma ne oldugu belli olmayan çin ürünlerini sormaktan !

quote:

Orjinalden alıntı: onur.cekici08

TTN MOBILE, NOKIA VE SAMSUNG’LA BİRLİKTE
    ŞAMPİYONLAR KÜRSÜSÜNDE

GFK TÜRKİYE SATIŞ RAPORLARINA GÖRE :
    1. NOKIA 2. SAMSUNG 3. TTN MOBILE

[color=#CC0000]TTN Mobile , Dünya Devleri ve diğer Türk markalarının arasından sıyrılarak ipi gögüsledi ve şampiyonluk kürsüsünde 3.sıraya yerleşti.

Türkiye’de GSM sektöründe ilk defa bir Türk Markası GFK satış raporlarında ; 3. sırada yer aldı. GFK Türkiye Kasım 2008 raporuna göre; TTN mobile, 1. Nokia, 2. Samsung’dan sonra , 3. sırada. Kasım 2008 dönemi aynı değerlendirmede, Dual Sim Kart kategorisinde ise 1. sırada yer aldı.

İlk 5 söyle : 1.Nokia 2.Samsung 3.TTN Mobile 4.LG 5.Sony Ericsson
    GSM piyasasının en hareketli olduğu ve genç nüfusunda etkisiyle giderek rekabetin kızıştığı Türkiye piyasasında bu başarının ne derece önemli olduğunu belirten firma ; pazar payının %1-2 oranında farklılaşması için, Nokia, Samsung gibi dünya devlerinin kapıştığı bir piyasa da, ilk defa bir Türk markasının üst sıralarda yer alarak 3.lüğe yerleşmesinin zorluğuna vurgu yapıyor.

Başarılarını, dünya standartlarında teknoloji ve tasarım, zengin ürün yelpazesi, hızlı ve etkin satış öncesi, satış sonrası servis ve mükemmel teknik servis hizmeti olarak özetliyor. Türk tüketicisi tarafından tercih edilmesinin en önemli nedeninin ise, tüketici ile TTN MOBILE markası arasında kurulan duygusal bağ olduğunu ifade eden firma , bu başarıyı Türk tüketicisinin ihtiyaç ve taleplerini doğru tespit etmesi , hem hayallerine hem de ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren ürünleri ile , hayat tarzına değer katması olarak özetliyor.

Teknolojik üstünlüğü, yaşam tarzı yaratan ürünleri ile Türkiye’de sektörün zirvesinde yerini alan TTN MOBILE, aynı zamanda Dünyada İlk Ve Tek Aynı Anda Aktif 3 Sim Kartlı Telefon Patentine Sahip Türk Markası olma özelliğini de taşıyor.

• Chenk
    Yarbay

1 Ocak 2009; 14:51:00

--------------------------------------------------------------------------------

39ytl lik Avea kampanyası sonucu bu. kampanya bitsin bakalım pazar payı ne olacak
    %0,5 bile olabilecekleri mechul

hala forumda vazgeçmediniz çakma ne oldugu belli olmayan çin ürünlerini sormaktan...

DOĞRU SÖZ AMA GEL DE ANLAT......39 YTL LİK KAMPANYANIN SONUÇLARINA GÖR DOĞRUDUR......SAĞOL...
  • arkadaşım bugün kızılay avea bayisine gittim ve kapıda bu telefonun resmi vardı içeri girdim sordum adam çıkarttı bi tane ve telefon açıktı baktım dokunmatiği fena deildi telefonun özellikleri de yeterli güzel telefon...telefon bozulursa o kadarını bilemem sonucta sadece 1-2 dk telefonu kurcaladım...dokunmatiği berbattır demiştim ama sözümü geri alıyorum zaten telefonun dokunmatiğinden sıkılsanız bile alta tus koymuslar onunlada kullanabiliosun 399 ytl ye güzel telefon.. keşke garantisini sorsaydım sormayı unutmusum dokunmatiği kötü dür diyen diğer arkadaşlara söyliyim telefonun dokunmatiği fena deildi 399 ytl ye alınabilecek en güzel telefon sanırım bu son olarak dısardan bakıldığında direk iphone nun çakması olduğu belli oluyor

• google'dan ttn m6 yaszıp aradım ve donanimhaber çıkınca başka yere bakmadan direk buraya girdim. amacım bilgi edinmekti ama bilgiden çok cahilce ve bilmeden yapılan eleştirilerle karşılaştım.

arkadaşlarımız sanki nokia ya da samsung'un satış müdürü gibi rakip malı aşağılarcasına eleştirmiş.

keşke kullanan biri çıksa da deseydi ki: ben aldım ama 2 gün sonra sesi bozuldu, 2 gün sonra da ekran karardı.... falan. ben de kullanıcı görüşüne katılsaydım.

lakin daha aletin ne malı olduğunu bilmeden, eline bile almadan eleştirmek ne kadar kolay.

bu bir ticarettir ve ticareti yapan da türk firmasıdır. ilerisi için umut verici. kimse bu aletin bırakın türkiye'yi almanya'da bile üretildiğini iddia edemez. herkes biliyor ki bu gün dünyanın üretim üssü çin...
    bizim türk firması da spariş usülü istediği parçaları toplattırıp ithal ediyor. ama kimse kullanmadan kalitesiz olduğunu iddia edemez.

kısacası: forumun içine eden arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

• bana cevap verecek olan nokia (ya da iphone-farketmez-) avukatı arkadaşlara da şimdiden teşekkür edeyim. işime yaramayan bir forum oluşturdukları için bir daha girip de ne yazmışlar diye bakmayacağımdan cevap da yazamıyıcam. anlayışlarına sığınıyorum.
  • keşke wifi olsaydı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.