Şimdi Ara

ttnet 8mb tarifeyi 3,5mb de sabitledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 senedir 8mb limitsiz kullanıyorum ancak hiç bir zaman 2,5mb üzeri hız görmedim akk yi de hiç doldurmuyorum. fırsat olupta hiç ilgilenemedim. ttneti aradım arıza kaydı aldılar, geldi yetkili ev içi hatta eklemeler var diye değişmesi lazım dedi değiştirdi, hızı ölçtü aynıydı hız. bölgeye telefon etti 4mb e arttır bunu dedi. o andan sonra 3,5 mb olarak sabitlendi hız. neden 8 değil dedim semt buna uygun değil yılbaşından sonra sistemi buralarda yenileyeceğiz siz birşey yapmadan yükselir kendi dedi. ttnetin kablosuz zyxel modeminden aldım hız değişmedi. ne dersiniz yapılacak birşey var mı bu noktada daha arttırmak için yoksa karıştırırsam yine eski hıza düşme riskim var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukku -- 14 Aralık 2012; 18:42:41 >

• Daha da arıza kaydı açarsan 1 mbit'e kadar düşürürler. Bina içi yalanını herkese standart olarak söylüyorlar zaten, ona inanma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukku

2 senedir 8mb limitsiz kullanıyorum ancak hiç bir zaman 2,5mb üzeri hız görmedim akk yi de hiç doldurmuyorum. fırsat olupta hiç ilgilenemedim. ttneti aradım arıza kaydı aldılar, geldi yetkili ev içi hatta eklemeler var diye değişmesi lazım dedi değiştirdi, hızı ölçtü aynıydı hız. bölgeye telefon etti 4mb e arttır bunu dedi. o andan sonra 3,5 mb olarak sabitlendi hız. neden 8 değil dedim semt buna uygun değil yılbaşından sonra sistemi buralarda yenileyeceğiz siz birşey yapmadan yükselir kendi dedi. ttnetin kablosuz zyxel modeminden aldım hız değişmedi. ne dersiniz yapılacak birşey var mı bu noktada daha arttırmak için yoksa karıştırırsam yine eski hıza düşme riskim var mı?

tarifede kelime oyunu yaptıkları için değişken olarak en fazla 8 mbit alabilirsiniz diyor. yani 1 mbit bile verseler biz en fazla 8 alabilir dedik, 8'i garanti etmiyoruz diyerek kendilerini sıyırmış oluyorlar işin içinden. altyapı kötü ise hız artışından sonra bağlantıda kopmalar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 14 Aralık 2012; 18:51:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.