Bildirim
TTNET akılalmaz ping değerleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hat değerleri nasıl? -
Aynı sorun bende de var dün öğlen saatlerinde başladı yurtiçi sorun yok 25 ping görüyorum bf4te , Alman serverlarında normalde 78 olurken şu an 200+ diğerlerinde de durum böyle LoL de ise de aynı şekilde onda da Eu sunucusundayım.Hat değerlerim ;
Gelen Giden
SNR Sınırı (dB): 2.9 14.5
Hat Zayıflaması(dB):22.5 10.2
Güç (dB): 19.0 12.4 -
Bu sabah normal olan yurtdışı ping değerleri,öğleden itibaren yine inanılmaz diye tabir etttiğimiz hale döndü.Ping değerlerine bağlı olarak yurtdışından düşük hız alıyoruz ve youtube'da anca 144p de video izleyebiliyoruz.MH'yi aramanın çözüm olduğunu sanmıyorum ve muhakkak verecek cevapları şimdiden kesin olan: "Modemizin fişini çekiniz,combofix taratınız,format atınız." Bunun gibi cevapları duymak istemiyorum.Sanırım tek çözüm sadece beklemek...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X