Şimdi Ara

TTnet artık suyunu çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sene ufak ufak zam koyan TTnet bu sefer 2 katına çıkardı normalde 24mb yalın hipernet 68 lira ödüyordum 2 ay önce aradılar 19 lira daha verirsem 35 mb çıkacak dendi beğenmezsem geri dönebileceğimi söylediler kabul ettim bugünde aradılar bundan sonra kabul edersem 150 liralık olan tarife ücretini indirimli 127 lira olarak ödeyip devam edebileceğimi söylediler

Biraz kızdım tabii yılbaşı değil yılın ortasında bu ne zammı dedim neymiş efendim çok fazla kullanımım varmış bir ayda 500gb başka ayda 850gb vs bende sınırsız değilmi istediğim kadar kullanırım dedim kabul etmezsem nolacak dedim aynı fiyattan devam edersiniz taahhüt bittiğinde 150 lira olur biz size indirim sunuyoruz diyolar

Sıkı durun taahhütüm ne zaman bitiyor dedim 2020 nin 6.ayında bitiyormuş çüşşş bana şimdiden 11 ay daha 127 liradan internet verecekler bari taahhüt bitmeye yakın arayın mübarek bende kabul etmedim böyle saçmalık mı olur yeni tarifeler pahalıya bana da o fiyattan sunacaklar taahhüt bitince bu kadar zammı olur akn kalktıda noldu fiyatlar uçtu

bende naptım 35 mbittten 24 e düşürdüm eski fiyata geri döndüm 2020 ye kim öle kim kala 150 liraya internet mi olurmuş

• Kesinlikle katılıyorum.. ttnet fiyat politikasında vatandaşları çok ezen bir firma diyebiliriz ve devlet bu konuda maalesef sesini çıkarmıyor. Ülkede bir çok noktada rant var.

Türk telekom yakın zamanda bildiğiniz gibi milletvekillerine özel tarife yapmıştı tam rezalet bu konuyla ilgili bakınbu haberi inceleyebilirsiniz. Türk Telekom Milletvekili Tarifesi
    Tam rezalet diyebiliriz.

Halka gelince yüksek fiyat çeken telekom maalesef milletvekillerine gelince kesenin ağzını açıyor.
    Ülkedeki rant komik durumda.

Dolayısıyla size katılıyorum haklısınız.

• 24 Mbps sınırsız yalın fibernete 88 lira ödüyorum. Hiper ile fiber arasında ne fark var? İyi kazıklanıyormuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siklon -- 23 Temmuz 2019; 17:21:28 >
  • Geçin millenicom a,aynı teklifi bana da yaptılar.Hiç düşünmedim geçtim altyapım iyi tt ile ne alıyorsam aynı şekilde millenicomdan alıyorum.Bazı konularda amatörler ancak fiyatı unutturuyor.
  • Valla bu internetleri sınırsız yapmadan 3-4 ay önce kadar aylık 52 liraya 24mbps / 50gb kullanıyodum,50gb kotayı geçince hız 8mbps'e düşüyordu.Tabi internet sınırsız olunca şu an hız düşme olayı falan yok aylık download kaç olursa olsun 24 hızında ve 52 liradan gidiyor.O zamanda aylık 150gb civarı indiriyomuşum,şu anda 150gb civarı değişen birşey yok.Önceden 8mbps hıza düşünce youtubede videolar takılıyodu,şu an 1080p ve 2k videoları takılmadan izleyebiliyorum her zaman,4k zaten donuyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethnicity -- 23 Temmuz 2019; 18:15:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.