Şimdi Ara

Ttnet bağlantı hızı yavaşlığı [Konu Silinebilir] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet ve artık başlangıç uygulamalarıda açılmıyo siyah ekran oluyo kapanıyo haber spor vb. abi naptın ya yardımcı ol.
    Windows10 kullanıyosan usercloud yada mediafire'a yada başka bi siteye syswow64 klasörünü atarmısın bana abi senin hatan sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can487 -- 31 Temmuz 2015; 17:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can487

evet ve artık başlangıç uygulamalarıda açılmıyo siyah ekran oluyo kapanıyo haber spor vb. abi naptın ya yardımcı ol.
    Windows10 kullanıyosan usercloud yada mediafire'a yada başka bi siteye syswow64 klasörünü atarmısın bana abi senin hatan sonuçta.

Bu tür bedava programları yüklerken kurulum sırasında mutlaka toolbar yüklensin mi diye sorar.
    Bunu kabul edip etmeme senin elinde kurulum sırasında belirtiyor Delta toolbar yüklensin mi diye.
    Bu klasik yöntemdir eğer bunlara aşina değilsen ileride başına daha kötü şeyler gelebilir.
    Aynı programı bende yükledim ve sorunsuz kullanıyorum tek farkı ben kurulumda bu tür şeylere dikkat ediyorum.

Benim sistem dosyalarımı atmak işe yaramaz bu dosyalar kurulum sırasında donanıma göre özelleşir.

Sistemi kurtarmanın bir çok yolu var.
    Arama kısmına Kurtarma yaz.
    Kurtarma yada Sistem geri yüklemeye tıkla.
    Sistemin düzgün çalıştığı bir tarihe tıkla (eğer daha fazla tarihin görüntülenmesi ile alakalı bir tik varsa tıkla)
    Sonrasında Son'a tıkla.
    bu işe yaramazsa başka şeyler deneriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sormadı abi hiçbirşey sormadı ben win8.1 e geri dönücem çok sinirliyim sana
  • Lenovo z500 e win10 yüklemeli miyim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Gencer

Lenovo z500 e win10 yüklemeli miyim sizce?

Tabiki yükleyebilirsin internetten özelliklerine baktım bilgisayarın benimkinden iyi kasmaz diye düşnüyorum.Ama benim konuma değilde "Windows 10 inceleme ve sorular" konusuna yazsan daha iyi bakarlar(Konun adını yanlış yazmış olabilirim)
  • Afedersin dostum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.