Şimdi Ara

TTNET bu hız ne.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: killsomething

quote:

Orijinalden alıntı: ORKKK

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

bebim 8 mbit internet hiç yavaşlamıyo 700-800 kb sn indiriyo.ttnet teşekkürler

8 mbps hıza 90 lira vermem.

90 lira olduğunu kim söyledi ki Ben kullanıyorum sınırsız ve 50 lira.

@Shattered Glass Hayır be duruma espri ile yanıt vermek istemiştim sadece Bir ciddiye alan sen varsın yalnız

aynen

Hiç espri gibi durmuyordu Ben yazdığın şeyin yanlış olduğunu belirtmeme rağmen sen hatanın üzerine gitmişsin dikkatli oku postları espri yapıyo oslaydın orda zaten şaka yapıyorum derdin ama sen o zaman 993 kb diyerek espri yapmadını belirtmişsin.

Neyse boşver

Ayrıca

8 Mbps / limitsiz Ayda 99 TL Gerçek 8 megabit sınırsız fiyatı budur. Sizin evde kulalndığınız 8 megabit ayda 15gb'a kadar geçerli. Tamam bazılarında 15gb aşınca hız düşmesi olmuyor ama bir noktadan sonra düşmeler oluyormuş. Ayrıca o kullandığınız 8 megabiti sürekli 8 olarakda kullanmadığınız bir gerçek tıpki bu topiği açan mağdur arkadaş gibi.
    Bunu ttnet müşteri hizmetlerindeki gerizekalı çalışanlar bile bilmiyorlar bana kaç kere telefon geldi. 8 megabit sınırsız tarifeye geçirelim sizi ayda 49 tlye diye kabul etmedim çünkü çok mağdur olan var. Bunu teklif eden her müşteri temsilcisine o zaman 8 megabit 99 luk tarife nedir bana bir açıklarmısınız diyince tamam beyfendi diyip kapatıyorlar.

• Bizim evin şirket lisansı var. Geçen ay 30 gb indirdim 50 lira geldi . Ama 15 gb da az değil be.
  • Ben geçen ay 125 gb indirdim 1 megabit sınırsız ile sadece 45 tl ödedim.

İşin komiği bide 900kb gördüm diye birbirinize hava atıyorsunuz

Ulan sen 30 gb indirip 50 ödemişsin ben 125gb indirip 45 tl ödedim ist'de oturuyosan hemen köprüye git yada kafanı masaya vur
  • ......NET LİMİTSİZ 8 MBPS e KADAR 49 TL (15GB TAN SONRA HIZ 512kbps YE DÜŞMEKTEDİR)
    bknz;http://www.pcloji.com/haberler/ttnet-adsl-de-yeni-tarife/
    ......8 MBPS BAĞLANTI 99 TL . NO LİMİT..
    BURADA 49 TL lik TARİFE İLE 99 TL lik TARİFE ARASINDAKİ FARK GÖSTERİLMİŞTİR..
    NOT: bazaen 49 tl lik tarifelerde 15gb gecsen bile hız düşmüyomus.. enteresan..
  • En güzel bağlantı 56K Modem bağlantısı. Hele o bağlanırken telden çıkan ses yokmu hala kulaklarımda Yemişim TTNET'in adsl'sini
  • Benim 8 Mbit bağlantım var, indirme hızı 190
  • ttent işte
  • 7 gblık oyunu 1 saatte indiriyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuatromen

En güzel bağlantı 56K Modem bağlantısı. Hele o bağlanırken telden çıkan ses yokmu hala kulaklarımda Yemişim TTNET'in adsl'sini

Ah ah gençliğim

O ses evdekilere duyulmasın diye kasanın önüne resmen siper ederim. Kasanın etrafına yastık örtü vs ne varsa yığardım çünkü anlaşılıyordu internete girdiğim.

O dönemleri de görmek güzel bir internet sitesini dakikalarca beklerdik açılması için heyecanla hemde şimdi 8 megabiti beğenmeyenler var. Evdekiler telefonu alıp birini aramak istediklerinde yine internete girmiş a.mun evladı diye bir ses duymamla dünyadan tüm bağlarımı koparırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Ben geçen ay 125 gb indirdim 1 megabit sınırsız ile sadece 45 tl ödedim.

İşin komiği bide 900kb gördüm diye birbirinize hava atıyorsunuz

Ulan sen 30 gb indirip 50 ödemişsin ben 125gb indirip 45 tl ödedim ist'de oturuyosan hemen köprüye git yada kafanı masaya vur

1 Tb indirsem gene 50 vericem iyi de İşin kötüsü sen istesen de o kadar indiremezsin 1 Mbps ile Ayrıca benim 140 gb bilgisayarın bellek nereye sokucam o kadar indirip

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Shattered Glass Hayır be duruma espri ile yanıt vermek istemiştim sadece Bir ciddiye alan sen varsın yalnız

aynen

Hiç espri gibi durmuyordu Ben yazdığın şeyin yanlış olduğunu belirtmeme rağmen sen hatanın üzerine gitmişsin dikkatli oku postları espri yapıyo oslaydın orda zaten şaka yapıyorum derdin ama sen o zaman 993 kb diyerek espri yapmadını belirtmişsin.

Neyse boşver

Ayrıca

8 Mbps / limitsiz Ayda 99 TL Gerçek 8 megabit sınırsız fiyatı budur. Sizin evde kulalndığınız 8 megabit ayda 15gb'a kadar geçerli. Tamam bazılarında 15gb aşınca hız düşmesi olmuyor ama bir noktadan sonra düşmeler oluyormuş. Ayrıca o kullandığınız 8 megabiti sürekli 8 olarakda kullanmadığınız bir gerçek tıpki bu topiği açan mağdur arkadaş gibi.
    Bunu ttnet müşteri hizmetlerindeki gerizekalı çalışanlar bile bilmiyorlar bana kaç kere telefon geldi. 8 megabit sınırsız tarifeye geçirelim sizi ayda 49 tlye diye kabul etmedim çünkü çok mağdur olan var. Bunu teklif eden her müşteri temsilcisine o zaman 8 megabit 99 luk tarife nedir bana bir açıklarmısınız diyince tamam beyfendi diyip kapatıyorlar.

sen öyle san sırrını bileceksin.sınırsız 8 mbit gibi kullanıyorum şu an.zaten bi süre sonra indirecek bişey olmuyo.15 gb ı geçmiosun bile

• Bende 1mbit sınırsız kullanıyorum, Son 1-1,5 aydır öyle bir yavaş ki. İşte sonuç resimde koyamıyorum upload hızıda çok düşük.

Download Hızınız: 0,103 Mbps -- 11 KB/sec
    Upload Hızınız: 0,093 Mbps -- 10 KB/sec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 8 Temmuz 2010; 23:13:01 >
  • quote:

Bizim evin şirket lisansı var. Geçen ay 30 gb indirdim 50 lira geldi . Ama 15 gb da az değil be.

Bekle canım, bekle..

Hele bir kampanyan dolsun, bak o zaman nasıl 512'ye düşüyor hızın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hondaa_civic

Bende 1mbit sınırsız kullanıyorum, Son 1-1,5 aydır öyle bir yavaş ki. İşte sonuç resimde koyamıyorum upload hızıda çok düşük.

Ciddimisin sen
  • quote:

Bende 1mbit sınırsız kullanıyorum, Son 1-1,5 aydır öyle bir yavaş ki. İşte sonuç resimde koyamıyorum upload hızıda çok düşük.

Benim upload hızı 80-90 arası

1 Mbps internet alacağınıza 8 alın biraz daha para verip yav. Çünkü zaten 1'dekilerin hastaneye de para gidiyo. Kanser ediyo çünkü internet adamı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen

Neyse boşver

Ayrıca

sen öyle san sırrını bileceksin.sınırsız 8 mbit gibi kullanıyorum şu an.zaten bi süre sonra indirecek bişey olmuyo.15 gb ı geçmiosun bile

Neyi öyle sanıyım?

Sen kullanıyorsun ama 8 megabit diye kullanıp mağdur olan sayısıda inanılmaz fazla. Ayrıca ben adsl bağlatalı epey oldu ve her ay düzenli olarak 80 gb altına düşmem. Geçen ay 125gb yaptım bu ay da sanırım bir o kadar yaparım. 15 gb ne ki çerez bile etmez indirecek çok şey var nette arşiv hastaları için indirecek çok şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: -windking

7 gblık oyunu 1 saatte indiriyorum ben

Benim hiç 8mb'im olmadı biliyomusun abi (bkz. Küçük Emrah)
    Valla kardeşler hiç sormayın bende bir kaç gündür 1 MB bağlantım olduğu halde kopmalar yavaş indirmeler yaşıyorum. Arasam ttnet'i sizin orada çalışma var efendim ondandır diyecek. bende karşılığında BSG çay koy diyecem ama kayıt eder onuda ipi neler

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Bizim evin şirket lisansı var. Geçen ay 30 gb indirdim 50 lira geldi . Ama 15 gb da az değil be.

Bekle canım, bekle..

2010 Mayıs 20.187.177.027 Gb
    2010 Haziran 26.784.263.516 Gb

Daha da düşmedi hala. Beklerim peki

• quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

quote:

Ciddimisin sen

Evet sonuç böyle, TTneti elli defa aradık adamlar Yok kablonuz eskimiştir, Bilgisayarınız eskidir falan bişeyler geveliyip durdular. Zaten ttneti bırakcam bu hızla 1 ay daha dayanamam. Hiç bişe yapılamıyor nerdeyse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Bekle canım, bekle..

2010 Mayıs 20.187.177.027 Gb
    2010 Haziran 26.784.263.516 Gb

Daha da düşmedi hala. Beklerim peki

Herkes diyordu "Hız düşecek" diye, ben de "Lan bu kadar indirdik düşmedi, bundan sonra mı düşecek ?" diyordum.
    Aa ! Bizim 6 aylık kampanya bitti, para 29'dan 49'a çıktı, bizim hız da o ay direkt 512'ye düştü.
    Sonra TTnet'i aradım, oradaki eleman "İlk 6 ay hızınız düşmez, daha sonra düşmeye başlar, şu an siz de 15 GB'lık kotayı aşmışsınız" dedi...

Şimdi sen 8 Mbit'i övüyorsun ama hızın düşmeye başlayınca yine böyle övecek misin çok merak ediyorum.
    Hızın düştüğü zaman YouTube'da video bile izleyemiyorsun.
    Ben şu an 1 Mbit'i öyle arıyorum ki... İki yıllık sözleşme var, elimiz kolumuz bağlı.

Ayrıca bizlerin aldığı hizmet 8 Mbit değil, hız 8 Mbit'e kadar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.